Egy egész seregnyi headsettel rukkolt elő a Corsair

Az újdonságok között vezetékes és vezeték nélküli megoldásokat is találunk, a legtöbb modell pedig virtuális térhangzást is kapott.

Új headsetekkel bővíti palettáját a Corsair: a Void és a HS szériák is új tagokat üdvözölhetnek köreikben. Előbbi sorozatba tartozik a Void RGB Elite Wireless névre keresztelt modell, mely nevéhez híven vezeték nélküli, azon belül is 2,4 GHz-es kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépünkhöz vagy PS4 konzolunkhoz.


[+]

A fekete és fehér színekben is elérhető újdonság 3,5 milliméteres jack csatlakozón keresztül is használható, ilyenkor azonban nem aktív a ház külső felén elhelyezett RGB világítás és a virtuális 7.1-es térhangzás sem. A plüss borítású, memóriahabos fülpárnák alatt 50 milliméteres hangszórópár dolgozik 20 és 30 000 Hz közti frekvenciatartományban, maximum 116 decibeles hangerővel. Utóbbit a készüléken elhelyezett tárcsával is szabályozhatjuk, mellette pedig a hajlítható, Discord minősítésű mikrofon némítógombját találjuk. A headset egy feltöltéssel 16 órán keresztül képes működni, ami a legtöbb gamer számára valószínűleg elég lesz.

A Void RGB Elite Wireless mellett bemutatkoztak még a HS sorozat új tagjai is, melyek a HS50 Pro, HS60 Pro és HS70 Pro megnevezéseket kapták. A három fejhallgató specifikációikat tekintve megegyeznek, vagyis ugyanazt az 50 milliméteres, 20 és 20 000 Hz-es hangtartományban működő hangszórókat találjuk a borításuk alatt, továbbá a lecsatlakoztatható mikrofon is adott mindhárom modell esetében.


[+]

A különbséget a virtuális térhangzás megléte és a csatlakoztatás módja jelenti: az első egyedül a HS70 Pro-ban kapott helyett, melynek másik különlegessége az, hogy ez a trió egyedüli vezeték nélküli versenyzője; a jelátvitelről a mellékelt, 2,4 GHz-en működő USB adapter gondoskodik. Ezzel szemben a HS60 Pro már csak egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót kapott, melyet igény esetén megtoldhatunk a mellékelt USB adapterrel is, ennek akkor van haszna, ha a virtuális többcsatornás hangzást is élvezni szeretnénk. A HS50 Pro még ennél is puritánabb élményt nyújt, ugyanis a csomagolásnak nem része az USB-s adapter, ezért meg kell elégednünk a jack-es csatlakozással.

A frissen bejelentett termékek közül a Void RGB Elite Wireless már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 99,99 dollár. A HS széria új jövevényeinek elérhetőségét és árazását egyelőre homály fedi, azt azonban biztosan tudjuk, hogy a fekete alapszín mellett a HS50 Pro kékben és zöldben is elérhető lesz, a HS60 Pro esetében a sárga jelenti az extra árnyalatot, míg a HS70 Pro a krémszínt kedvelők körében lehet érdekes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés