Duplán újít hangkártya fronton az EVGA

Két új tagot kapott a NU Audio család, melyek együttesen képesek az analóg 7.1-es térhangzás elérésére.

Hirdetés

Az EVGA az idei CES-en mutatta be első, az Audio Note vállalattal közös termékét egy PCIe foglalatba illeszkedő hangkártya formájában, melyet most két újabb modell követ a sorban. A NU Audio Pro és Pro Surround kártyák közül az előbbi analóg módon csak sztereó hangzásra képes (kiegészítve egy optikai 5.1-es kimenettel), míg a két eszközt egy mini DisplayPort kábellel összekötve már a valós 5.1 vagy 7.1 térhangzás is elérhető.


[+]

A narancssárga és fekete színű burkolattal, hátul pedig EMS shield-del ellátott bővítőkártyák belsejében többféle kondenzátor is dolgozik: az Audio Note Seiryu-k az általános hangminőség javítása végett kerültek a borítás alá, míg az AVX F95 tantál kondenzátorok a torzítás csökkentéséért, a kerámiából készült NP0 típusok pedig a tisztább magas hangokért felelnek. Az Audio Pro modellt emellett ellátták még egy LT1469 op-amp egységgel is, mely a megfelelő fejhallgató használata mellett nagyobb dinamikatartományt képes produkálni, mint az elődmodell.


[+]

A szoftveren szintén csiszoltak, megjelent például a hangerő-ingadozások kiküszöbölésére és az alapzaj csökkentésére szolgáló Smart Volume funkció, bekerült a Nahimic-féle virtuális térhangzás támogatása, továbbá külön felületet kapott a NU Audio Pro tetején elhelyezett, akár a lejátszott hangokra is reagáló RGB fények vezérlése is.


[+]

Az EVGA NU Audio Pro és Pro Surround kártyákat is magába foglaló NU Audio Pro 7.1 pakk december 20-ától lehet a miénk a 299,99 dolláros vételár kifizetése után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés