Már ránézésre is kényelmes a Corsair új gamer széke

A T3 Rush szövet borítással, extra párnákkal és gazdag állítási lehetőségekkel kíván hódítani.

A memóriáiról és perifériáiról ismert Corsair nem számít új szereplőnek a gamer székek piacán sem, tavaly dobták piacra T1 Race és T2 Road Warrior nevű modelljeiket. A versenyülések által ihletett dizájnnal megáldott ülőalkalmatosságok sorába remekül beleillik a most bejelentett T3 Rush, a műbőr borítás szövetre cserélésével pedig még több vásárló számára lehet szimpatikus, mint az említett duó, ez az anyag ugyanis mindenképp kényelmesebb egy meleg nyári napon a legkevésbé sem légáteresztő matériával szemben.

[+]

Az acél vázra épülő szék öt darab 65 mm átmérőjű kerékkel ellátott lábon áll, mely lehetővé teszi az ülőlap magasságának 100 milliméteres tartományban való állítását. A konkrét legalsó és legfelső magasság a termékoldal jelenlegi elérhetetlenségéből adódóan sajnos nem ismert, azt azonban az alább beszúrt promóvideóból is megtudhatjuk, hogy a háttámlát szinte teljesen vízszintes állásig hátradönthetjük, unalmasabb perceinket pedig 10 fokos tartományban való hintázással üthetjük el.


[+]

A testreszabhatósághoz tartozik még az állítható magasságú, forgatható, valamint előre-hátra tologatható karfa megléte, melyre sajnos nem került párnázás, a levehető plüss nyak- és deréktámasz azonban némiképp fokozza a kényelmi faktort.

A Corsair T3 Rush piacra kerülésének dátuma egyelőre ismeretlen, ellentétben az árával: a fekete, szürke-fekete és szürke-fehér színekben is elérhető szék 279 euróért lesz hazavihető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés