Új fightsticket villantott a Mad Catz

Az újdonságról egyelőre csak egy képet publikált a gyártó különösebb megjegyzés nélkül, részletek a CES-en várhatók.

A Mad Catz neve nem ismeretlen a verekedős játékok szerelmesei számára, több, konkrétan ehhez a játéktípushoz készült vezérlőt dobtak már piacra, legutóbb 2012-ben írtunk hírt ehhez kapcsolódóan, most pedig ismét szükségét éreztük ennek, hiszen a gyártó a Twitter oldalán közölt képet egy hamarosan piacra kerülő modellről.


(forrás: Mad Catz Twitter)

A Mad Catz E.G.O. névre keresztelt, fightstick kialakítású kontrollerről a fenti képen kívül semmilyen információt nem közöltek, az azonban ennyiből is látszik, hogy megmaradtak a nyolcgombos elrendezésnél, amelyet egy jól megfogható golyóban végződő analóg kar egészít ki. Az is egyértelmű, hogy az egység kisebb és vékonyabb, mint már lassan 8 éve bemutatott elődei, további különbség pedig a felső él mentén helyet kapó gombsor, ennek funkciói a kép alacsony felbontása miatt sajnos nem kivehetők.

Szerencsére nem kell már sokat várnunk a bővebb részletekre, ugyanis a Mad Catz a hivatalos bejelentést a 2020-as CES kiállításra ígérte, mely köztudottan január 7-től január 10-ig kerül megrendezésre Las Vegasban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés