Paraméterezhető Rapid Trigger funkció egyes Razer klaviatúrákkal

Az új Synapse-szal két analóg kapcsolókkal érkező típus léphet a Wooting által kitaposott ösvényre.

A Razer frissítette a centralizált platformként működő meghajtóprogramját (a Synapse-ot), és a fejlesztés a Huntsman V2 Analog, illetve Huntsman Mini Analog billentyűzeteket érinti.


[+]

A gyártó optomechanikus elven regisztráló analóg kapcsolóival szerelt klaviatúrák számára elérhetővé válik az úgynevezett Rapid Trigger funkció, melynek köszönhetően a switch-eknek a lenyomást követően nem muszáj visszatérniük a fixált aktuációs pontjuk fölé, hogy újból érzékelhessenek beviteli jelet, hanem abban a pillanatban képesek lesznek erre, amint a billentyűt felengedjük. Ennek hála az ismételt leütések jelentős mértékben felgyorsulhatnak, hiszen a gomboknak rövidebb utat kell megtenniük, ráadásul az érzékenységet rendkívül finom, 0,1 mm-es lépcsőkben szabályozhatjuk.


[+]

A kígyós vállalat a következő – magától értetődő – procedúrát javasolja a frissítés életbe léptetéséhez:

  1. csatlakoztassuk a fentebb említett tasztatúrá(ka)t a számítógéphez,
  2. a tálca értesítő felületén kereszül kattintsunk jobb klikkel a Razer Central ikonjára,
  3. válasszuk ki a menüből a "Check for updates" pontot és kattintsunk rajta,
  4. ha a szoftver felleli az új verziót, telepítsük.

Amennyiben az applikáció még nem tud a megújulás útjára lépni, célszerű egy kis türelemmel lennünk, ugyanis az update nem azonnal válik letölthetővé világszerte; a folyamat június 13-án zárul le, de ha nem bírunk addig várni, egy-két naponta leellenőrizhetjük ez ügyben a státuszunkat.

A Rapid Trigger funkció működése
A Rapid Trigger funkció működése

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés