Hirdetés

Limitiált kiadású Razer kontroller a verekedős játékok rajongóinak

Az 1000 darabos példányszámban gyártott termék a hétvégén rendezett EVO Las Vegas versenyen debütált, egy műbőrbe bugyolált, egyedi dobozban.

Hirdetés

A Razer bemutatta a Kitsune névre hallgató árkád kontrollerének egy speciális kiadását, amelynek felső, alumíniumból készült (és mellesleg eltávolítható) burkolati elemét a Street Fighter 6 című játék egyik karaterével, Akumával díszítették.


[+]

A Kitsune SF6 Fighters Edition: Akumaként listázott, Windows PC-vel, illetve Sony PlayStation 5 konzollal kompatibilis konstrukció technikai specifikáció maradtak a régiben, így nem meglepő, hogy az analóg kart négy taktilis iránygomb váltja ki, míg a többi, optomechanikus elven működő gombja lineáris karakterisztikájú.


[+]

A 296 mm széles, 210 mm mély és 19,2 mm magas, mérlegen 800 grammot nyomó megoldás továbbra is egy címezhető, Chroma RGB-s fénycsíkot visel körben az alsó pereme mentén, és a célgéphez egy meglehetősen hosszú, 3,1 méteres (rögzítővel ellátott) USB Type-C/Type-A kábellel kapcsolódik. A játékvezérlő kizárólag a kígyós webshopból vásárolható meg, és ha érdekeltek vagyunk a dologban, nem árthat sietni, mert a 380 eurós ár ellenére valószínűleg hamar el fog fogyni a korlátozott készlet.

Hirdetés

Technológia és kikapcsolódás: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja vendégeit, így akár a Prohardver közönségét a Normafa Rendezvényházba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés