Razer gamepad az arcade stickek nyomán

A periféria tervezése a nulláról indult, a célközönségnek pedig a verekedős játékok rajongói számítanak, akiket be is vontak a fejlesztésbe.

A Razer lerántotta a leplet legújabb gamepadjéről, a PlayStation 4-gyel és PC-vel egyaránt kompatibilis Raionról. Az arcade stickek szellemiségét imitáló, 275 gramm tömegű kontrolleren a négy "elsütőbillentyűn" kívül hat gombot találhatunk, melyek alatt Razer Yellow mechanikus kapcsolók teljesítenek szolgálatot, miközben a nyolcirányú, taktilis D-padnek köszönhetően az átlós irányú bevitel lényegesen könnyebb a megszokottnál.


[+]

A felső részen egy PlayStation 4-es touchpad és egy PS4 gomb pihen, az eszköz alján pedig egy 3,5 mm-es jack csatlakozó figyel, ám ez csak konzollal való párosításkor hajlandó működni. A ketyere alsóbbik felén a mikrofont és a fejhallgatót némíthatjuk le egyetlen ujjmozdulattal, és rendelkezésünkre áll egy úgynevezett "verseny mód", ami az extra gombokat tiltja le. A géphez kapcsolódás egy 3 méter hosszúságú, kábelharanggal megspékelt vezeték segítségével történik.

A Raion Európában, az ázsiai-csendes-óceáni térségben, Kínában, Ausztráliában és Új-zélandon már hozzáférhető, és hamarosan az Egyesült Államok, illetve Kanada területén is megjelenik. A ránk vonatkozó, hazai adóktól mentes ár 110 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés