Hirdetés

Mesh előlapot kapott a Montech új E-ATX háza

A SKY One a méretes alaplapok mellett hét meghajtót és akár 40 centiméteres VGA-t is képes fogadni.

Hirdetés

SKY One néven mutatkozott be a Montech legújabb gépháza, amelynek tervezésekor egyértelműen a jó szellőzést tartották szem előtt, ennek érdekében nem csak a tetőlemez, de az előlap is rácsos kialakítást kapott. Utóbbinál a hatékonyság mellett azért a megjelenésre is figyeltek, az előlap közepén ugyanis egy ARGB szalag húzódik végig, ezt a hátsó, szintén ARGB-s ventilátor fényeivel együtt alaplapról, vagy a két USB 3.0, az egyetlen USB 3.1 Type-C és a két jack csatlakozót felvonultató I/O panelről vezérelhetünk. A ház egyébként rendelkezik még egy, már világítástól mentes légkavaróval az előlap mögött, de igény esetén további öt ventilátort, vagy akár 360 mm hosszú radiátort is beszerelhetünk.


[+]

A 455 x 220 x 487 mm kiterjedésű, üresen 6,95 kg tömegű gépház beltere az E-ATX, ATX, microATX vagy Mini-ITX alaplap mellett egy legfeljebb 400 mm hosszú grafikus kártya, egy maximum 165 mm magas processzorhűtő és egy 170 milliméternél nem hosszabb ATX tápegység fogadására képes. Az említett komponenseken kívül lehetőségünk van még három SSD, illetve két HDD beszerelésére is, de ha nem tartunk igényt két merevlemezre, azok helyét is könnyedén feltölthetjük SSD-kkel a ház alsó kamrájában.


[+]

A fekete és fehér színekben is elérhető Montech SKY One vasárnaptól válik rendelhetővé az Egyesült Államokban 90, illetve 94 dolláros áron, a gyártó ígérete szerint pedig a nemzetközi forgalmazás is hamarosan megkezdődik.

Azóta történt

  • Computex 2023: ráadás Montech házak

    Ezúttal két miditoronyra és egy nyitott dizájnú, kissé futurisztikusan festő, de alumíniummal nem spóroló modellre vetül fürkésző tekintetünk.

Előzmények

Hirdetés