Hirdetés

Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Polllen #22736 üzenetére

    bocs, h melobol, limitalt hozzaferessel, highly protected gepre nem tudom radugni a keszuleket, hogy egy screenshotot rakjak rola. Csinalnam mobilnettel ha menne :D

    Mik a nyugjeim?

    -szar a gps....nem beallitas meg telepites kerdese, egyszeruen fizikalisan szar az antenna - mukodik, de kb 20x lassabban mint a tobbieke, nem cserelik, nem javitjak, mert papiron mukodik, talal 2-4 muholdat (4 lenne a minimum ugye), gyakorlatban meg teljesen hektikusan....egyszer autopalyan 130nal 10 mperc alatt talal jelet, de az esetek 80%-ban nyilt terepen 10 perc alatt sem. Ergo van egy helymeghatarozasra keptelen gps-sel ellatott telefonom majdnem 100 ezerert, amiert sem a gyarto, sem a szolgaltato nem vallal felelossgeet (idezem: "hat ez ilyen"
    -az mp3 lejatszo rendszeresen eldobalja a hangbeallitasokat, meg nem tudom milyen alapon, de minden inditasnal az az elso h a preseteket visszaallitani
    -nincs folder alapu lejatszas es eltavolitani sem lehet a samu gyari mintafilejait (beallitas kerdese, en naponta pakolok ra uj zeneket, nem fogok naponta uj listakat krealgatni 8 gb zenehez)
    -nalam vmiert a mobilnetet sem szereti (gyari beallitasok, luzer manual szerint mint irtam, illetve Karma tippje alapjan). Szted miert kerdezem hogy akkor mi a teendo?
    -regebbi firmwareknel folyamatosan valtogatta-eldobalta-kereste a halozatokat, es meritette az akksit ezerrel. Ujabb korrigalt ezen valamit, de nem perfekt.

    soroljam meg, vagy szerinted ezeket is csak kitalaltam? :U

    leslieke: en speciel a beepitett widgetekrol mondtam azt, hogy otromba meretuek....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák