Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#3001) bogar001 válasza kcst (#2999) üzenetére

bogar001
(újonc)

nem fut semmi más csak a kezdő képernyő és a widgetek, a bal sarokban az s8500 képe van de az a kis usb dugó le van húzva egy vonással! Usb módba mit válasszak mikor a telefon kérdi?

[ Szerkesztve ]

(#3002) kcst válasza bogar001 (#3001) üzenetére

kcst
(kvázi-tag)

Akkor nincs csatlakoztatva a telefonod. Amikor feltelepítetted a Kiest és először kötötted össze a telefonodat a számítógépeddel, a Windows veszettül elkezdett illesztőprogikat telepíteni, igaz? Azok sikeresek voltak? Milyen oprendszered van? Nekem Win7-tel működik.

iPhone 4 32 GB

(#3003) Szacsy007 válasza kcst (#3002) üzenetére

Szacsy007
(újonc)

Nálunk például bnőm gépén win7 van, azon nem akarja tudni feltenni rendesen az illesztőprogramokat, bár nem is szórakoztam vele, rányomtuk az enyémre, azon xp van, ott simán ment elsőre. Ezzel nem azt akarom mondani,h win7-en nem jó, mert tudom,h többen is írták már rajtad kívül is,h simán megy, csak ott néha adódik gond is. sokat kell próbálkozni! :)

(#3004) bogar001

bogar001
(újonc)

Nem tudom hogy mit csináltam de elindult, köszi a segítséget! Már játszok is vele, Win7 64bit ulti!

[ Szerkesztve ]

(#3005) user137 válasza kcst (#2998) üzenetére

user137
(őstag)

hoppá, a három "gyorsgombot" is lehet módosítani? :)

Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

(#3006) kcst válasza user137 (#3005) üzenetére

kcst
(kvázi-tag)

Hoppá! Igen... :D

Ha a menüben rányomsz a fogaskerékre, akkor nemcsak a menü elemeit módosítgathatod, hanem a gyorsgombokat is. Először persze legalább egyet le kell venned róla, hogy legyen hely az újnak...

iPhone 4 32 GB

(#3007) kcst válasza bogar001 (#3004) üzenetére

kcst
(kvázi-tag)

Örülök, hogy sikerült.

Nem mondom, hogy nekem elsőre ment, sajnos tényleg bizonytalan a Kies, Bluetooth-on keresztül a mai napig nem tudok kapcsolódni, csak dróttal... :((

Még az lehetett, hogy többször kell ki-be dugdosni a vezetéket, mert a Windows nem egyszerre teszi fel az illesztőprogikat tapasztalatom szerint...

iPhone 4 32 GB

(#3008) csofti

csofti
(kvázi-tag)

Van már gtalk ezen a csodán?
mert a hozzászólásokból nekem még nem egyértelmű :) Mintha valamit már nyomoztatok volna

És jelzi már ha email érkezett?

Bocs, ha már megbeszéltétek ezt, de pár hozzászólással ezelőtt elvesztettem a fonalat, főleg ott a firmware frissítésnél (vagy minél) :)

cs

(#3009) Karma válasza csofti (#3008) üzenetére

LOGOUT blog

GTalk van, a beépített Palringo klienst azt tudja.
Az új felfedezések segítségével fut a háttérben, és már tényleg használható.

A jelzéssel mire gondolsz? Ha periodikusan csekkolod a leveleket, és ha pushsal jönnek, akkor is van jelzés. De eddig is volt.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#3010) csofti válasza Karma (#3009) üzenetére

csofti
(kvázi-tag)

Jelzés: hát hogy a nyitógépernyőn felugrik egy levél ikon és jelzi, hogy ímél érkezett a fiókba, és nem kell mondjuk a böngészőben gmail.com-ot nyitnom, vagy az email kliens Letölt gombját nyomkorásznom ha az új leveleimre vagyok kíváncsi.

Ha tényleg megjavultak ezek a funkciók, akkor lassan beszerzek én is egy ilyen készüléket :)

---------------------------------------

Köszi! Csak gmailt használok, de azt állandóan. Már csak szert kell tegyek egy ilyen kütyüre, és akkor beleásom magam a beállításokba. De jó hír, hogy megoldódnak a problémák lassan.

[ Szerkesztve ]

cs

(#3012) Karma válasza csofti (#3010) üzenetére

LOGOUT blog

Ha csak GMailt használsz, akkor Exchange ActiveSyncként kell beállítani, és működni fog az amit szeretnél. ;) A beállításokat nemrég leírtam, keress rá a Google szóra.

Break Driven Development

(#3013) kcst válasza csofti (#3010) üzenetére

kcst
(kvázi-tag)

2998-as hosszászólásban van két képem, a felső ikonsorban jelzi az olvasatlan e-mailt, ha az = jellel lenyitod, akkor pedig címenként a darabszámot, hogy mikor jött az utolsó.

iPhone 4 32 GB

(#3014) csimmasz

csimmasz
(fanatikus tag)

Magyar menüsökön még mindig nem megy?
Ez országonként változik vagy mi?
Csak mert jo lenne ha lenne magyar ékezetes bill rajta de nem akarom elvesziteni a social hubomat a nyelv váltás miatt!

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#3015) Karma válasza csimmasz (#3014) üzenetére

LOGOUT blog

Nem a nyelvváltástól függ, hanem valószínű a származási helytől (IMEI-ből kijön). Ettől függetlenül ha a Tied jól működik most akkor ne flashelj magyarra. Ugyanis sose tudni.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#3016) csimmasz válasza Karma (#3015) üzenetére

csimmasz
(fanatikus tag)

Magyar ékezetes bill kiosztást egyébként lehet hozzá rakni?
Még nem láttam hozzá az appstorban.

(IMEI) Nem firmware függő?

Ja és azt lehet szabályozni valahol hogy netezésre csak umtst használjon gprs-t ne?
Van egy opcio de ha átállitom akkor telefonálni sem tudok csak umts-n.

[ Szerkesztve ]

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#3017) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj, de lassan fejlődik ez a Samsung Apps... :(
Ma néztem és még csak 304 items van fenn, ha a magyar régiót választom ki és azok is elég gagyinak néznek ki.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#3018) Karma válasza csimmasz (#3016) üzenetére

LOGOUT blog

Nem is fogsz, nem lehet a Storeból kiosztást feltenni, újra kell flashelni a telefont egy másik régió (esetünkben OXD) CSC fájljával.

A tapasztalat az, hogy nem firmware függő a prémium.
Legalábbis nálam már minden szoftver megfordult szinte.

Break Driven Development

(#3019) Zolesz007 válasza legiaap (#3017) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem legtöbben a fejlesztői versenyre küldik az appokat aminek ha jól tudom augusztusban lesz vége... Szerintem eredményhirdetés után ugrásszerű appnövekedés lesz.

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#3020) legiaap válasza Zolesz007 (#3019) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy legyen.

(#3021) csimmasz válasza Karma (#3018) üzenetére

csimmasz
(fanatikus tag)

Köszi.azért remélem lessz előbb utóbb valami megoldás rá.

Zolesz007 Ámen :)

[ Szerkesztve ]

(#3022) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó 3d-s játékok is várhatóak később :) NFS elsö példa rá.
.

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#3023) Quasi_modo válasza AS (#3022) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Egy-két játék még sajna nem bizomyíték. Az i8910-hez is volt 7 db, utána már csak elvétve.
De én szurkolok a Bada-nak.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#3024) Karma

LOGOUT blog

Meg egy erv a JF4 ellen: a DST beallithatatlansaga miatt minden hivas es uzenet egy orat teved... Bar lehet, ha egy +2-es regiot valasztok, meg lehet kerulni.

Meg igy se jo...

Viszont ugy tunik, hogy Londont beallitva a hivas mar jo, az SMS nem... :W

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#3025) bogar001

bogar001
(újonc)

A játékokat szerintetek nem baj ha a kártyára telepítem, hogy ne a telefon memória fogyjon?

(#3026) Fogash válasza lebok (#2930) üzenetére

Fogash
(tag)

Nekem júli-1 et írt a témobilos keyaccountom (szintén platinakártya miatt várom), itt legutóbb júl12-t idézett valaki egy témobilos emailből

(#3027) Bayzee5 válasza Fogash (#3026) üzenetére

Bayzee5
(újonc)

Én felhívtam őket és az ügyintéző hölgy nem tudott semmit. Bár azt mondta, hogy ők sem tudják meg sokkal előbb, mint ahogy netre ki van írva.
Majd lehet, hogy céges számról is bepróbálkozok, úgy mégiscsak fontosabb ügyfélként jelentkezem a kis monitorán :)

(#3028) opi064

opi064
(kvázi-tag)

Üdv a jelenlévőknek: Elkezdtem visszaolvasgatni az újabb firmwarek ügyében, de rájöttem, magas ez nekem, mint lovon a farzseb... Szóval az enyém ( eredetileg magyar nyelvű, gyári garis OrigóGSM.es ,és a szoft. verzió utolsó 4 betűje. SJEE. (ugye ez az?) Nos ezzel mit tegyek? Érdemes foglalkoznom vele? Újabb szoftnak előnyei, hátrányai?

(#3029) Peterku válasza opi064 (#3028) üzenetére

Peterku
(újonc)

A jelenlegi legfrissebb, JF4 végű frissítést ne rakd fel, mert kilövi a nyári időszámítást és jó eséllyel az Exchange Activesync-et is, ha azzal szinkronizálsz. Nekem legalábbis mindkettőt hazavágta.

Addig szerintem egyébként sem érdemes frissíteni, amíg az első bátraktól nem érkeztek visszajelzések arról, hogy tényleg sokkal jobb-e az új firmware. Így el tudod dönteni, kell-e vagy sem. :)

(#3030) opi064 válasza Peterku (#3029) üzenetére

opi064
(kvázi-tag)

OK, akkor várok és figyelek...

(#3031) user137 válasza opi064 (#3030) üzenetére

user137
(őstag)

nekem is SJEE van, hibátlanul megy rajta minden, nehogy frissíts! :)

Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

(#3032) opi064 válasza user137 (#3031) üzenetére

opi064
(kvázi-tag)

Igazából nekem sincs vele semmi komoly bajom, talán egy újabbtól azt várnám el, hogy tudja az hosszú ékezetes betűket, a divx feliratozás jó legyen, valamint, hogy ne kapcsolgasson be magától, időnként a wifi ( bár lekopogom, már pár napja jól viselkedik!)

(#3033) VSAMSUNG

VSAMSUNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Annyit akartam tőletek kérdezni, hogy nektek a billentyűzet 3 gombjából a 2 szélső között van nyomáspontbeli különbség? Nekem a jobb gombnál ahogy haladok a széle felé szinte már nem is kattan mint a másik, van aki tapasztalt ilyet?

(#3034) szebev válasza kcst (#2973) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

koszi az infot!sokat segitettel!

BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

(#3035) migabi24 válasza VSAMSUNG (#3033) üzenetére

migabi24
(fanatikus tag)

Én akárhol nyomom határozottan kattan

(#3036) Mandarinn

Mandarinn
(senior tag)

A .wgt fájlokat hogy kell felrakni a telefonra? Nekem nem akarja másolni :(

(#3037) taschner válasza Mandarinn (#3036) üzenetére

taschner
(tag)

felmásolod a mem. kártyára és onnan telepíted.

A motorozás egy élmény!!!

(#3038) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyorsabb a böngészője, mint az új iPhone 4G-é:
[link]
:C

(#3039) kaller1 válasza legiaap (#3038) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ja, gyorsabb. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#3040) AS válasza legiaap (#3038) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nem lassú az biztos :C

Note 2 ?

(#3041) Karma válasza legiaap (#3038) üzenetére

LOGOUT blog

Érdekes, szerintem meg határozottan lomha a böngésző, ha Javascript is kerül a képbe. Pl. egy GMail az egész telefont meg tudja fingatni.

Meg vannak irtó nagy hülyeségek benne. Pl. a Meebo mobilfelületével csak nagyon óvatosan lehet üzeneteket küldeni, mert a Send gombot megnyomva felbukkan a három gomb alul, tehát pontosan kell lőni mindig, aztán várni amíg eltűnik.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#3042) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt viszont kicsit lassúbbnak tűnik net téren a Wave:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#3043) leslieke válasza user137 (#3031) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+1 at SJEE-nek, nálam is az fut hibátlanul.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#3044) opi064

opi064
(kvázi-tag)

Üdv! Kipróbáltam ezt a "mobilkövető" funkciót. Nos ez egy marha jó dolog, javasolnám, mindenki állítsa be! Manapság könnyen előfordulhat, hogy éjjel az utcán összetalálkozik az ember egy olyan társasággal, akik ugye nem megvenni szokták a dolgaikat, hanem elvenni és behúzzák a mobilodat. Amint beleraknak egy másik SIM-et, azonnal kap a beállított telefonszám egy sms-t az új tulaj telefonszámával és a telefonod IMEI számával. Már mehetsz is a zsarukhoz, hogy tudod, ki lopta el a telódat...Ezt azok számára írtam le, akiknek még nincs Wave-jük, de gondolkodnak a vételen, hátha ez is lök egyet a döntésen.

(#3045) AS válasza opi064 (#3044) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ezt funkciót szinte mindegyik Samsung tudja :)

Note 2 ?

(#3046) opi064 válasza AS (#3045) üzenetére

opi064
(kvázi-tag)

Első Samsungom, upsz, egy csecsemőnek minden vicc új...

(#3047) Karma válasza AS (#3045) üzenetére

LOGOUT blog

Ez egyebkent nem ront az erdemen.

Amit masik Samsungok nem tudnak: ez a szolgaltatas testszoleges cera felhasznalhato alkalmazasokban, pl. egy Sports Tracker jellegu alkalmazashoz fel lehet hasznalni ;)

Break Driven Development

(#3048) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már csak normális IM jöhetne.. vagy PR SH...

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#3049) csimmasz válasza legiaap (#3042) üzenetére

csimmasz
(fanatikus tag)

Ezt a videot elnézve ugyérzem jóldöntöttem,hogy nem az uj iphone4 et vettem.

Valaki hallott esetleg arról hogy az uj opera mobil 10 megjelenik bada-ra is?

A skype kliensre meg sokan várnak,remélem elkezdik a fejlesztést!

(#3050) legiaap válasza AS (#3048) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én személy szerint a következő programokra várok:
- Messenger
- Adatforgalom mérő
- Google Maps
- Opera Mini
- Valami olyan cucc, ami megváltoztatja a home-ot.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.