m.maps.nokia.com? meglesem.
consono: Nm, megnéztem, egy képet letöltött, oszt annyi.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

m.maps.nokia.com? meglesem.
consono: Nm, megnéztem, egy képet letöltött, oszt annyi.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

Köszi! Desktop browserből megy, remélem a 2.0-é is viszi!

Ezt még sztem nyugodtan betudhatjuk a bétának, ugyanis a flash jelet is kirakja még, hol sűrűbben, hol ritkábban.
consono: Berlin? 
[ Szerkesztve ]

Na szép
1.2-n is ezt csinálja.

Ez a legtöbb letöltés akció csak Mo. - n érvényes? És elég ha csak letöltöm és törlöm utána, vagy fent is kell hagyni?

Ez kellemes volt! 

Ez nem jött be. Ugyan úgy megáll a bada logónál.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Ez a berlini fal, virtuálisan. 
A leírásból nem derül ki, hogy országonként vagy globálisan nézik a letöltések számát. Nem kell fent hagyni, letörölheted.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Olvastátok?
Kormányzati nyomásra lemondhat az Androidról a Samsung és az LG [link]

Köszi. Mondjuk lényegesen több esélyünk lenne, ha csak Mo. - n lenne ez az akció.
Atomgeszi: És ha felteszel egy full fw - t, boot cserével? Próbáldd meg!
Dhampir: 
[ Szerkesztve ]

Ez kezd érdekes lenni. 

Igazából a lényeg az lett volna, hogy életre keltsem a telefont adatvesztés nélkül(nem találom a multhavi névjegy mentést, az előtti meg május végi. És nyáron azért elég sok új telefonszám/ismeretség stb. történt és nem tudom honnan lesznek meg újra ezek a számok. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

köszi, sikerült, most már csak egy bibi van, nem ismeri fel a telót a KIES. Sebaj, majd megjavul ez is valahogy, mint oly sok minden
Pletyka szinte már egy hete megjelent a samfirmware-n is ez a hír.

Végső esetben vidd el szervizbe és kérdezz rá, hogy ők ki tudják-e nyerni az adataidat?
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Driver törlése/újratelepítése után látni fogja Kies a telefont.

Még egy kis színes a franciáktól. Október 16-18 között Bada fejlesztő találkozó lesz Párizsban. Komoly szponzorok bevonásával kerül megrendezésre az esemény. Az IFA megrendezése óta, gőzerővel dolgozik a Samsung marketing részlege a Bada népszerűsítésén. Nemrégiben volt hasonló rendezvény az oroszoknál is. (szeptember 8-10 Mobilfest keretén belül) Ezen kívül épp most végeznek egy felmérést a Samsung Oroszország Facebook oldalán. Arra kíváncsiak, hogy mit szeretnének leginkább látni az Appstore kínálatában a felhasználók? Forrás
Kaptunk is mindjárt egy táblázatot a válaszokról:![]()
Az eredmény magáért beszél... Skype-ot a népnek! 
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Érdekes, hogy nem az AB nyert. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Igen. Én is arra tippeltem volna
![;]](/dl/s/v1.gif)
(részemről mindkettő nélkül elvagyok így is)
Közben kaptunk még egy kis infót az oroszoktól. Ha lassan is de készül a Bada SDK Mac OS és Linux platformra is. Mivel alacsonyabb prioritást élvez az említett két rendszer, ezért a közeljövőben nem valószínű a megjelenése.
[ Szerkesztve ]
Engem egyik se érdekel a listáról.
Na jó, egy Gameloftos Dungeon Hunter 2-re befizetnék. 
A Kies linuxos verzióját is elkészíthetnék.
[ Szerkesztve ]

Hamarosan jön a Diablo III. (sajna nem telóra)
Amíg kijön a Dungeon Hunter 2, addig ellehetsz azzal is 
[ Szerkesztve ]
Hamarosan: ez a szó nem létezik a Blizzard szótárában.
Évek óta ígérgetik a játékot. Amúgy annak se lesz Linuxos verziója.

Ez igaz. A Blizzard jeligéje a : "when it's done" 
Viszont az mióta gond egy Linux usernek, hogy nem jön ki Linuxra? 
Gondnak nem gond, D2 is simán futott Wine alatt. Ezt is megoldom majd.

Engem ez érdekelne Badara is: [link]
Nem létszükséglet ugyan, de a madár- és békahangokat jó hallgatni a nagyváros zajába rekesztve.
[ Szerkesztve ]

Ott sem tudnak mit kezdeni vele.
Melyik szoftot érdemes most felraknom?
Kéne PSH is. JL2 volt az utolsó szoft amibe volt virágbolt? JF4 után ,hogy tegyem fel? Gondolkodom egy 2.0 bétán is, azt hogy kell?

Sziasztok,
olyan problémám merült fel, hogy amikor elindítom az operát, elkezd betölteni, aztán egyszer csak megáll a vonalka úgy 4/5 távon és ennyi. Valakinek volt már hasonló? kikapcs-bekapcs nem segített. 
Törlés és újratelepítés megoldja.

köszi, így tettem, miután az akksi ki-be sem segített. A könyvjelzőket akartam megmenteni, de nem jött össze.

Samsung pereli az Apple-t - Visszanyal a fagyi 
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!
Jaja, bár már más a per tárgya.

Sziasztok!
Ma vettem egy 8500-ös magyar gyárilag független Samut,azt kérdezném Tőletek, mit érdemes rá rakni vagy eltávolítani 
Tégla,ólom,elefánt stb. még nem volt

Ja, és igaz az,hogy az english verzióra nem lehet ráhúzni a magyart a process miatt 
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?
Innen bármit feltehetsz, amire szükséged van: http://www.samsungapps.com
Ami meg nincs fent, az majd lesz. 

Igazából, csak azért kérdeztem,mert nem szeretném,ha olyan alkalmazás menne rá amitől ledermedhet 
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?
Én még nem találkoztam olyan alkalmazással, amitől lefagyott volna a telefon. De nem is töltöttem le túl sokat.

A Google Maps és a +1 nem vág oda neki 

Hali!
Kb. 2 hónapja frissítettem a T-mobilos 1.0 firmről Multiloaderrel 1.2-re. Azóta most dugtam rá a gépre Kies módban. Azt írja hogy A készüléken található verzió nem firsíthető. JID/JL1 (XEH) van rajta. Ez miért van?
A Kies verziószáma 2.0.2.11071_128. (10 perce frissült erre).
Samsung X600 --> Samsung S8500 Wave Bada 2.0 LC1
A JID egy olyan verzió, ami Kiesen sose volt elérhető. Talán ezért.

Akkor megint multizni kellene? Mert akkor lehet hogy feltettem volna az 1.0 JF1-et (azt hiszem ez a vásárláskor rajta levő JF2 T-s firm megfelelője, nem T-s animációkkal), de már nincsenek fent az 1.0-ás firmek itt.
(#46042) bokrosolajos válasza duvi (#46018) üzenetére

Jaj, ez nagyon kemény!
Biztos nagyon figyelik Dél-Koreában, mit is akar az a 90 ember (90 голосов), aki szavazott egy FB szavazáson 
Ezen túl, mi köze van a Samsungnak a Rovios AB vagy a Skype fejlesztéseihez?
[ Szerkesztve ]
◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►
(#46043) duvi válasza bokrosolajos (#46042) üzenetére

A kép közvetlenül a szavazás megkezdésekor készült. Ekkor éppen 90 szavazatnál tartott a számláló. Viszont azóta is tart a felmérés... 
De igazad van. Semmi köze a Samsungnak az egészhez. Biztos unatkoztak és ezért csinálták az egészet 
[ Szerkesztve ]

Szia!
Itt megtalálod az összes Wave I firmwaret:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
(Ingyenes regisztráció kell a letöltéshez)
Azt hiszem kijelenthetem, hogy rohadt szar ez a KF2 illetve az 1.2-s bada. 
Egy megváltás lesz a Bada 2.0 számomra. 
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
Mi a baj vele?

Nekem már több mint tíz napja megy újraindulás meg mindennemű problémák nélkül az XXKF3 (1.2)
Csak a kezdőképernyőre kitehető shortcutok meg a browser tördelése hiányzik a 2.0-ból...

Köszi! Elmentem a linket.
Amúgy engem is gyakran fel**sz ez a szoft. Azért tenném vissza a gyárihoz legközelebb esőt, mert azzal nem volt problémám. Ez őrült módon le tud lassulni miután leválasztom a számítógépről. Egyszerűen SMS-t írni kín szenvedés vele, mert a gépelés szaggat mint a GTA3 32 megás Savage videokártyával.
T-sre visszacsinálni lehetséges? És akkor megkaphatná a mostanában kiadott T-s firmet. Vagy mit tegyek fel rá? Már lassan ott tartok hogy a böngésző se érdekel milyen csak működjön a teló normálisan. Nem igaz hogy nincs egy stabil firm.
Így van. Stabilan működik a rendszer. Ezért is kérdeztem mi a baj...

Nekem ugyan Wave II van gyári 1.2 T-s firmware-el, de eddig semmi bajom nem volt vele. Kimondottan gyors és stabil a rendszer. Ha jól tudom akkor Wave I-re JF2 volt a gyári T-s szoft. Ha azt visszateszed akkor utána elvileg fel kell kínálnia a hivatalos frissítést KIES-en keresztül is. Nem tudom, hogy ez volt-e a pontos gyári T-s firm: S8500XEJF2 
Régi motorosok talán még emlékeznek rá a T-s csapatból.