.
[ Szerkesztve ]
Eladó WIFI router, olcsón!!! ----> http://bit.ly/zXfAD7
[Re:] Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

.
[ Szerkesztve ]
Eladó WIFI router, olcsón!!! ----> http://bit.ly/zXfAD7

idáig nekem se látszódott.
nem tudom melyik fw.-nél mutatta de lehet nincs is köze hozzá. mármint hogy látszódjon.
mit telepít ide hogy mi nem látjuk csak azt a 3xx MB-ot?
Azt nem tudom mi kerül oda.
Majd megnézem kicsit jobban, mert lehet hogy nálam azért nem látszik, mert van csatolva egy csomó hálózati meghajtó.. Eszközkezelőben megnézem holnap.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Grat a negyvenezerhez! 
A kapcsolat lépései: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban. :D Samsung Wave... :D

A telefon miért nem talál frissítést?
DigiNet-TP-Link-MSI w610x-HP C4780-Samsung LE32C530-Ps3 160Gb-Samsung S8500 Wave+8gb Silicon Power Class 10

Mihez? Így nem tudunk ám segíteni...
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

megint a JL2-es fw. van fent és ismét nem mennek a beépített kliensek 3G-n csak wifin.
facebook, twitter, napi tájékoztató. /JID-n ment/
na meg ezen sem megy a mobil hozzáférési pont.
mehetek az Andrássy GSM-be. kíváncsi leszek mit szólnak.

Ja,bocsi-Szoftver frissítéshez.Ami most van rajta-bada1.0.2 ..XJI3
DigiNet-TP-Link-MSI w610x-HP C4780-Samsung LE32C530-Ps3 160Gb-Samsung S8500 Wave+8gb Silicon Power Class 10

ugy látom nem vagyok egyedül .
még semmi válasz nincs a méél - re

Az csak dísznek van, onnan nem tudsz frissíteni. Kies vagy multi.
anrab: nem hinném, hogy ott tudnak segíteni. Vmi szolgáltató galiba van Nálad. Tudom, hogy voltál már Pannonnál, de sztem ott nem stimmel valami.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

Szerintem KIES vagy USB debug módben ez mindig látszik...
Edit: kipróbáltam, Kies módban nálam is ez van JL2
[ Szerkesztve ]

nem tudom, Ti vagytok a szakik!
csak egy észrevételt tettem közzé 

tuti nem stimmel. viszont máshova meg nem tudok fordulni.
a samunál meg nem akarom első körben 5500-ért otthagyni.
viszont rendes volt a samus srác mert azt mondta hogy addig nem adja vissza amíg nem működik.
consono:akkor nem ujdonság csak nekem 
[ Szerkesztve ]

Tud valaki linket,hogy hogy kell frissíteni?(előnyök,hátrányok?)

Be akarja húzni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tényleg! Köszi! 

szerintem is.

EZ VÉLETLEN ????? ezen a napon hüjült meg az enyém is .....!!!

Remelem veletlen volt! Azota nem probaltm a R66ot,de azert holnap felhivom oket!
BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

Lehet hogy hülyeség, de nem úgy volt hogy jún. 29-én jelenik meg az angry birds wp7-re és badára is?
Wp7re a mai napon kijött, badara meg még mindig semmi?
Lehet tényleg nem várok tovább és elcserélem Defyre a wavet 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade
Még nincs vége a napnak.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄
Ennyire nem lehet fontos egy játék.

Én PC-n játszok vele, lassan megunom, nekem már nem szempont...
Egyébként én erről nem hallottam hogy badára is kijön június 29-én. 
<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

cars1dA

Napi több órás nyomkodás utan (9 hónapja) még ma is sikerült felfedeznem egy számomra új funkciót 
Névjegyeknél ha egy néven tartom az ujjam és elhúzom jobbra akkor tárcsázza, balra pedig sms-t lehet küldeni!
Lehet egyedül vagyok ezzel, de a felfedezés öröme az enyém 
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
Balra: nem sms, hanem üzenet.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Sziasztok!
Bementem a Samuhoz, hogy frissítsék a t-s firmwaret, azt mondta a csávó h egy hivatalos verzió van azóta,de azt nem rakná fel, mert bugos és tök szar. Kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy tényleg labilisabb vagy csak le akart rázni? Miket tud a t-shez képest, miben jobb, miben rosszabb? (én azért frissíteném csak, mert egy csomó új alkalmazás nem fut az 1.0-án, egyébként nincs vele bajom...)
Köszi előre is mindenkinek a segítséget, javaslatokat, tapasztalatokat!!!
Csak le akart rázni.

Sziasztok!Tudna valaki segiteni...nekem 8530-ra kéne fekete vagy sőtétt barna szilikon tok.
Egyszer már megtaláltam a linkjét,de most nem találom.Melyik boltban tudnám megvásárolni?Köszi előre is!

A zenét is lejátsza hasonló módon, ha hangfájlnál csinálod.

Sziasztok! Leszedtem a Spiderman Total Mayhem HD játékot. A telómon 1.2-es firm van, a telepítési cél a memóriakártya, amin 1.2 GB szabad hely van. A KIES a telepítésnél mégis a nincs elég szabad memória üzenetet kapom. A telefonon bezártam minden futó alkalmazást és widgetet. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat.

Valami foglalja a telefon memóriáját. Vagy oda telepítettél valamit, vagy oda másoltál filmet, zenét stb. Nézz körül, és tegyél át mindent a memo.kártyára, majd próbáld újra!
Azért kell szabad helynek lennie, mert ideiglenesen a teló memóriájába dolgozik, majd onnan telepíti a kártyára.
[ Szerkesztve ]

Köszi, megpróbálkozom vele.

Ha sikerült telepítened, írd már meg légyszi, hogy Neked is kínai nyelvvel indul-e?
Köszi 
// Wave@XXLC1/16GBKingston@CL6/CX550II

Nekem újabban azt csinálja, hogy hiába törlök egy filmet a telefonon, az csak a listából tűnik el, és pc-re csatlakoztatva tudom csak végleg törölni.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Sziasztok, bocs az offért, hol lehet ilyen készüléket függetlenül részletre vásárolni?
Project : Phoenix
(#40038) ADAM1337 válasza Mozzarella (#40037) üzenetére

Sehol legalábbis nem tudok róla én.
Amúgy ez az ár nem tartozik a részletfizetős telefonok közé, apróba 40k-ért lehet venni már. 
cars1dA
(#40039) leslieke válasza Mozzarella (#40037) üzenetére
Pl.itt: [link]
De ez elég drága ahhoz képest, hogy máshol mennyiért adják.

De ez a wave II., s8500-öt már szinte sehol nem lehet részletre venni.

Ok, megnézem. Remélem el tudom majd indítani.

Akkuban melyik wave birja jobban? Mert nekem nem annyira döntő a nagy kijelző,ellenben az akku. 2 nap norm.hasznát mellett nem lenne rossz. Sajna az androsok sokszor 1et se birnak...
SE k750 az örök kedvenc! #távozz tőlem te zöld sátán-robot ivadék#
Jé, tényleg. Ezt benéztem.
2 napot kibír mindkettő. Persze mindez függ attól is, hogy mennyit fogod használni, de átlagos használat mellett megvan a 2 nap.
Frissítés érkezett a Samsung Appshoz a mobilon. Az aktuális verzió: 1.0.99
Szerk.: változást még nem találtam.
[ Szerkesztve ]

Ez a sims3 egész pofás lett. 
cars1dA

Szerintem a warez nem ide tartozik!
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

Töröltesd módker-be ezt a hsz-t inkább. 
Torrent-oldalon kérdezd meg mi a teendő ilyenkor, itt sajnos nem tudunk segíteni.
cars1dA

Azt a két napot tudnám dijazni. Nem játszom rajta,csak.max kipróbálok 1-2-t. 3G-t csak akkor lövöm be ha netezek vagy mailt nézek,esetleg időjárás widgetet befrissitem,tehát nem lóg a 3G hálózaton egész nap. Na meg persze telefonálás,1-2 sms.
Gondolom azért az I-es kicsit jobban birja,kisebb amoled.
Sajna ezeknél az okosoknál eléggé idegölő ez a töltés mizéria. De hátha a wave rácáfol erre.
:-D
SE k750 az örök kedvenc! #távozz tőlem te zöld sátán-robot ivadék#