Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#10001) SlyChocolate válasza leslieke (#10000) üzenetére

SlyChocolate
(fanatikus tag)

GRAT!!!
Végre 5 számjegyű lett a topic!!!

(#10002) taschner

taschner
(tag)

Szintén gratula valamit érdemelnél.

A motorozás egy élmény!!!

(#10003) rizso válasza s4tch (#9997) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is az, hogy feltűnően szaggat, de ha egyszerre nézed mondjuk gépen, akkor a wave-en kicsit "laggol" :F Ne arra gondolj, hogy 1 képkocka 3mp-ig van, és diavetítés az egész....Haverom is kipróbálta a saját wave-én, és nála is észre lehet venni...Mondom: egy i8000-en sokkal szebben megy. De ez érdekes, mert a felvett videók meg gyönyörűen, folyamatosan mennek...No mindegy, marad a várakozás, hogy javítsák a hibát...

(#10004) SlyChocolate válasza bexinho23 (#9994) üzenetére

SlyChocolate
(fanatikus tag)

A memókarik épp úgy mint pl a HDD-k tartalmazhatnak úgynevezett "Bedsector"-okat!
Amit nem biztos, hogy íráskor érzékelt a teló és ide is írt adatot.
Viszont a videólejátszásakor ha éppen innen akarna adatot kiolvasni akkor bizony akadhat a dolog!
Éppen ezért írtam ha van módod a belső memora másolva tesztelni, hogy tényleg codeck hibáról van-e szó?
Esetleg egy kis részletet a filmből pc megvágva sample jelleggel!?
Tudom a 400 mega sok mindenre nem elég de talán egy tesztet kiad!?
Az olvasási sebességről meg annyit, hogy amit a gyártók megadnak a "class" érték alatt az csak viszonyítási szám!
Ez is ki lett már tárgyalva itt a topicban!
Pl az én c2-esem 5-6mega/sec írható/olvasható USB-ről!
Az meg ugye nem 2mega?

(#10005) Varszegig válasza lackaba (#9985) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

úgy érted, ha ezt megcsinálod, akkor pl. felajánlja az JH3-at?

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#10006) ett válasza lackaba (#9985) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Ha jól látom ott galaxyhoz van a leírás. A wave-nél mire írod át ezeket, amit a galaxyra írnak itt:

Első módosítandó érték: HIDSWVER , ezt írjuk át erre ----> I9000XWJFB/I9000OXX/I9000XXJF5/I9000XWJFB

Második módosítandó érték: ProductCode , ezt írjuk át erre------>GT-I9000HKDVDI

Megcsinálnám én is, csak nekem nem magyar a telefon, hanem Tótiából van az Orangetól.
Ezeket tudom a masináról:
sw ver:s8500xxjf4
csc ver:s8500xdjf3
csc model spec:xez
ffs version:def
rc2 version: def

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#10007) lackaba válasza Varszegig (#10005) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

Csak a Samsung által kiadott hivatalosakat frissiti,és a régiótól is függ.A JH3-at 1 teszter szivárogtatta ki.

(#10008) pitimany válasza lackaba (#9985) üzenetére

pitimany
(kvázi-tag)

Kedves Lackaba!

Megmondanád, hogy a Samsung Wave KIES-en keresztül történő frissítéséhez a registryben pontosan mire kell átírni a HIDESWVER-t és a PRODUCT KÓD-ot, ugyanis az általad említett leírás a Galaxy S-re vonatkozik!

Továbbá ha Neked működött a fenti módszer szerinti frissítés, a KIES milyen új firmwire-t ajánlott fel?

Ui: Látom másokat is érdekelne - legalább tőmondatokban - a pontos leírás!

[ Szerkesztve ]

(#10009) s4tch válasza lackaba (#9985) üzenetére

s4tch
(senior tag)

Független telefonod van? Hiába írtam át a registryben a kulcsok értékeit, kapcsoltam be a test mode-ot, továbbra is a T-s szoftvert "látja" rajta a Kies, és szeretkezik frissíteni.

(#10010) DonMedve válasza taschner (#9996) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ha jól tévedek Cymby kollégánál megvan ez a leirás Wave-re.Meg kell érdeklődni!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#10011) rizso válasza SlyChocolate (#10004) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telefonra is felmásoltam a sample-t, de ott is "laggolt"...

(#10012) lackaba válasza ett (#10006) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

Nálad nem kell átirni semmit,az általad irt értékek helyesek.A Kies verzió megegyezik az általam leirtal? A test módot minden esetben alkalmazni kell.

(#10013) lackaba válasza s4tch (#10009) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

Igen független a telefon,a tiédet elöször Multi Loaderrel kéne frissiteni de ezt csak saját felelösségedre végezd.

(#10014) mixi10 válasza leslieke (#9993) üzenetére

mixi10
(tag)

Köszi :C :R :R

(#10015) Varszegig válasza rizso (#9987) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

nálam ez a videó tökéletes. csinos a néni is:)

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#10016) ett válasza lackaba (#10012) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

A kies verzio nalam: 1.5.1.10074_2 Nem tudom hogy ez jo-e nekem.

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#10017) Killerlaca válasza rizso (#10011) üzenetére

Killerlaca
(fanatikus tag)

Szerintem ez a szaggat nem szaggat dolog annyi, hogy meg kell találni azt a konvertálási módot amivel nem szaggat.
Itt valaki linkelte, hogy egy csomó filmet átkonvertált megfelelő minőségbe csak nincs hova feltennie.Na azokat kéne megnézni és elérhetővé tenni valahol mindenkinek.Nekem is olyan érdekesen játszotta le a sample fájlt.

Varszegig :

Akkor meg azt is össze lehetne írni, hogy akinek jó annak milyen FW van a telefonján meg nem tudom még milyen verziószám befolyásolhatja. Mert ez már több mint érdekes kinek jó kinek nem. :)

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

(#10018) lackaba válasza pitimany (#10008) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

Product cód:GT-S8500BAA XEZ.Az első értéknél fontos hogy az a rom legyen amiben benne van a magyar nyelv.Pl:S8500XXJF1/S8500OXDJF1.

(#10019) lackaba válasza ett (#10016) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

Igen.

(#10020) ett válasza lackaba (#10019) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Koszi, megprobalom, legfeljebb nem sikerul. :)

(#10021) rizso válasza Varszegig (#10015) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ilyen "szív küldi" ajándékot mindenki szívesen látna ;]

Killerlaca: ez, hogy meg kell találni a megfelelő konvertálási módot egy baromság :(( A samsungnak meg kell írnia normálisan a kodeket/drivert, ennyi az egész...Egy ilyen hardvernél azért ne legyen természetes már, hogy konvertálni kelljen a videókat! Pl. az i8000 gond nélkül viszi ezeket, de még az i900 is gond nélkül elboldogult egy ilyennel...Érted mire gondolok :)

(#10022) s4hu|SyD^ válasza rizso (#10021) üzenetére

s4hu|SyD^
(senior tag)

Akkor ehhez a problémához is várni kell frissítést szerintem, mert valószínűleg kodek gond lesz. Esetleg valamivel összeakad a kodek.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!

(#10023) rizso válasza s4hu|SyD^ (#10022) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, frissítésre van szükség, nincs mese ;]

(#10024) fatty válasza cryingdr4g0n (#9991) üzenetére

fatty
(kvázi-tag)

Eddig is ott volt a fórumba, de most kiemeltem pirossal a Favorites widget kezelését. :)

[ Szerkesztve ]

- samsungwave.hu -

(#10025) pitimany válasza lackaba (#10018) üzenetére

pitimany
(kvázi-tag)

Kösz a választ!

Még annyit elárulnál, hogy melyik verziójú firmwire-re frissítettél így Kiesen keresztül?

(#10026) ABal válasza rizso (#10021) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg fel tudnál tölteni egy videót YouTube-ra arról, ahogy a géped lejátssza a kérdéses anyagot? Akkor talán láthatnánk mi is, hogy tulajdonképpen miről is van szó. Összehasonlíthatnánk azokéval, akiknél nincs szaggatás, ha ők is feltöltenék a saját videójukat. Természetesen ugyanazt a filmet.

Csak egy ötlet. Kíváncsivá tett nagyon, hogy mi a fene ez, és miért ilyen találomra fordul elő.
Engem ez még nem tántorít el a telefon megvételétől, de gyanakodva figyelem az ilyen dolgokat

(#10027) s4hu|SyD^ válasza ABal (#10026) üzenetére

s4hu|SyD^
(senior tag)

Engem se tántorít el a dolog ettől a telefontól, de ahogy telik az idő egyre érdekesebb dolgok jönnek elő. :)

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!

(#10028) rizso válasza ABal (#10026) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez ne is tántorítson el, mert amúgy nagyon jó készülék, és a jelenlegi hibáit remélhetőleg javítják majd egy frissítéssel!

Gondoltam rá, hogy megpróbálom levideózni a "jelenséget", csak még nem tudom mivel :)

(#10029) leslieke válasza rizso (#10028) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Másik telefonnal vagy egy jobbfajta fényképezőgépet használva.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#10030) lackaba válasza pitimany (#10025) üzenetére

lackaba
(kvázi-tag)

XXJF7.

(#10031) rizso válasza leslieke (#10029) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a legjobb minőség, de azért látszik a lényeg ezen a ~6mb-os videón!

(#10032) Karma válasza rizso (#10031) üzenetére

LOGOUT blog

:R, pontosan ez történik ideát is (mint anno már sokszor írtam).
Nem vigasztal, hogy csak az Xviddel van baj.

Break Driven Development

(#10033) zack válasza Killerlaca (#10017) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én írtam a "csomó filmes" hsz-t.
Nincs miért összehasonlítani. Az mp4 formátumot H.264 kódekkel viszi gond nélkül AAC hanggal. Úgy tudom a gond az Xvid kódekkel van, és itt sem mindegyik kódolással. Konvertálni mindenképpen kell (egyelőre). Én annyira megszoktam, hogy nem hinném hogy vissza fogok állni a konvertálás nélküli Xvid-re, ha végre jó lesz persze. 2x700Mb vagy 3x700Mb méretre vannak darabolva általában, és én megszoktam hogy amit én konvertálok az 1db 1-2Gb mp4 fájl, és nincs darabolva. Nekem ez így jó.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#10034) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mint írtam poén az hogy én még egy videót sem konvertáltam Wave-re és ment :)
Ez a hardver képes lenne FULL HD 1080P videót is lejátszani de Samsung ezt még nem engedélyezte (ahogy Galaxy S és Iphone 4 is képes lenne) :)

Note 2 ?

(#10035) ett válasza lackaba (#10019) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Megpróbáltam, tényleg engedi frissíteni. Kiírta, hogy a jh3 a legújabb. Rányomtam, minden lement hibátlanul. Telefon újraindul, bejön a főképernyő, töltődnének a widgetek, de itt megáll az egész. Lefagy a telefon, nem csinál semmit. Csak kikapcsolni meg bekapcsolni lehet.
Meg ha sokat várok, akkor újraindul x idő után magától és ennyi. Nem tudok mást csinálni vele.
Ötlet valakinek?

(#10036) erdoke válasza zack (#10033) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

2-3 CD-s AVI-kat konvertálás nélkül egyesíteni max. 1-2 perc...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10037) zack válasza erdoke (#10036) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom én is, de nekem akkor sem kell. Ezeket én csinálom mkv-ből, és olyan minőségben ahogy én akarom. Eddig mindegyik penge éles, telón nézve HD minőséget produkáló képminőség lett. Xvid-ből meg nem 1x láttam pixeles okádék minőséget. Ezért ne nézzek meg egy filmet, mert pont az aki csinálta, nem tud tömöríteni normálisan és gány lett a film minősége? Inkább konvertálok.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#10038) DonMedve válasza ett (#10035) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Nekem sem sikerült.Én még a JF7-nél próbáltam de nálam sem működött!

lackaba:Esetleg leirnád mit csinálhatunk rosszul?

zack:Mit használsz kódolásra,darabolásra,ha szabad kérdeznem?

[ Szerkesztve ]

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#10039) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Ez a szaggatásos dolog azért érdekes, mert már az Omnia2 is le tudta játszani ezeket frankón, egyenletesen. A Wave erősebb HW. Ezt továbbgondolva biztos valami szoftveres dolog ez.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#10040) leslieke válasza rizso (#10031) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnos nem tudom letölteni, a rapidshare nem engedi.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#10041) erdoke válasza zack (#10037) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem meg nem kell olyan készülék, ami csak konvertálás után viszi a filmeket. Egyszer szánok rá időt, amikor kiválasztom a PDA-t...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10042) ett válasza DonMedve (#10038) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Mindegy, nem is ez a baj, hanem az, hogy most használhatatlan a telefon. Mindig újraindul pár perc után magától. Valami szoftveres gond lesz, de kies módot aktiválni nem lehet, mert ha nagyon gyors vagyok és egyből rányomom a kábelt ahogy bejön a főképernyő boot után, akkor bejön ugyan az ablak, hogy válasszam ki milyen módban kötöm a géphez, de ott egyből le is fagy. Utána meg újraindul. Most akkor hogy rakjam vissza a régi firmware-t rá?

(#10043) DonMedve válasza ett (#10042) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ha a kies nem ajánlja fel a helyreállitást(már pedig gondolom nem :U ),akkor vagy szerviz,vagy Multiloader szerintem!

Nem tudom lackaba-nak,hogy sikerült,mert Cymby kollégával mi is megcsináltuk,de nekem is restartolt állandóan,nem sikerült felállitani a rendszert! :(

[ Szerkesztve ]

(#10044) mixi10 válasza ett (#10042) üzenetére

mixi10
(tag)

[link]

nézd meg ezt

(#10045) jozf válasza ett (#10042) üzenetére

jozf
(kvázi-tag)

Multiloaderrel vissza tudsz rakni rá vmi régebbi sw-t mert ahhoz nem kell hogy elinduljon a teló.
Hard resetet nem tudsz rajta csinálni, vagy próbáltad ugy is h nincs benne simkártya?

[ Szerkesztve ]

(#10046) ett válasza jozf (#10045) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Próbáltam úgyis. Akkoris lefagy. Nem tudom behozni azt a részt, ahol a kódokat be tudnám írni, mert egyből lefagy.

(#10047) DonMedve válasza ett (#10046) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Szerintem gondold meg a Multiloaderes megoldást.Más nincs!

(#10048) csabám válasza ett (#10046) üzenetére

csabám
(őstag)

akkor szervíz . . . és remélhetőleg életre keltik Neked!!!!

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#10049) jozf

jozf
(kvázi-tag)

Tudom még sokakat nem értint a dolog, de elég idegesitö hogy a fizetös tartalmak egy része föleg a nagyobb terjedelmü játékok egyszerüen nem akarnak települni a telefonra mert hogy nincs elég memóra. Ami persze nem igaz, s paradox módon 100 egynéhány megás avatar folyton kidobott h nincs elég memória de egy 200mb-os program meg röhögve telpült utánna meg még vagy 300mb-nyi egyébb program is. Most meg a settlers csinálja velem ugyan ezt :F S ez elég általános jelenség sokan panaszkodnak is rá a programok hozzászólásainál. Remélem mire begyürüzik hozzánk a fizetös tartalom azért ezzel kezendek valamit.

Meg a másik, azt nem tudja valaki hogy az egyszer megvett programot hogy lehet még 1x letölteni a store-ról? Sikerült letörölnöm a kies my downloads mapájából, de ha ujra le akarom tölteni akkor megint csak a buy felirat van kint, ha meg rákattintok akkor figyelmezet h már 1x megvettem, de ujra csak a fizetös ablakot dobja fel :F

[ Szerkesztve ]

(#10050) ett válasza DonMedve (#10047) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Igaz, de akkor azzal ugrik a gari. Vagy tévedek?
Lehet visszaviszem narancsékhoz, aztán elmesélem, hogy lefagy meg újraindul. Tesznek rá másik szoftvert, csak az ugye két hét, nem megy nekik valami gyorsan a dolog.
Nem multiloaderrel csináltam, hanem kiessel, nem tudom ők ezt látják-e valahonnan.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.