Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#32001) consono válasza the radish (#31999) üzenetére

consono
(őstag)

Ciki... Nálam mióta bekapcsoltam a Prémium SH-t azóta gond nélkül megy...

(#32002) Binyi01

Binyi01
(fanatikus tag)

Amúgy akinek ébresztőgondja van, samsungwave.hu - ra felkerült egy ébresztőprogi, hátha az megoldja a gondjukat.

Leslieke: tudnál Nekem segíteni? Kicsit off lenne, szóval ha igen, akkor dobok egy privit.

[ Szerkesztve ]

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#32003) leslieke válasza Binyi01 (#32002) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dobd a privit.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#32004) Binyi01 válasza leslieke (#32003) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

Átküldtem, köszi. :)

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#32005) victorio79 válasza consono (#32001) üzenetére

victorio79
(kvázi-tag)

Dettó.
Sync-cel küzdőknek szívből ajánlom a premuims SH-t.

10-ből 9 Wave-es ezt választaná. :D

"Si vis pacem, para bellum."

(#32006) study

study
(fanatikus tag)

http://www.dump.com/2011/02/12/a-day-made-of-glass-cornings-vision-for-the-future-with-specialty-glass-at-the-heart-of-it-video/
Nézzétek meg nagyon érdekes a kijelzők fejlődéséről.

(#32007) Goldmen75 válasza consono (#32001) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Mi az a premium sh?

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#32008) leslieke válasza Goldmen75 (#32007) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

http://socialhub.samsungmobile.com/

Social Hub funkció aktiválása

(#32009) Goldmen75 válasza leslieke (#32008) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Köszi ,közelebb kerültem, de mire is jó ez pontosan??:)

(#32010) consono válasza Goldmen75 (#32009) üzenetére

consono
(őstag)

Például arra, hogy push szinkronizálással menjen a GMail, vegy a Facebook értesítések. Meg az Exchange-es szinkronizálás is jobban testreszabható...

(#32011) Zsocy155

Zsocy155
(tag)

Sziasztok!

Az öcsém kapott egy ilyen készüléket a lányától, de ő Ausztriában él, így nem magyar nyelvű. Lehet rajta rom-ot frissíteni, hogy magyar legyen ? Köszi

http://kmdholding.com/hu8ki0q

(#32012) Varszegig

Varszegig
(PH! addikt)

PES 2011 - Pro Evolution Soccer :C :C

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#32013) Binyi01 válasza Varszegig (#32012) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

Na végre!
Asszem Én is rászánom magam, hogy megcsináljam a Wirecardot. :)
Kösz hogy belinkelted, nem szoktam nézelődni az Appsban, csak telóról, ott meg nem találtam volna meg. :)

[ Szerkesztve ]

(#32014) leslieke válasza Zsocy155 (#32011) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!

Igen, lehet. Multiloaderrel.

(#32015) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Angry Birdsről még nincs hír? :F

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#32016) consono

consono
(őstag)

Ezt láttátok már:
http://galaxystore.samsung.hu/
Galaxyra már lehet venni itthon is alkalmazásokat, vajon a Wave mikor következik????

(#32017) Goldmen75 válasza consono (#32016) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Írtam is nekik gyorsan egy levelet!
Kivi vagyok mit reagálnak...

"Üdvözletem!

Gratulálok az oldalhoz, igényes, szép, jól kivitelezett!
Kérdésem csak az lenne, MI samsung Wave tulajok,(vagyunk jópáran szerintem kis hazánkban) mikor élvezhetünk hasonló honlapot?!
Ugyanis Badára nagyon hiányzik a Magyar vásárlási lehetőség!!!!!!!!
Csak az ingyenes, olykor már nevetségesen röhejes alkalmazásokhoz férhetünk hozzá, mert hiába fizetnénk a komolyabb app/game-ért, nem tudjuk megtenni….
A telefonon is csak a : „hamarosan elérhető” felirat fogad…."

(#32018) fteebee válasza Goldmen75 (#32017) üzenetére

fteebee
(újonc)

Én is megkérdeztem 1 hete, és ezt a választ kaptam:

"(I)Köszönettel vettük érdeklődését.
Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: 2910232474

A Samsung Apps esetében egyelőre fizetős alkalmazások nem elérhetőek. Hivatlos információ az emlitett alkalmazásokkal
kapcsolatosan egyelőre nincs.

További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.

Üdvözlettel,

G. A. Mária
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat (/I)

Azt, hogy erre mit válaszoltam vissza, inkább most nem írnám ide, de gondolhatjátok... :((

(#32019) bokrosolajos válasza Karma (#31961) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Karma:vagy vesz egy dual simet vagy turbo simet vagy mittomén hogy híjják, de az legális

[ Szerkesztve ]

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#32020) Karma válasza bokrosolajos (#32019) üzenetére

LOGOUT blog

Ja, csak eppen nem fog menni a Wave-vel, mint ahogy az elmult egy ev egyetlen telefonjaval se. A gyartok kinottek mar azt a sebezhetoseget elegge.

Break Driven Development

(#32021) bokrosolajos válasza Karma (#32020) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

?? Én erről nem tudok semmit, így nem vonhatom kétségbe.
De azt nem értem, a gyártóknak miért ne lenne tök mindegy?

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#32022) Karma válasza bokrosolajos (#32021) üzenetére

LOGOUT blog

Talan mert a gyenge biztonsag mellett a szolgaltatok, akiknek benyalnak folyamatosan (kulonosen Samsungeknal, lasd a VOIP tiltasat), jogilag nem tamadhato modon veszitik el az elofizetoiket, es ezert jogosan elegedetlenek?

Break Driven Development

(#32023) bajusz15

bajusz15
(fanatikus tag)

Hello.
azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül külön egy Wave füles, amit gyárilag a telóhoz adnak, mert el szeretném adni. előre is köszi!

(#32024) Varszegig válasza Karma (#32022) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

ez így van, a legtöbb eladást a szolgáltatók generálják szerintem a gyártóknak, így nem ugárlhatnak nagyon.
VOIP: azért így utólag azt mondom, ez kamu duma volt, a galaxy s-t nem kicsit nagyobb számban adták el, a szolgáltatók egyik kedvence lett, mégsem tiltották le rajta a skype-ot.

(#32025) Karma válasza Varszegig (#32024) üzenetére

LOGOUT blog

Ettol fuggetlenul politikai okbol nincs VOIP. Az, hogy a platform verszegeny es gyenge, meg nem indokolja az Apps korlatozasat.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#32026) Varszegig válasza Karma (#32025) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

ok, csak én arra gondoltam, hogy a szolgáltatókra hivatkozás csak kifogás. nem ez az oka a voip hiányának, hanem esetleg fundamentális hiányosságok (mint tudjuk pl. egy skype nem férne hozzá a mikrofonhoz).

Más: ahog yolvasom ez a galaxy-s oldal egy hiánypótló, mivel nincs fizetős android market, ezen keresztül próbálják megoldani. Ez egy nagyon jó ötlet, de rajtunk nem segít.

[ Szerkesztve ]

(#32027) Karma válasza Varszegig (#32026) üzenetére

LOGOUT blog

Es ezt honnan "tudjuk"? Hanghoz hozza lehet ferni. Tenyleg, hangatvitelt lehetne csinalni, csak eppen nem fogod tudni rarakni a telefonra, hiszen nem mehet be az Appsra.

Break Driven Development

(#32028) peterk válasza Varszegig (#32026) üzenetére

peterk
(senior tag)

Ez csak galaxy store. Hogy minek, az más kérdés, akkor lenne értelme, ha az androidos fizetős appok zömét meg lehetne venni. De csak pár játék van fent.

Inkább a szolgáltatós fizetést csinálnák meg. Vagy pedig a bankkártyásat engedélyeznék végre (tuti, hogy csak adminisztratív okai vannak).

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#32029) Zsocy155 válasza leslieke (#32014) üzenetére

Zsocy155
(tag)

Köszi szépen ! :R

http://kmdholding.com/hu8ki0q

(#32030) szimike79

szimike79
(senior tag)

Hi srácok!

Mire akadtam YouTube nézés közben!? Nem fogjátok kitalálni milyen telón egerészik David Getta a Gettin' Over You klippben, akit érdekel nézen utána! :))

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#32031) zotosz

zotosz
(újonc)

üdv srácok,

kérdés: media playeren h lehet beállítani h komplett könyvtárakat játsszon le? Csak albumokat tudok választani, de ha 1 számnál nem teljes az id3 akkor 1*rűen kihagyja. K*rva idegesítő....

V nincs esetleg vmi más mp3 player progi ami nem így kezeli a fájlokat?

-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....

(#32032) Varszegig válasza zotosz (#32031) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

->1. hsz.

(#32033) TomWexX válasza szimike79 (#32030) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Kb. fél éves klipp, de azért köszi az észrevételt. :P ;]

<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

(#32034) mrhitoshi válasza bajusz15 (#32023) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én 3000-3500 Ft környékén láttam az egyik T-mobile üzletben. ;)

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#32035) leslieke válasza TomWexX (#32033) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És párszor be is lett linkelve. :))

(#32036) a510 válasza szimike79 (#32030) üzenetére

a510
(kvázi-tag)

Biztos ő is azért választotta mert a Samsung kicsit alulárazta... ;]

// Wave@XXLC1/16GBKingston@CL6/CX550II

(#32037) scapegt

scapegt
(senior tag)

Próbálok higgadtan írni a wave-emről...bár nagyon nehéz...sokan közületek rossz ötletnek tartották, hogy lecseréljem egy X10 mini-re (bár tök mindegy már mire szerintem, ettől bármi jobb)...de talán ezek után nem mondjátok majd...

eddig is volt problémám a wave-emmel, de azért ez már kicsit sok...sim kártya csere miatt, a Kedvencekben lévő embereket kissé felcserélte, vagyis volt benne pl XY, ahelyett lett BK, stb..akiket soha oda nem raktam volna!

Az imént pedig jött a totális felháborodás oka...felhívott egy volt munkatársam, de annak ellenére, hogy a telefonkönyvben volt a száma (méghozzá 2 telefonszáma is egy contact alatt) csak a számot írta ki és semmi mást...fejből tudom a számát, így tudtam, hogy ő keres...de aztán felkeltette az érdeklődésemet a dolog...belenéztem a telefonkönyvbe, és mit látok? NINCS BENNE!! Aztán most tűnt csak fel, hogy a volt munkahelyemről a vezetékes számról hívtak ma és akkor is csak a számot írta ki .. pedig az is benne volt..a régi mhelyről 4 másik gsm modul száma is benne volt a telkönyvben, szerintetek az megvan a wave-emben? NINCS! Komolyan mondom, én nem is értem mi lehet a gond, nem piszkálom a telefont, nem telepítgetem tele sz@rokkal, hogy ilyet csináljon. Sokadjára csinálta már ezt! Sőt, volt egy olyan is pár napja, hogy egy contacthoz betett egy másikat és úgy tűnt fel, hogy érdekes módon XY fotója BK contactnál volt lementve...pffff :W kész agyrém ez a bada, vagy ez a firm, nem tudom már mit szidjak igazából.

Az ébresztés is olyan amilyen...ha most beállítanám, hogy ébresszen 5 perc múlva, csinálja, de reggel nem akarja tenni a dolgát! Csak nekem vannak ilyen gondjaim? Mi a fene szórakozik velem? :F

Samsung Galaxy S2 + Archos 101 G9 - Dead Nation fan

(#32038) leslieke válasza scapegt (#32037) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegyél már fel mutlival egy új fw-t!

(#32039) Varszegig válasza scapegt (#32037) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

nem lehet hogy a simen voltak ezek a kontaktok tárolva?

(#32040) scapegt válasza Varszegig (#32039) üzenetére

scapegt
(senior tag)

Sim kártyára soha nem mentettem egy db számot sem. Nem multizok, nem akarom elveszteni a garanciát...érik az az X10 mini....

(#32041) Karma válasza scapegt (#32037) üzenetére

LOGOUT blog

Én támogatom az ötletet egyébként :P
Szerk.: az X10-et. A multiloader meg jó dolog.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#32042) scapegt válasza Karma (#32041) üzenetére

scapegt
(senior tag)

mármint cserét az x10 minire vagy a nem multizást :D ?

(#32043) Wheeler87 válasza szimike79 (#32030) üzenetére

Wheeler87
(lelkes újonc)

(Először ami bekerült a köztudatba ott samsung monte volt, de megnézem ki ír így smst :D )

scapegt
Multival jó dolgod lesz, x10 mini az más világ nagyon, én nem cserélném le a wavemet.
Android tudom több progi van stb... de mégiscsak alapjában véve a wave elgondolás jó lenne, ha kinőné már végre a gyerekbetegségeit. Ha jó firm van rajta akkor nem hiszem hogy panaszkodnál... Ha meg telefonálni akarsz meg smst t küldeni akkor vegyél 3310 est.. nem lesz firm problémád az biztos :D

[ Szerkesztve ]

(#32044) scapegt válasza Wheeler87 (#32043) üzenetére

scapegt
(senior tag)

Igazából megfordult nem egyszer a fejemben, hogy lecserélem egy "gagyi" telóra, mint pl a Samu S5350 cápája. Az biztos nem produkálna ilyen baromságokat és fel is ébresztene amikor kell...csak ezt a kijelzőt nagyon nehezen tudnám elfelejteni...meg h netezni tudok az ágyból bármikor :) igaz ez luxus...és a kijelző is kicsi hozzá...még alszok párat addig míg eladom .. vagy nem adom.. :) (na jó, szóbajött még a Dext Cliq..most olvasom a tesztet :D)

[ Szerkesztve ]

(#32045) TomWexX válasza scapegt (#32040) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Nem veszted el a garanciát! Multizz, mert tuti hogy nálad nem jó valami...

<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

(#32046) szimike79 válasza scapegt (#32040) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Ha multival frissítesz nem veszíted el a garanciát! Többen utána érdeklődtek T-nél. De egyébként meg akkor már rég elveszítetetted, mikor frissítettél 1.2-re mert nem adtak ki még hivatalos T-s frissítést.Akár reg pach-el, akármivel már teljesen mindegy. De multival kitakarítod a telót és nem lesznek benne ilyen bug-ok. Én sem akartam frissíteni mert T-s vagyok, de beleuntam hogy csak várok és várok aztán meg nesze neked nagy büdös semmi. Örülök hogy multival frissítettem mert nekem működik rendesen minden.
Droidos telóról annyit, ha alapjában véve bejön a bada és megszeretted vagy megszoktad, akkor szerintem az nem fog tetszeni, nekem legalább is nem jött be mikor próbáltam.Bár nem vagyunk egyformák.

Többieknek: Tudom hogy régi a klipp, de csak most tűnt fel hogy milyen telót használ. Én nem írok sok SMS-t de nekem is gyorsan megy vele a gépelés.

a510: LOL :C

[ Szerkesztve ]

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#32047) Varszegig válasza scapegt (#32040) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

ja, hogy t-s volt a telód, és multi nélkül nyomtad rá az 1.2-t? Akkor nem csoda, ha szarakszik, ez már sokszor ki volt tárgyalva. De ha nem így volt szólj...

(#32048) becenevem válasza leslieke (#32014) üzenetére

becenevem
(kvázi-tag)

Egy gyors kérdés.

Felrakom a multival a linkelt oldalról a JI5 Full-t T-s telóra.
Utána kies frissíti majd JL2-re?

(más is válaszolhat)

Csak azért akarom, hogy legyen egy rendes fullos firm rajta, mert eddig reghack-es volt az 1.2-m (hátha fog menni a Prémium SocHub)

[ Szerkesztve ]

T61-6460 (T9300, 4GB)

(#32049) mrhitoshi válasza becenevem (#32048) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már úgyis multizol, akkor nem mindegy, hogy multival rakod fel a JL2-t vagy nem ? :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#32050) becenevem válasza mrhitoshi (#32049) üzenetére

becenevem
(kvázi-tag)

Az is fent van valahol? Mert kerestem, de lehet béna vagyok, mert nem találom...

T61-6460 (T9300, 4GB)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.