Bocsi, nem függőlegesre hanem vízszintesre gondoltam az előbb, de már nem tudom módosítani mert lejárt az 5 perc. 
<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

Bocsi, nem függőlegesre hanem vízszintesre gondoltam az előbb, de már nem tudom módosítani mert lejárt az 5 perc. 

n ma reggel nekem is produkálta az első lefagyást. Megnyomtam a felold gombot, kiírta, hogy húzzam végig az ujjam, de nem reagált semmire, csak a ki kapcsolásra...
máj blád íz blek

A samfirmware.com-on azt írják,hogy a Bada 2.0 jövő év végén várható,meghogy van már pár 1.2 realese,de még nem KIES kiadás.Bővebben.
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

Csak egy kis helyesbítés: "Bada version 2.0 will come allround end Q1 2011." azaz a 2.0-ás Bada verzió 2011. első negyedév végére várható. Persze nem leszek meglepve akkor sem, ha nem lesz itt március végére, hisz még 1.2-nk sincs...

Sorry,az angol tudásom nem éppen jó!
Köszönöm a helyesbítést.
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

a Palringo-ban most először szerettem volna válaszolni a messenger-re, de mikor a bill.-t elő szerettem volna hozni ujraindult a teló többszöri próbálkozásra is. 2.2.2-es. JH3 a fw.
más nem tapasztalta?

Helló srácok!
Tud-e valaki erre válaszolni?
Hogy tudok tel. számot megnézni beszélgetés közben? Nekem, ha rányomok a megnézendő névre, egyből hívja is....
Ne a kijelzőn bökj a névjegyekre, hanem nyomd le a menü gombot!
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Bocs, benéztem. Ősrégi hsz. volt. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Urak!
Normális RSS reader nincs még badára? Az ami a browserben van nem igazán nyerte meg a tetszésemet... Javás van (l. a Snaptuban), de jobb lenne a natív. Kénytelen leszek írni egyet? (Az sdk-t már letöltöttem, de kb 10 éve nem írtam egy sor kódot sem, meg amit régen írtam az sem oo volt
)
RSS widgetek vannak, natívat én se láttam még. Itt egy: [link]
[ Szerkesztve ]

Köszi! Meglesem majd!
Itt egy másik RSS widget: [link]

sziasztok!
Nekem ugyanezt produkalta. Ujraindult, aztan mondom biztos valami kis veletlen hiba vagy valami.... masodik nekifutasra is 2 perc msn utan ujraindult.. 2.2.2 van fennt nekem is. En is orulnek ha valaki tudna segiteni

a még fontosabb, hogy azt írják, hogy a 2.0-t megkapja a 8500-as wave.
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8
Ha nem így lenne, nagyon gyorsan sok eladó 8500 lenne.

ok, de erre semmi nem kényszeríti a samsungot. Azért ez egy pozitív változás a korábbi terméktámogatási elveikhez képest

hát elég érdekes dolgokat művel. ujra raktam, most végre nem indult ujra de el se tudta küldeni az üzit. viszont ugyanakkor a hangüzenetet elküldte a facebookra
de ott hogy hova azt nem tudom mert tudtommal nincs hangátvitel a fbook-ra.

De egyszerre csak pár cuccot tudok kitenni a grundra, és köztük így is átmennek a katonák...vagy mi a csudák. Hogy lehet olyan védelmet összehozni, mint amilyen a képen van?
szerk.:ja vágom, le kell ölni egy ellenfelet, azért kapok pénzt, amiből meg lehet másikat építeni. 
[ Szerkesztve ]
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328
(#21020) lasarus1988 válasza joni55 (#21019) üzenetére

A lényeg, hogy egy folyosót építs ki nekik. Ne tudjanak elmenni közöttük. Mindig a legrövidebb után mennek a kijárat felé. Ha kinyírsz egy muksót akkor pénzt kapsz érte amiből tornyot építhetsz és ez így megy 100 pályán keresztül. Érdemes középtájon a nyilas tornyokat fejleszteni, mert vannak repülőhadtestek is.
Szerk.: akkor rájöttél 
[ Szerkesztve ]
Samsung S8500 - Wave (XXLC1)

Van vmi info arról, hogy mit tesznek bele a 2.0-ba? Teljes flash, voip?
=== Samsung Wave JI2/JI2 + 16GB TakeMS ===
Nincs infó, csak annyi, hogy az S8500-re is elkészül, várhatóan 2011 első negyedév vége felé.

Köszi leslieke! Bocs hogyha volt már, de nincs nagyon időm feljönni mostanában. Jól tudom, hogy az 1.2 már a következő hetekben/napokban várható swype-pal és full social hubbal?
Erre számít mindenki, hogy az 1.2 hamarosan elérhető lesz.

Igen,ez pozitív.
Kis@: Én a SH-ra nem vennék mérget.

Socialhub facebook oldaláról:
Elérhető:
- Argentina : Claro, Personal, Movistar
- Australia : Optus, Telstra, VHA
- Brazil : Claro, Vivo, TIM
- Canada : Bell, Rogers
- Chile : Entel, Movistar, Claro
- Ecuador : Porta
- El Salvador : Claro
- France : Orange
- Guatemala : Claro
- Honduras : Claro
- Israel : Orange, Pele-Phone
- Malaysia : MAXIS, Cellcom, Digi
- Mexico : Telcel
- Morocco : Maroc-telecom, Meditel, Wana
- Netherlands : KPN, T-Mobile, Voda
- Nicaragua : Claro
- Panama : Movistar, C&W
- Peru : Claro, Movistar
- Puerto Rico : Claro
- Singapore : Singtel, Starhub, MI
- Tunisia : Tunisiana, Tunisie Telecom
- UK : Orange
- Vietnam : Mobifone, Vietnam Mobile, Vinaphone
* Samsung Social Hub is coming soon to many more countries.
Azaz nem ellég, hogy itthon legyen, még a szolgáltató is kell hozzá. (Ezt mondjuk eddig is sejtettük.)

kis + az óraátállításhoz:
azok az emlékeztetők, amik ismétlődőek, és még a nyári időszámítás szerint lettek felvéve, azok ugyanúgy egy órával korábban jeleznek...

Amik újonnan kerülnek fel akár ismétlődő, akár nem azok jókor jeleznek.
Automatikus időfrissítés be van kapcsolva.
máj blád íz blek

Hátha elindul,szerintem a trémobájl,az mindenbe bennt van amiért fizetni kell.Gondolom a SH nem lesz ingyenes.
Akkor nekem nem lesz SH, bár eddig se nagyon érdekelt. Nem emiatt vettem a telefont.

én meg épp a telenorra tippelnék, ugyanis az IM program a hubban a seven lesz, és a seven partnere magyarországon a telenor.
Seven

Remélem a holland példát követjük. Ott van tré is meg voda is 

Mondjuk annyira nem érint a dolog,én sem ezért vettem a telót.Jó lenne,ha lenne de annyira nem érdekel,főleg nem pénzért.Ha meg telenyor lesz,akkor mint trémobájlos kimaradok belőle.

Még jó hogy a telenyornál nem lehet kapni bada telefont. (Dídzsúzt ne vegyük bele.)
Vagy tévedek? Én is a T-ben hiszek, de nem vágom át a torkom ha nem lesz Social Hub.
Telenornak a legszegényebb a kínálata a 3 szolgáltató közül. De ez csak egy OFF megjegyzés.

Amit a 2.0-ban inkább javítani kéne az a zenelejátszó,remélem rágyúrnak. 
az egy dolog fut a háttérben és neked kell kilőni..azért csak fogyaszt valamit szerintem...
De a lényeg az lenne hogy legalább egy lejátszási lista szerkesztőt csinálnának,ne egyenként kelljen már a számokat hozzáadni.
Ráadásul ha nem jól van kitöltve az ID tag bonyolódik...
lehetne mappából is,vagy egy playlist program.....és stb.stb.
Nekem ez nagy negatívum benne...de azért szeretem.. 
(#21035) joni55 válasza lasarus1988 (#21020) üzenetére

Rá, és konrkétan most sikerült letennem a játékot 
De most is csak azért, mert késésben vagyok egyetemről...
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

telenor telefonkínálata évek óta botrányos, csak azt lehet kapni, ami már 2 éve elavult
Én mondjuk már évek óta nem veszek szolgáltatói telefont, és ebben csak megerősített, amikor idén Katarban átszállásra vártam a reptéren, és rájöttem, hogy a telenornak nincs roaming partnere Katarban. Afganisztánban meg van. (Megnéztem, amikor hazajöttem, és ezzel kezdődik a lista.) Azt hittem besz*rok a röhögéstől. Na ilyenkor jó a független tel. ha nagyon kéne használni, veszek gyorsan egy arab prepaidet
[ Szerkesztve ]

Felraktam a 2.1.7-es Palringo-t. Ezzel eddig egyszer se resetelt a teló. Bár vannak hibái, de véleményem szerint még mindig ez a leghasználhatóbb progi azok közül amik vannak....

Ezért is kétlem hogy a Telenornál lesz Social Hub...addig biztos nem amíg nem forgalmaz mellé bada telefont.

a social hub nem csak a badának kell, pl. a galaxy s-hez is.
Vagy Galaxy Tab.
Note 2 ?
egy lejátszási lista szerkesztőt csinálnának,ne egyenként kelljen már a számokat hozzáadni
Van olyan lehetőség is, hogy Összes kiválasztása.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Régóta olvassgatom a fórumot!
Látom mindenki frissítgeti a telóját!
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel meg tud oldódni az a probléma hogy ahogy felveszem atelefont 2mp-ig nem hall a másik fél?????
Üdv!
Nem.

azt tudom hogy van..én inkább arra értettem hogy mindent egyben dob be és keveri is őket rendesen...egyszerűbb lenne könyvtárból hozzáadni a számokat..gyorsabb is volna ésszerűbb nem is tudom miért nem gondoltak rá....

miért, van ilyen probléma? Eddig nem vettem észre
Szerintem az ID3 tag-es rendezésből indultak ki. Ezért nincs benne a könyvtárból hozzáadás lehetősége.
Varszegig: nekem sincs vele problémám.
[ Szerkesztve ]

Dídzsúznál is van Wave. + telenornál hamarosan kapható a Tab . . . csak h vmi pozitívum is legyen már
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
"telenor telefonkínálata évek óta botrányos, csak azt lehet kapni, ami már 2 éve elavult"
T-mobile-s vagyok, de ez szimplán badarság... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Azért is írtam hogy ne vegyük bele, mert tudom hogy ott van Wave.
De a dídzsúznak azon kívül hogy 20-as, nem sok köze van már a telenorhoz.
A Galaxy Tabot (+a többi tabletet) meg egyenlőre nem hiszem hogy annyira kapkodják majd ki országunkban, annál csóróbb népség a Magyar.
Azon kívűl hogy csili-vili, meg k. drága, nincs sok értelme...(ez az én szubjektív véleményem)