Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#33001) Speedy86 válasza bokrosolajos (#32997) üzenetére

Speedy86
(fanatikus tag)

Volt egy kis időm visszaolvasni. Jól elröhögtem a srácon. Bár a viselkedését tekintve nem vagyok benne biztos, hogy nem öregbítettem túlzottan a srác jelzővel :))
Sokan kérik az emberek tanácsát amivel nincs is gond csak süket ember miért kérdez ezt nem értem :)

(#33002) LACENTO válasza szimike79 (#33000) üzenetére

LACENTO
(újonc)

Ez a 33000... :K

KF3/KG2

(#33003) DeXoor

DeXoor
(újonc)

Valahogy meglehetne oldani azt, hogy ha film lejátszás közben szeretnék elindítani egy alkalmazást, vagy csak kimenni a menübe, akkor a feladatkezelőből vissza tudjak lépni a félbeszakított lejátszásba? Mert most ha vissza szeretnék lépni, már nem jelenik meg a futó alkalmazások közt a lejátszás, hiába a menü gombbal léptem vissza a menübe. Kényelmesebb lenne, ha nem kéne mindig megkeresni újra hogy hol is tartottam a filmben. Ötlet?

(#33004) Karma válasza DeXoor (#33003) üzenetére

LOGOUT blog

Irj a Samsungnak egy konyorgo levelet.

Break Driven Development

(#33005) Speedy86 válasza DeXoor (#33003) üzenetére

Speedy86
(fanatikus tag)

Talán a bada 2.0

(#33006) study válasza GrooveHero (#32994) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Nézz meg egy pár kisfilmet a YouTube választékából.

(#33007) leslieke válasza DeXoor (#33003) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pár kattintással vissza lehet találni oda, ahol a filmben tartottál, vagy használd a keresés mozaikkal opciót, ott kb. 5 perces osztással kapsz egy-egy képkockát a filmből.

(#33004) Karma LOL. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#33008) k.t.a.

k.t.a.
(senior tag)

Csak egy érdekesség a Samsung Support-ról:

- Gondoltam megírom nekik, hogy néha (1-1,5hét után általában) behülyül a gmail szinkronizációm, és állandóan keresi a szervert, alig lehet lelőni ilyenkor, ráadásul, multkor nem vettem észre és a telót is lemerítette. Talán van nekik valami ötletük.
- A kedves hölgy azt a választ adta, hogy a készülékem nem képes arra hogy automatikusan lekérdezze az e-mail-jeimet és ezt rezgéssel vagy hangjelzéssel tudassa velem. Ha kíváncsi vagyok a leveleimre menjek fel a böngészővel és nézzem meg úgy. Nagyon segítőkészen még azt is elárulta hogyan tudok ikont létrehozni a menüben egy weboldalra.
- Erre kicsit kiakadtam, és megírtam neki, hogy inkább mással beszélnék helyette.
- A válasz egy elnézést kérés a telefon miatt, meg hogy állítsam vissza gyári alapra és menjek szervizbe ha még bajom van.

Azt hittem egy ilyen nagy cégnek vannak normális munkatársai is. Vagy legalább annyit írhattak volna, hogy köszönjük az értesítést, már ismerjük a problémát, a fejlesztők dolgoznak rajta, várjam meg a következő firmware-t.

(#33009) Karma válasza k.t.a. (#33008) üzenetére

LOGOUT blog

Hat ez kesz :D Ekkora inkompetenciat utoljara a Nokianal hallottam, illetve T-Mobile boltban tapasztaltam meg masfel eve. Poen, hogy igy tobb mint fel ev utan se tanitottak meg a dolgozoknak a sajat termekeket...

Break Driven Development

(#33010) szimike79 válasza Karma (#33009) üzenetére

szimike79
(senior tag)

A T-seken ne csodálkozz, azoknál itt a fórumon szerintem mindenki többet tud a telefonokról.(Saját tapasztalat) Csak bosszantó hogy ezek az emberek igencsak lekezelően viselkednek veled ha visszaviszed a telót valamilyen garanciális problémával.

A Samsungnál viszont azért gáz egy kicsit a történet! És csodálkozom is rajta.

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#33011) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tud valaki megoldást arra, (vagy elég egy link is :DDD ) hogy nyomon tudjam követni a telefonon a névnapokat ?
Elég idegesítő, hogy tudja mikor kinek van a születés napja, de a név napokban már segg hülye. ;]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#33012) Quasi_modo válasza szimike79 (#33010) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Olcsó munkaerőnek híg a leve ?

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#33013) Goldmen75 válasza mrhitoshi (#33011) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Na ez engem is érdekelne:D Arra gondoltam, hogy beállítok feladatokat a névnapokra, vagy emlékeztetőt:D
De ha van jobb megoldás, nekem is elkéne!:D

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#33014) karesz560802 válasza mrhitoshi (#33011) üzenetére

karesz560802
(kvázi-tag)

http://samsungwave.hu/alkalmazas-widgetek/nevnap-widget/
Itt megtalálod

[ Szerkesztve ]

(#33015) jahsd

jahsd
(újonc)

Sziasztok!
Valaki, akinek sok az ideje, le tudná írni nekem, kérem, hogy pontosan miket kell beállítanom, hogy netezhessek csomagkapcsolattal is és ne csak wifin?Már nagyon sok variációt kipróbáltam a beállításokkal, és mindig belső szerver hibát ír ki...
Köszi

(#33016) Binyi01 válasza jahsd (#33015) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

Beállításoknál a csomagkapcsolatnál jelöld be a zöld pöttyöt. Úgy mennie kell.

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#33017) jahsd válasza Binyi01 (#33016) üzenetére

jahsd
(újonc)

Ha erre gondolsz:
beállítások-->kapcsolatok-->csomagkapcs.haszn.: ez be van kapcsolva és nem megy
:S

(#33018) jahsd

jahsd
(újonc)

Be kell lenni kapcsolva a 3g-nek?(mondjuk úgy is próbáltam már...)

(#33019) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Segítsetek!

Szeretném használni az ingyenes facebook -ot a telómon, de mivel eddig csak otthoni wifiről neteztem s hogy véletlenül se fizetősbe kapcsoljon, töröltem a többi kapcsolatot, mint ahogy páran itt mondták pár emberkének. Namármost a T-mobilos net beállítást hogyan tudom visszavarázsolni?

(#33020) Binyi01 válasza jahsd (#33017) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

Erre gondoltam. Ha így se megy, akkor passz.

Goldmen75: T honlapján nézz szét

[ Szerkesztve ]

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#33021) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

Üdv,
Tényleg működik a névnap :DD csak sajna nem lehet változtatni a színt :N

Thx a fejlesztőnek :C :R

Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

(#33022) Goldmen75 válasza PofaJenö (#33021) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Üdv!

Ez a téma publikus?:D naon teccik s nem csak a háttér, az ikonok is:)
Mi a neve?

(#33023) jozf válasza jahsd (#33015) üzenetére

jozf
(kvázi-tag)

Melyik szolgáltatónál vagy? Aktivála van a mobil net a szolgáltatónál? Amugy automatikusan beállit mindent a telefon a szolgáltatónak megfelelöen, ugyhogy ha hozzá nyultál akkor csak rontani tudsz rajta... esetleg próbáld meg hiveszed a sim-et ugy bekapcsolod majd kikapcs s a simet visszatéve bekapcs, hátha ugy beállitja rendesen. Vagy a szolgáltató honalpján utána nézni a beállitásoknak...

Goldmen75: esetleg ezt a sim-ki-be-t te is kipróbálhatod...hátha :) Amugy meg felesleges kitörölgetni (ez nem hülye nokia :D ), itt tényleg elég csak a csomagkapcsolt elöl kivenni a pöttyöt, s nem fog menni mobil netre semmilyen körlmények között!

(#33024) leslieke válasza Goldmen75 (#33019) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beállítások -> Kapcsolatok -> Hálózat -> Kapcsolatok -> ... -> Helyreállít Ezt próbáltad már?

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#33025) Goldmen75 válasza leslieke (#33024) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Köszi, de nem sikerált...meglesem t honlapját, hátha...

(#33026) appel

appel
(senior tag)

én úgy emlékszem, hogy a 0.facebook... vagymi akkor megy csak, ha van aktív internet előfizetésed (akár Net 50MB) csak éppen nem számolja ennek az oldalnak a forgalmát...de internet előfizetés akkor is kell...

(#33027) Goldmen75 válasza appel (#33026) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Jaja, már megtudtam, bekapcsoltattam a netstart-ot, ami mindenféle díj mentes, ha csak a face szöveges részét használom:)
Meg leküldték mailba a telcsi net beállításait! Hát nem rendesek? Ehhez legalább értenek:D

(#33028) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

PofaJenő még nem reagált....nem tudja valaki a témájának a nevét?:D

(#33029) PofaJenö válasza Goldmen75 (#33022) üzenetére

PofaJenö
(tag)

Szia
a kép innen --> [link]
a téma meg keres olyat aminek ez a neve--> first.smt
ugy emlékszem az apps-rol szedtem le

[ Szerkesztve ]

(#33030) Goldmen75 válasza PofaJenö (#33029) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

köszi:)
A témát is onnan szedted valahonnan? mert akkor keresem, ha máshonnan akkor esetleg belinkelhetnéd:)

Most olvastam hogy kiegészítetted, ok akkor megyek app-sra!

THX

[ Szerkesztve ]

(#33031) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Hú ez így nem fog menni...ha app-s ba rákeresek, 3 dolgot ad be, egyik sem az..smt-re meg nem lehet keresni...:(

(#33032) PofaJenö válasza Goldmen75 (#33030) üzenetére

PofaJenö
(tag)

nincs mit,de
megvan itt lesz -->[link]
:C

[ Szerkesztve ]

(#33033) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

Bocs mégse mert az ikonok másak,pedig a neve ugyanaz

bocs a hoszzu list-ért :B

megvan,mégegyszer ezer bocs :U --> ez a téma Real Theme 3.0 smt :W :W

[ Szerkesztve ]

(#33034) Goldmen75 válasza PofaJenö (#33033) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

S ezt eseteg hol találom?:D

(#33035) study válasza GrooveHero (#32984) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Melyiket vetted meg?

(#33036) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Háh ! Megvan!!! Tök jó! Köszi!!!!!!!!!!

(#33037) DeXoor válasza leslieke (#33007) üzenetére

DeXoor
(újonc)

Köszi az ötletet, ezt a funkciót még nem is vettem észre! :)

(#33038) Speedy86

Speedy86
(fanatikus tag)

Megérkezett a memóriakártyám. Elégedett vagyok vele, nagy file-okat gyorsan ír/olvas, HD videó hibátlan. Egyetlen hiba amit észrevettem, hogy a bada apps-ok telepített mappáit (ami tele van apró fileokkal) iszonyatosan lassan másolja. Ez minden kártyánál így van vagy kártya probléma? köszi

(#33039) GrooveHero

GrooveHero
(senior tag)

Sziasztok kollégák, új Samsung Wave tulaj lettem, csatlakozom ethát ezen népes táborhoz.
A telefon elmondhatatlanul szép, a kijelző úgyszintén, a tapizást szokni kell. Vettem hozzá memó kártyát is, egy 8gigás Transcend CL6-ost, remélem jó lesz.
A telón 1.0.2-es bada fut, szeretném majd frissíteni. a Szoftver veriója 1011181446LISS8500XXJI5, nem sokat mond így elősre, de majd a KIES segít remélem. :K
Hát jó itt lenni mit mondjak.
Ha lesz kérdésem, akkor írok, most kicsit még kínzom a drágaszágomat:D :C :C

I would make him suffer, I would make him beg, I would make him scream. But most importantly: I would make him pay!

(#33040) Goldmen75 válasza GrooveHero (#33039) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Gratula!
Üdv a klubban:)
1 Hsz-elolvasása után kérdezz csak:D
A frissítéshez is olvashatsz már jópár segítséget de javaslom a samsungwave
Mysamsungwave

oldalakat!

(#33041) SeriouS_77

SeriouS_77
(kvázi-tag)

Ma gondoltam használom a navigáciot, de az nem igazán akarta.
Betettem a kocsiba, bekapcsoltam, megjött a jel is, kiírta hosszúsági, és szélességi fokokat, és mellé, hogy Kabul-ban vagyok. Még jó hogy tudtam hova megyek, mert ezután bármit csináltam nem talált jelet. :W
Délután működött újból. :))

(#33042) study válasza SeriouS_77 (#33041) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Olyan vastag sűrű felhők voltak,hogy a műholdvétel is akadozott.

(#33043) Speedy86 válasza SeriouS_77 (#33041) üzenetére

Speedy86
(fanatikus tag)

jaja Afganisztánba vigyázni kell hova megy az ember :DDD

(#33044) GrooveHero válasza Goldmen75 (#33040) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Na akkor máris a firmware frissítés, illetve a Bada 1.2 kellene, megtaláltam, hogy kell, de kellene egy esi, amit mindjárt meg is teszek. Kérdés: Ez...ö...ha így csinálom nem bukom a garit?

I would make him suffer, I would make him beg, I would make him scream. But most importantly: I would make him pay!

(#33045) jahsd válasza jozf (#33023) üzenetére

jahsd
(újonc)

Kipróbáltam a sim-kiszedős trükköt, de itthon a helyzet változatlan...Nem tudom, hogy ettől lehet-e, ehhez nem értek, de azért leírom: a régi mobilomon pannonos voltam és nem volt rajta engedélyezve a wap, aztán megvetem ezt és szolgáltatót váltottam (djuice).Külön kérni kellene a net-engedélyezést?

(#33046) Speedy86 válasza GrooveHero (#33044) üzenetére

Speedy86
(fanatikus tag)

Valaki szerint bukod valaki szerint nem:) de ha visszarakod hiba esetén a régit akkor biztos nem :) Egyébként én nem látom értelmét 1.2-re frissíteni. Bár cáfoljon meg valaki, hogy sokkal jobb. Én a 2.0-ig várok (lehet a végtelenségig sajnos)

(#33047) study válasza Speedy86 (#33046) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Pár hónap.

(#33048) GrooveHero válasza Goldmen75 (#33040) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Megban az új firm, JL2, bada os 1.2 :C :C :C

(#33049) DjBlero válasza PofaJenö (#33033) üzenetére

DjBlero
(senior tag)

ezt a témát hol lehet letölteni?

SAMSUNG S8500 Wave - Bada 2.0 XXLC1

(#33050) szimike79 válasza GrooveHero (#33048) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Na mégis csak a Wave-et vetted és nem a Wave II. Sok kellemes eltöltött órát kívánok hozzá (kevés bosszúságot)! :C
Gondolom kiessel frissítettél hogy ilyen gyorsan ment? (És kérdezés nélkül)

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.