Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#35001) cryingdr4g0n válasza anrab (#35000) üzenetére

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

"jónapot kívánok, Béla vagyok, Anrabfőnök Béla. Átruccantam kicsit a symbian topikból, és nem tetszik, amit itten látok. Hétfőn szőnyeg széle." :DD

Flies around shit - bees around honey.

(#35002) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

Hello
találtam egy oldalt ahol minden féle van Badára :DDD
[link]
most lesem mik vannak...
:( elég gagyi :F

[ Szerkesztve ]

Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

(#35003) ruszi_tomi válasza Binyi01 (#34960) üzenetére

ruszi_tomi
(tag)

Az AKG füles az Extreme Digitalban van 4800-ért, fekete színben, elég korrekt ár sztem...................

Samsung Wave

(#35004) Dhampir válasza PofaJenö (#35002) üzenetére

Dhampir
(őstag)

Jó Appokat Badára! Jó Appokat Badára! Jó Appokat Badára! :))

(#35005) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van bada-n olyan lejátszó amin be lehet állítani fekete hátteret a feliratoknak, ill tud olyat mint az iphone, hogy forgatásra az egész kép mozog, (akár 360-at)?

Üdv,
Misi

(#35006) appel válasza misirulez (#35005) üzenetére

appel
(senior tag)

alap lejátszót tudtam csak kipróbálni:

- nem, de van fekete árnyéka a fehér feliratnak
- jobbra, balra fordul 90 fokot

(#35007) misirulez válasza appel (#35006) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Amiatt kérdezem, hogyha ágyban nézném akkor függölegesen állítom, arra az aljára ahova nem a füles lett bedugva, utána megfordulok a másik oldalamra, akkor is fel állítom, és ő ezt érzékeli és át-pattan magától? (mint az ájfon)

Remélem érthető voltam, nem tudok jól magyarázni...

(#35008) ADAM1337 válasza misirulez (#35007) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Csak fejjel lefelé nem forgat, illetve csak képnézegető tud teljesen körben forogni.

cars1dA

(#35009) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazi luxus cikk a wave meg a bada. Alig van pár embernek, nem úgy mint Android, hogy mindenki androidos telefonnal rohangál. :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#35010) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Nem tudjátok, valahol ki lehet kapcsolni az automatikus képernyőzárat? (t-s szoft)

Vagy elérni, h java-s progiknál ne kapcsoljon be?

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#35011) appel válasza misirulez (#35007) üzenetére

appel
(senior tag)

igen olyan, érzékeli és arra forog amerre döntötted

(#35012) leslieke válasza Polllen (#35010) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán itt: Beállítások -> Általános -> Érintés -> Érintőpanel automatikus lezárása

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#35013) ABal

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Vasárnap van. Erre a hétre ígérték a nagy hírt. Nézte már valaki, hogy tényleg bejelentettek-e valami számunkra érdemlegeset vagy kamu samu van?

(#35014) Polllen válasza leslieke (#35012) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

Ezt az opciót elegánsan átugrottam mikor kerestem, no meg nekem a "kijelző és világítás"-nál lett volna természetes. :B

(#35015) leslieke válasza ABal (#35013) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs semmilyen hír.

(#35014) Polllen Én is csak véletlen találtam meg, amikor elfordult a kijelző és teljes lett a szöveg.

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#35016) Varszegig válasza ABal (#35013) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

annyit mondtak, hogy már tesztelik a fizetős store-t, és ha minden ok, akkor húsvétra nem is de pár héten belül megkapjuk.

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#35017) ABal válasza Varszegig (#35016) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy legyen! Köszi az infót!

(#35018) Polllen válasza leslieke (#35015) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy a honosítást végzőknél sztem elég érdekes "rend" uralkodik a fejekben... :U

Pl. ennek az opciónak a neve vagy amin soha sem fogok napirendre jutni, a válasz levélnél a "válasz" a tárgyban... :U (jó is a tükörfordítás...)

(#35019) bajbal

bajbal
(lelkes újonc)

Sziasztok! A wave 2 mérete nagyon zavaró a mindennapi használat során? Vacillálok a Wave II és a galaxy ace között... egyszerűen nem tudok dönteni. Kicsit a wave felé húz a szívem de félek a méretétől.
A válaszokat előre is Köszönöm!

(#35020) GrooveHero válasza bajbal (#35019) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Én nem a méretétől félnék, bár asszem nagyobb mint az ACE. De fontosabb dolgok pölö a kijelző, és hogy az egyiken Bada fut, a másikon meg Droid. Én a isma Wave I-et választottam, főkéne a kijelző maitt is, másodsorban meg a Wave-i-hez képest a II valóban nagyobb volt, az én kis kezemnek sztem nem való:DD
De ha az oprendszer nem gond, a méret igen, akkor mindenképp Wave I. :K :C :C

I would make him suffer, I would make him beg, I would make him scream. But most importantly: I would make him pay!

(#35021) Dhampir válasza bajbal (#35019) üzenetére

Dhampir
(őstag)

Nem nagy, el tudnék képzelni nagyobb kijelzőt is. :D
Az Android operációs rendszer a hibái ellenére is verhetetlen. Ace helyett valamilyen prémium készülékben gondolkozzál, inkább gyűjtsél még egy kis rávalót.

(#35022) bajbal válasza GrooveHero (#35020) üzenetére

bajbal
(lelkes újonc)

Egy átlagos felhasználó akit speciel nem nagyon érdekelnek a különböző letölthető tartalmak (amivel persze a droid sokkal jobban áll) az észrevesz a mindennapi használat során valamilyen különbséget a két oprendszer között. Mert én hekkelgetni nem fogok....
Prémium ketegória mondjuk a HTC?? Igazából többet nem szívesen adnék érte mert azt már pocsékolásnak tartanám, ezek sem túl olcsók... :)

(#35023) szimike79 válasza bajbal (#35022) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Ha nem érdekelnek a letöltések, akkor szerintem mindenképpen a Wave-t válaszd! minőségi telefon aluházzal, szép kijelzővel, jó kamerával. Mikor nekem kellett telefont választani, a behatárolt anyagi lehetőségeim mellet a Wave volt a legjobb választás. Komoly hardver, minőségi cucc. Az nem elhanyagolható szempont hogy a mindennapi használatban nincs akadás, hasít mint a szél. Személy szerint nekem a bada egyszerűbb, jobban tetszik mint a droid. És nem bántam meg a vételt. :U
Ha ezt a minőségű készüléket akarod megvenni droidosban az jóval többe kerül. Egy két apróbb hiba van amivel szerintem együtt lehet élni a napi használat során.

[ Szerkesztve ]

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#35024) bajbal válasza szimike79 (#35023) üzenetére

bajbal
(lelkes újonc)

Ha egyszerűbb a használata akkor mindenféleképpen jobb vétel a számomra mert nem nagyon van időm meg energiám naphosszat mahinálni a telefonommal...:(

(#35025) szimike79 válasza bajbal (#35024) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Kérdés hogy mire akarod használni, illetve mit csinálnál rajta?

(#35026) GrooveHero válasza bajbal (#35024) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Akkor Wave. :C :C
És szeretném neked is azt mondani minél hamarabb, hogy üdv a A Wave klubban :DD :C :C

I would make him suffer, I would make him beg, I would make him scream. But most importantly: I would make him pay!

(#35027) bajbal válasza szimike79 (#35025) üzenetére

bajbal
(lelkes újonc)

Hát mivel az első okostelefonom lenne ezért átlagos, mindennapi használat lenne elsődlegesen... egy felhasználóbarát rendszeren... esetleg egy két apró hibát le tudnátok nekem írni, hogy mire számíthatok?? :):)

[ Szerkesztve ]

(#35028) GrooveHero válasza bajbal (#35027) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Hm.Talán az egyik, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt a telefon. Mondjuk engem ez nem érint, mert mindíg be van kapcsolva a teló, úgysem keres senki éjszak..meg amúgyis fönt vagyok általában 2-ig 3-ig. Ha meg vki olyankor keres, akkor baj van :))
A többit majd a többi tapasztalt kolléga elmondja, nekem hiretlen most ez ugrott be :DD

(#35029) szimike79 válasza bajbal (#35027) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Ha sima mobilról váltasz akkor nem valószínű hogy sok gondod lesz vele, bár aki először vesz érintős telót annak furcsa lesz kezdetben a tapizás. Viszont a Wave érintőse szerintem nagyon jó, és a fizikai híváskezelők is előnyösek. Pár embernek az e-mail szinkronnal szokott gondja lenni, az ébresztő beállításra kell odafigyelni és akkor ébreszt mindig. Eléggé kényes a memóriakártyára, de a megfelelő kártyával tökéletesen működik. Van akinak a net böngésző nem tetszik, de ez igazából izlések és pofonok. Egyébbként simán használható az is.
Nekem SE-m volt sok, aztán egy zsákutca LG, és most a Wave. Kezelhetőség szempontjából simán hozza a régi SE mobilok egyszerűségét.
Bátran merem ajánlani. :K

GrooveHero: Azért nem ébreszt kikapcsolva mert nem állítottad be az auto bekapcsot az ébresztőben az alsó három pötyös fülnél! :P

[ Szerkesztve ]

(#35030) bajbal válasza szimike79 (#35029) üzenetére

bajbal
(lelkes újonc)

jónéhány android sem ébreszt kikapcsolt állapotban, szóval.... :)

(#35031) GrooveHero válasza szimike79 (#35029) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Akor jólvan, ez a rejtély is megoldódott, azt hittem, hogy szólnom kell Indy-nek:DD
Köszi.

Más:
Asszem másfél hete töltöttem a telót. Azóta volt szinte minden, hívás, sok sms, meg egyéb nyalánksgáok. Most néztem, 8%-on van. :C :C

(#35032) JMC válasza GrooveHero (#35031) üzenetére

JMC
(tag)

Más:
Asszem másfél hete töltöttem a telót. Azóta volt szinte minden, hívás, sok sms, meg egyéb nyalánksgáok. Most néztem, 8%-on van. :C :C

Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Szerintem még Te sem.
Miért? Amíg az enyém megvolt, kikapcsolt Bluetooth-szal, kikapcsolt wifivel, adatforgalommal, egy darab hívás és sms nélkül, gyakorlatilag hozzá nem nyúlva bírta 6 napig. Pedig nem volt leharcolt akksija.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy SII

(#35033) szimike79 válasza bajbal (#35030) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Ez ébreszt csak jól kell beállítani. Ha jól tudom ez az ébresztős mizéria a droidnál nem a telók hibája hanem a rendszeré, bár ebben nem vagyok biztos. Más most így hirtelen nem jut eszembe amit negatívumként tudnák felhozni. Esetleg még az üzmidő a régi mobilokhoz képest, de az érintősök között a Wave egész jó az 1500 mAh-ás aksival. Ha nyúzom rendesen akkor 2 nap. Kevesebb használat mellet 3-4 napig is elmehet egy töltéssel.

GrooveHero: MENNYI???? A gyári aksi helyett meg a paksi atomerőmű van beépítve ha jól gondolom! :Y
Vagy csak rossz az emlékező tehetséged.

[ Szerkesztve ]

(#35034) devil222

devil222
(újonc)

Sziasztok !!
Én arra lennék kíváncsi hogy a Wave fülhallgatóval hogyan szól ?
Előre is köszönöm

(#35035) arpad55

arpad55
(újonc)

Szep napot multiloaderel feltetem a wavre a bada 1.2 ot azt szeretnem kerdezni hogy az ujab frisiteseket fel lehet kiesel teni ra mert jelenleg nem engedi es a telobol sem engedi frisiteni a frimwart pedig irja hogy uj erheto el ra elore is kosz.

(#35036) szimike79 válasza arpad55 (#35035) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Független a telód?

devil222: Szerintem jó minőségű a hangzás gyári fülessel is, de egy minőségi fülessel jobb lesz az eredmény. Bár ez a hangzás kérdés eléggé relatív fogalom.

[ Szerkesztve ]

(#35037) GrooveHero válasza szimike79 (#35033) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

TÉNYLEG másfél hét, nem vicc. Nem azt mondom, hogy le sem tettem a telót, de volt nyaggatva rendesen, és örülnék neki, ha még ma kibírna ezzel a 8%-kla egy 10 perces hívást is. Akkor meg lennék elégedve. :C
csináltam screenshotot, most leugrott 7%-ra. Ajjaj..a végén még tényleg nem lesz telefonálás este :DD
Majd mindjárt megmutatom

[ Szerkesztve ]

(#35038) szimike79 válasza GrooveHero (#35037) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Akkor gratulálok a telefonodhoz, de ez eléggé rekordok könyve gyanús. :DD

(#35039) Varszegig válasza arpad55 (#35035) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

nincs újabb, mit akarnál felrakni?

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#35040) GrooveHero válasza szimike79 (#35038) üzenetére

GrooveHero
(senior tag)

Visszaugrott 8-ra, de már jelez.
Amúgy a szkrínsát:
[link]

(#35041) bokrosolajos válasza szimike79 (#35023) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Úgy is mondhatnánk, hogy ezért az árért olyan jóindulattal közepesnek sem nevezhető plasztik droidot lehet kapni, mint az Ace. :P :DDD

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#35042) study válasza devil222 (#35034) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Mihez képest?Én szidom mert Sennheiser CX400 ll Precision-t használom.Aki gyengébbhez hasonlítja annak tetszik.

(#35043) arpad55 válasza GrooveHero (#35040) üzenetére

arpad55
(újonc)

ok ertem kosz

(#35044) arpad55

arpad55
(újonc)

Valaki tud wave 8500 ra jol mukodo operaminit egy linket vagy infot elore is kosz

(#35045) szimike79 válasza GrooveHero (#35040) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Én elhiszem hogy hány százalékon van az aksid, azt meg hogy hány napot bír főleg neked fontos, te használod. Ha másfél hét, hát legyen (maximum magad csapod be vele). Én nem tartom annyira kardinális kérdésnek ezt, maximum akkor ha egy napnál kevesebb lenne az üzemidő. :K

bokrosolajos: Nem olyan rossz az Ace, csak egy kicsit sokat kérnek érte. Egy átlag felhasználónak akinek nem mindene a sebesség, annak szerintem megfelel. Kezemben még nem volt csak teszteket láttam róla. A Wave után biztos karcsú lenne a mutatványa. Melyik droidos samu nem műanyag?

[ Szerkesztve ]

(#35046) appel válasza arpad55 (#35044) üzenetére

appel
(senior tag)

m.opera.com ?

(#35047) arpad55 válasza appel (#35046) üzenetére

arpad55
(újonc)

igen inen le tudtam tolteni kosz

(#35048) Swami

Swami
(tag)

Lehet-e a desktopot alakítgatni a badán?
Ilyesmire gondolok:

Pl.:
http://www.appbrain.com/app/desktop-visualizer/jp.co.bii.android.app.dskvzr

Xperia S - Wave II / "Happythankyoumoreplease!"

(#35049) bokrosolajos válasza szimike79 (#35045) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

szimike79:
OFF
De ha a kezedben nem volt, akkor miért állítod róla, hogy nem olyan rossz? :D
De sajnos, nagyjából ugyanazt tudja, mint egy Spica. Alsó-középkategóriás néptelefon. Csak a Spica még reális áron volt, iGO navival 39 900-ért, aztán a gyengébb Galaxy 3 már egy árban került a polcokra, és ez meg már 89 :P Ennyit az Android hype-ról...

Vedd kezedbe ha retro fílingre vágysz: ahogy picit megbillenteted a készüléket, kifehéredik az LCD, mint egy pár éves HTC-n.
/ Nem lenne rossz kezdő droidos telefonnak, ha a neki szánt piac árához lenne mérve./

Swami: lehet! Csak eddig még senkinek sem sikerült :)

[ Szerkesztve ]

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#35050) Swami válasza bokrosolajos (#35049) üzenetére

Swami
(tag)

Rajta vagyok. Ha sikerül, beszámolok róla. :P

Xperia S - Wave II / "Happythankyoumoreplease!"

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.