Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#36001) Sógi

Sógi
(őstag)

Lehet webkameraként használni a telót pc-n? Már nem emlékszem, hogy erről volt-e szó, de tuti...
Hmmm? Köszi :R

SGS2

(#36002) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Emberek! Próbálta valaki ezt a firmware-t ? S8500XEKC2 :F
Ha valaki kipróbálta már, az mondjon már róla véleményt. :)

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#36003) potyi23

potyi23
(fanatikus tag)

talaltam olyan menut a biztonsagban h mobilkoveto,jelszo,es uj fiokok kellett volna megnyitnom,mire valo ez a menu?erdemes folytatnom?lopas ellen van?mert androidra van hasonlo app....

(#36004) Binyi01 válasza Sógi (#36001) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

lehet. mysamsungwave - n fentvan a progi, de a nevere mar nem emlekszem. ott majd tudnak neked segiteni, de magad is megkeresheted. :)

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#36005) Varszegig válasza mrhitoshi (#36002) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

nem a mi régiónké, azt hiszem orosz

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#36006) mrhitoshi válasza Varszegig (#36005) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja tényleg kezd már valami derengeni, hogy már volt róla szó. Így már más a helyzet. :U
És az miben nyilvánul meg, hogy nem a mi régiónké ? :F :B

(#36007) leslieke válasza mrhitoshi (#36006) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha nem a mi régiónk, akkor valószínűleg nincs benne/hozzá magyar nyelv.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#36008) duvi válasza potyi23 (#36003) üzenetére

duvi
(őstag)

Szia!
Ez egy biztonsági szolgáltatás. Ha ellopnák a telódat nyomon lehet követni.
Én végigcsináltam a reget és be is kapcsoltam a funkciót a telefonban. A végén a weboldalon kiírta, hogy Magyarország not supported :( Itthon sajna nem műxik ez a szolgáltatás. :W

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#36009) Wheeler87 válasza s4tch (#35982) üzenetére

Wheeler87
(lelkes újonc)

Lehet... Van amikor fel akar menni netre... De semmi olyan progi nem megy ami igényelné....

(#36010) mrhitoshi válasza leslieke (#36007) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem értem. Akkor mire valók a nyelvi fájlok, amiket külön kell csatolni, ha már a firmware alapból tartalmazza a nyelvet ? :B

(#36011) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Happy 36K!
Samsung minőség a GT S8500 Wave-en:

Győzzön meg valaki,hogy ez csak egy leváló fólia és nem a ragasztás engedi el az üveget!

[ Szerkesztve ]

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#36012) Goldmen75 válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Fóliának néz ki! Nem volt rajta vagy raktál rá??? Nekem a fólia csinálta ezt, ami nem volt jó minőségű, mikor tetettem rá frankót, na az nem csinált ilyet!

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#36013) Tomajdon válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

Tomajdon
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez durva! :Y De hol tartottad hogy így szét vált? Én mostanában sokszor raktam a táskámba, majd mikor kivettem éreztem hogy meleg a teló. Te úgy látszik kifogtál egy olyat amit sz@rul ragasztottak össze. :(

Samsung Wave S8500 --> Samsung Galaxy S Plus

(#36014) Karma válasza Goldmen75 (#36012) üzenetére

LOGOUT blog

LOL, gondolod hogy olyan jó fóliát talált, hogy nemhogy teljesen elfeledkezett a felhelyezéséről, még a mindennapi használat során se zavarta? :U Azért ez elég erős wishful thinking.

Break Driven Development

(#36015) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Marha egyszerű, megnézetném egy szervizbe, mondják meg ők az okosat, ha meg tényleg a kijelző, oldják meg! Garos egyáltalán?:D

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#36016) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Nem, ez nem fólia, ez maga a 'minőség'!
Övtáskában tartottam, telefonálásra szinte nem is használtam, ha jól emlékszem 7 vagy 8 hónapos. Second hand, T-mobos papírom van róla. Nem vagyok túlzottan happy, eddig legalább a bada hátrányt ellensúlyozta a minőség, de most már ebben sem lehetünk teljesen biztosak. A jelenség létrejötte előtt 50 Km-t naviztam, de a képernyő energiatakarékosra volt állítva, tehát az út java részében nem világított,tehát ettől nem is melegedhetett, az idő pedig borús,felhős volt, a Nap sem lehet bűnös.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#36017) leslieke válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nagyon durva! Irány egy szerviz, minél hamarabb.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#36018) TomWexX válasza bokrosolajos (#36016) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Én sok száz km-t naviztam már vele, többször tűzö napon, de (lekopogva) nálam nyoma sincs ilyen jelenségnek. Én valami anyaghibára gondolok, de majd a hozzáértők megmondják a szervizben. Remélem én nem fogok ilyet tapasztalni, mert akkor biztos idegbeteg leszek... :Y

<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

(#36019) AS válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a kijelzőn levő ujjlenyomat védő cucc....

Note 2 ?

(#36020) potyi23 válasza duvi (#36008) üzenetére

potyi23
(fanatikus tag)

kiprobaltam enis,a baratnom telje ez, megadtam az en szamom amire kuldjon smst ,es megprobaltam kiszedni a kartyat belole,es mast tenni bele.2 perc mulva elkuldte az en szamomra sms ben az imei szamot..!.mas nem kuld el?

(#36021) Swami válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

Swami
(tag)

Ilyen képekkel büntetni szombat hajnalban öcsém! :O
Félretéve a viccet, ez tényleg durva. Én azonnal vinném 1 szervizbe, találják ki ők, hogy mi a rák van vele. Én speciel még nem láttam ilyet (legalábbis wven nem).

Xperia S - Wave II / "Happythankyoumoreplease!"

(#36022) Polllen válasza bokrosolajos (#36016) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem nem kell túldimenzionálni a dolgot ezzel a "minőség" jelzővel. Goto szervíz, és cserélik.

Amúgy elég zúzós :N

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#36023) hoodoo86 válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Ez egy védő fólia, alsó képen látszik alatta az üveg, ami rendesen illeszkedik a hangszóróhoz. A második képen alul is elég érdekes lenne az illesztés, ha ez az üveg lenne :D Szerintem kezd meg felül, és megtalálod alatta az üveget.

(#36024) Tompkins válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

Tompkins
(lelkes újonc)

Ez tuti fólia. A képeken tényleg nagyon furcsa illeszkedések vannak a hangszóró és a menü gomb körül. Szerintem az előző tulaj vette rá, és mivel eddig jól illeszkedett, észre sem vetted.
Alaposan összehasonlítottam a sajátommal a képeket és én látni vélem a Te fotóidon az "alsó" rétegben a saját fóliamentes kijelzőmet. Az előlapi kamera körül is nagyon furcsán néz ki az alsó képen. Mintha lenne egy plusz réteg.
Én is azt tanácsolnám, hogy próbáld meg leszedni a sarkoknál és ha egyáltalán hozzáférsz, az már fólia lesz.

(#36025) BlackTreff válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

BlackTreff
(kvázi-tag)

Az előlapi kameránál nálam is van egy ilyen folt, ugyanúgy mint neked, de az enyémen van fólia és az alá ment be a levegő, valószínűleg nálad is ez a gond

Nem tudom, de nálam elég hamar észrevehető, hogy van rajta fólia, a tiéden a képek alapján viszont nem tudom eldönteni, én azért megpróbálnám leszedni hátha csak egy fólia, mert mint már mondtam nálam is van ilyen! :F

[ Szerkesztve ]

Nokia 5230--->HTC Hero--->Samsung Wave--->HTC Desire--->Samsung Omnia 7

(#36026) cserig válasza BlackTreff (#36025) üzenetére

cserig
(újonc)

Egyértelműen fólia van rajta a vak is láthatja!
Kár aggódni, le kell szedni és kész :)
Nekem 10 hónapja fólia nélkül van, igaz tokban de sehol egy karc vagy kopás!

[ Szerkesztve ]

(#36027) jahsd

jahsd
(újonc)

Hahó, valaki nem tudja, mit kell csinálni, ha a kies azt irja: ,,csatlakoztassa újra az eszközt samsung kies(pc studio) módban!A kies nem támogatja a jelenlegi csatlakozási módot."
Továbbá miért lehet az, hogy jelentkezik minden alkalommal, hogy új frissítés érhető el.Ha viszont telépíteni akarom a frissítést, akkor ismeretlen hibát észlel...

köszi

(#36028) Varszegig válasza jahsd (#36027) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

be kell állítani, hogy kérdezzen rá a kapcsolatra, amikor rádugod. frissíteni is csak KIES módban lehet.

(#36029) szebev válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

Ha ezzel elmesz a szervizbe, ki fognak rohogni!Siman folia van rajta ugyanolyan mint az enyemen.A 2. kepen a legfelso nyilnal van egy potty,na az egy piszok a folia alatt.Nekem is volt ilyen,mikor eletemben eloszor raktam fel foliat.Ne aggodj ,szedd le a foliat es rakj fel egy masikat ha akarsz.

BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

(#36030) Teaway válasza bokrosolajos (#35989) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"mert úgy néz ki, mint egy fólia, ami a sarkainál levegőt kap :("

Nem csak úgy néz ki, hanem az is. Szedd le!

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#36031) Karma válasza Teaway (#36030) üzenetére

LOGOUT blog

Még mindig értetlenül nézem, hogy feledkezhetne el valaki a fóliáról?

Break Driven Development

(#36032) szebev válasza Karma (#36031) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

Nem hasznaltan vette?Mintha azt irta volna.

BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

(#36033) hoodoo86 válasza Karma (#36031) üzenetére

hoodoo86
(tag)

#36016-ban a megoldás

(#36034) gazfickó válasza Karma (#36031) üzenetére

gazfickó
(tag)

azt írta h second hand...tehát lehet h az előző tulaj rakott rá fóliát amiről ő nem tudott eddig :U

@bokrosolajos: így van, húzd le és akkor majd kiderül hogy mi is volt rajta valójában, ha tényleg fólia akkor nyert ügyed van... :DDD

[ Szerkesztve ]

Minden nős hős, de nem minden hős nős! :) -SE Xperia Mini :)

(#36035) szimike79 válasza bokrosolajos (#36011) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Gondolom úgy vetted valakitől, és nem a boltban. Ezért írtad azt is hogy T-s papírod van hozzá. :)) Simán látszik rajta hogy fólia van a teló kijelzőjén. húzd le és megszűnnek a minőségi problémák! ;) :P :W

Még párom is kapásból kiszúrta hogy fólia van rajta, pedig nem ért az ilyesmihez, illetve nem is foglalkozik ilyenekkel. Igaz neki a rózsaszín nyilak sem tetszettek. :DDD

[ Szerkesztve ]

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#36036) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Basszus, addig beszéltetek a fejemet, hogy megkértem a kedvesem (én nem mertem volna hozzányúlni), próbálkozzon vele, hátha ...

Mindenkitől elnézést, ez tényleg fólia! :C
Az első tulaj egyáltalán nem említette, hogy vett rá, dobozban hozta, bele pattintottam a SIMet kifizettem, papírt aláírtuk és hello.

A legszebb az egészben, hogy vettem rá fóliát, amit felraktam, de nem is ragadt jól fel, és gyorsabban maszatolódott,mint az üveg - ami ráadásul még csak nem is üveg :DD

Még egy jó hír nektek hála: az alján,a közepénél volt egy halvány karc, most az is eltünt, hiszen a fólia sérült csupán

Még mindig nem térek napirendre. Amit felraktam fóliát, érzetre is lejött, mert a húzáskor is tapadt az ujjam. Akkor ezek szerint van többféle minőségű, van amit nem is érezni, mint a Durex-et :)

(#36037) Varszegig válasza bokrosolajos (#36036) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

igen sokféle fólia van, én az i8910-re vettem annak idején olyat, ami nagyon szar volt, aztán megtaláltam az igazit, amin jobb tapizni, mint az üvegen.

[ Szerkesztve ]

(#36038) Atesz666

Atesz666
(újonc)

Hello!
berepedt a wave-em kijelzőjén az üveg. honnan tudnék szerezni hozzá? És kb mennyibe kerülne?

(#36039) szebev válasza bokrosolajos (#36036) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

Legkozelebb huzzal durex-et(termeszetesen a telora gondoltam),tapintasra nem fogod erezni! :) Ez csak poen , ne vedd magadra!

[ Szerkesztve ]

(#36040) Atesz666 válasza szebev (#36039) üzenetére

Atesz666
(újonc)

semmi gond, értem a viccet! Azért kösz a jó tanácsot.

(#36041) Teaway válasza bokrosolajos (#36036) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"A legszebb az egészben, hogy vettem rá fóliát, amit felraktam"

MegaROTFL :DD :)) :DD

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#36042) szebev válasza Atesz666 (#36040) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

Azt a hsz.-t nem Neked szantam (irtam) , de poennak oda is jo lenne! :DD :C Nem tom pontosan ,de asszem 30000Ft egy kijelzo.

[ Szerkesztve ]

(#36043) Atesz666 válasza szebev (#36042) üzenetére

Atesz666
(újonc)

Valóban most látom csak! bocsi

(#36044) Atesz666 válasza szebev (#36042) üzenetére

Atesz666
(újonc)

igen azt láttam hogy egy komplett kijelző 30000 körül van, de ezt az üveg burkolatot külön nem lehet rá beszerezni mert csak az repedt be amúgy működik faszán! Vagy csak egybe lehet?

(#36045) Varszegig válasza Atesz666 (#36044) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

ez a samoled lényege, hogy egybe van ragasztva az üveg, és a kijelző.

(#36046) study válasza Karma (#36031) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Azt írta használtan vette,tehát más is rakhatta rá a fóliát.

(#36047) Atesz666 válasza Varszegig (#36045) üzenetére

Atesz666
(újonc)

akkor ezt benyaltam

(#36048) SlyChocolate

SlyChocolate
(fanatikus tag)

Hölgyeim, Uraim!
Létezne az, hogy a GT-S 8500 Wave készülékre android rendszert telepítenek?
Most találtam ezeket a vidiket a youtube-on:
AndroBada

(#36049) Karma válasza SlyChocolate (#36048) üzenetére

LOGOUT blog

Ha rákerestél volna, láthattad volna, hogy ez egy nagyon gyenge kamu. Ettől függetlenül volt ígéretesebb próbálkozás, bár nem tudom mi lett vele (valami Oleg talán).

Break Driven Development

(#36050) Swami válasza bokrosolajos (#36036) üzenetére

Swami
(tag)

Jól beparáztattál mindenkit.... :DDD
De ez az egész ügy is azt bizonyítja, hogy a Wave-nél (és Wave II-nél) nincs tökéletesebb teló most a piacon. :DD

Xperia S - Wave II / "Happythankyoumoreplease!"

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.