Gratulálok!
Akkor az én 10-15 letöltésem mit sem ért. Hiába na, válogatós vagyok. 
[ Szerkesztve ]

Gratulálok!
Akkor az én 10-15 letöltésem mit sem ért. Hiába na, válogatós vagyok. 
[ Szerkesztve ]

Gratulálok hozzá! Nem semmi munka lehetett, csak magaból kiindulva! Megszenvedtünk a Wave-vel a pendirve-ért! Én szinte mindent azzal töltöttem. Gyorsabban ment valamiért mint a Kies-pc kombóval.
LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

Köszönöm, még soha nem nyertem ilyen nagyobb dolgot.

GRAT! 
consono: am nálam se indul el másodjára a Polaris 
De legalább a lehetőség adott 
Csak nálam restartol a teló, ha youtube-ra akarok bejelentkezni?
Valaki kérdezte: igen maradt a bubis nézet sms-nél és nálam még megmaradt az a jelenség is, hogy FB fiók felvétele után nem tudok több fiókot hozzáadni csak újraindítás után! A gyári widgetek sztem rondák és értelmetlenek (gyári órák valami rettenetesek): akad még egy naptár wgt is, ami az aktuális napot írja ki (minek?) meg egy accuweather, ami szintén felesleges mikor a kezdőképernyőn sokkal pofásabban néz ki! A memo widget ér valamit, de az inkább hasznos, mint szép.
Ha érdekel valakit a tapasztalatom:
Összességében nem rossz, mert béta létére igen kapkodja a lábát és átgondoltabb mint az 1.2 (az email nézet mindenképp, sőt simán megy a gmail push). Ennek ellenére olyan Nokiás lokalizáció van benne: "Beje-lentkezés." például, ami azért vicces (egy csomó rövidítés már nem annyira egyértelmű). Fagyás nem volt még, csak restart.
[ Szerkesztve ]

Nálam is újraindul a youtube-tól, de ez valamelyik korábbi bétával is így volt... A többiben is egyetértek veled, ezek a tapasztalataim.

Sziasztok.
Bada 2.0.1 bétát ajánlatos felrakni, vagy érdemes megvárni a véglegest?
(bocs, ha nem olvasok sokat vissza, csak a haverom rágja mindig a fülem, hogy dobjam rá a gépére a "Bada kettőt" és tanácstalan vagyok
)
köszi előre is 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

Sziasztok!
Mikor várható a hivatalos 2.0?Független a telóm.Remélem hamar rá tudom dobni majd 
Köszi!
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

Igazából most már bármikor jöhet, de valószínű, hogy csak a Wave3 hivatalos megjelenése után. Pontos dátumot mi sem tudunk. 
Az eddigi bejelentések alapján 2011 Q4, azaz az utolsó negyedév. Ez eléggé tág fogalom, de reméljük, hogy még ebben a hónapban kijön. 
DeathAdder: Ha haverodnak lesz, inkább várjátok meg a véglegest, különben elképzelhető, hogy sokat a nyakadra fog járni miatta. 
[ Szerkesztve ]

A store-ba felkerült egy 2.0-ás téma. Ez nekem kísértetiesen hasonlít az 1.2 elötti időszakra, a megjelenése elött nem sokkal kerültek fel 1.2-es app-ok. Reménykedjünk, hogy ez jó előjel, és nemsokára tényleg megkapjuk a végleges 2.0-át. 

Nekem van olyan érzésem,h max jövhéten már jön 
A Kies is frissül még addig?Talán vhol írta valaki,h azt is frissítik még a 2.0-ig...
THX!
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

A megváltó szóljon belőled, és legyen a jövő hét! Én örülnék neki. 
Elképzelhető, hogy a Kies-t is felkészítik a 2.0-ra egy frissítéssel.
[ Szerkesztve ]

Olasz online üzletben WAVE Y és WAVE M árak:![]()
Ezekhez viszonyítva a Wave III is az elfogadható árkategóriában (300+ €) kell, hogy kijöjjön 
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
(#48013) DeathAdder válasza szimike79 (#48008) üzenetére

Oké,köszi 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

Érdemes emiatt átrakni MIDet?
Eléggé hasznos volt, hogy 2 percen belül mindig talált jelet.

Ezen csodálkozom. Emlékeim szerint valamelyik kisebbik Wave megjelenését későbbre ígérték, arra már nem emlékszem hogy melyikét.

Hát, ha még nem laktad be, akkor igen, de én most már a véglegesig remélem nem multizom
Mondjuk a böngésző user agent-jének az átírása jól jönne...

Én utcai Wifiről töltöttem egy Meki előtti padon, miközben kétszer is le akartak lejmolni. Ott nehéz lett volna egy ültő helyben több ezer letöltést produkálni. 

Ez nem semmi letöltési mennyiség! Mi lesz ha a telefonon lévő Apps-ban kell valamit megkeresni, hogy telepítsd a telefonodra?
Megőszülsz mire megtalálod! 
Kies-nél egyszerű mert ott ki lehet törölgetni a letöltött appokat ha nem kell már, de mobilon nem.
Gratulálok a nyereményedhez! 
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

Én itthon töltöttem Wifi-n keresztül, másképp nekem sem ment volna. Ha beültél volna a mekibe, pár száz hamburger mellett ment is volna. 
Örülj neki hogy csak lejmolni akartak, és nem fosztottak ki! 
San398: Erre a keresésre a letöltések között témára már én is gondoltam! Ha kijön a 2.0-a biztos befonom a hajam, mire visszarakom a cuccaim. 
[ Szerkesztve ]

Ahhoz minimum fokhagymafüzérrel és ezüstgolyóval kellett volna ellenem jönniük. 

A telefonon meg kies-en már a letöltési listát nem is töltötte be mert olyan hosszú volt.

LOL 

Kell csinálni egy új accot alapnak, a régivel meg a KIES-ből vissza lehet pakolni a fizetős cuccoka.

A cuccokat amiket mostanában ingyenesként letöltöttem a samsung accommal (pl PvZ) megmaradnak/újra letölthetőek lesznek FW csere után?
(#48025) consono válasza Necro_Ramone (#48024) üzenetére

Persze!
Ha 100e Ft körül lesz itthon a Wave 3 ára, akkor megyek és megveszem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

A fő gond az hogy az új account-ra nem tudom átvinni a lényeges dolgokat. 
Olyan sűrűn meg nem frissítek firm-et hogy érdemes legyen 2 account-tal bajlódnom. Nem gond, egy kis keresgélés belefér, persze ha a Kies is úgy akarja majd. Ha sikerül felrakni multival egy olyan 2.0-ás firmet, amit a Kies is frissít később, akkor utána már nem lesz ilyen gond.
leslieke: Ha azt akarják hogy valaki megvegye, annál többért nagyon nem adhatják. Az SGSII ellen beárazni veszett ügy lenne.
[ Szerkesztve ]

Nah a tegnap frissítés közben elhasalt wave-emet beadtam a vodához garanciális szervizelésre................ Egy szőke csajszinál került rám a sor, kérdezte mi történt, elmeséltem neki hogy nem tudom mi történt, reggel már nem kapcsolt be a telefon, és azóta sem tudom életre kelteni. Ezután levette a hátlapot, elkérte a garancia levelet, és el is rakta a telefont a fiókba........... kaptam egy használhatatlan SE-t, valami ősrégi darabot cserekészüléknek. A csaj közölte hogy "sajnos nincs most érintős androidos készülékük, az enyém helyett.! Mondtam hogy nem baj, de ez amúgy is badás volt, nem androidos.......... Ennyit a szakértelemről. 2-4 hét múlva kaphatom vissza a telót,
nem lenne rossza ha 2.0-t raknák rá alapból, de ez kb. olyan álom, mint megnyerni az ötös lottót........
Nah mind, türelem működő wavet terem. 
Samsung Wave
Jogos. Az SGS2, mint telefon kellene nekem is, de...
(#48028) ruszi_tomi szőke csajszi.. 
[ Szerkesztve ]

de... drága de... Androidos ? 
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!
Nem drága.. akár holnap megvehetném.. Android meg nem érdekel.
(#48033) szimike79 válasza ruszi_tomi (#48028) üzenetére

Azon ne csodálkozz, amit a szolgáltatok boltjaiban tapasztalhatsz, talán az összes ilyen. Örülj neki hogy nem néztek hülyének, és próbáltak bemagyarázni valami baromságot. (személyes tapasztalat)
leslieke: De... tudom a droid a gond. A 2.3-as driod már nem olyan rossz ám. Nekem is szimpatikusabb a bada, de ha most kellene választanom, nem tudom melyiket választanám. Igaz ebben nagyban játszik a Samu töketlenkedése, amit a badával művel.
[ Szerkesztve ]
Országos cimborámnak,
bokrosolajosnak pü-ben már megírtam, nekem megfelel a Bada a hiányosságai ellenére is, és úgy is, hogy tisztában vagyok azzal, hogy mennyi töketlenkedés van körülötte. Nekem jelenleg 2 alkalmazás kellene: az NSO által fejlesztett app, és a Dungeon Hunter 2. Ezek miatt nem fogok droidot venni.
[ Szerkesztve ]

Nekem sem áll szándékomban váltani egyenlőre. A hűségnyilatkozat csak másodlagos, megoldhatnám okosban, ha másik telót akarnák, és minimális anyagi vonzata lenne csak. Nagyjából egy nézőponton vagyunk a badával kapcsolatban is. Az ígérgetős töketlenkedéstől meg csak a rossz napjaimon kapok idegbajt. A nézőpontoddal eddig is tisztában voltam, megértem, és elhiheted nem akarlak semmiről meggyőzni. 
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy tud mit akarsz, és mi jó neked! 
[ Szerkesztve ]

Nekem az a tippem, hogy ha Te meg tudnad venni az SGS 2-ot most is , akkor siman megveszed az Wave3-at az elso napon. Ami nekunk is jo ,mert egy szakembertol ismerjuk meg a 2.0-at!
BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

Kicsit szörföltem,hátha megtalálom a kövi telómat,ha jobb mint az SGS+ :-D Meglátjuk...
billiger.de/show/produkt/199182041-Samsung-Wave-3-schwarz.htm?wtf=gKmkpL4GobV4ylkhShUoP7l6zW8o4LqOg

"NSO által fejlesztett app" - az mi?
Ennyiért én sem vennék droidot, de ha tényleg csak ennyi kell, akkor badát se 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Épp most frissítette meg a Kiesem a Samsung Apps plugint, de nem tűnik fel semmi változás...
Ez lenne az egyik: [link] De van még több is.
(#48036) szebev "szakember" Köszi! 
[ Szerkesztve ]
Nekem ez a plug-in kinyírta a Kiest. Elindulás után totál lefagy.
Remek! Kies törlés-újratelepítés, majd plug-in install után megint lefagy!
Következik csak a Kies törlés-újratelepítés.
Hogy miért nem lehet valamit normálisan megcsinálni!! 
(#48043) bokrosolajos válasza Bobó_20 (#47978) üzenetére

bobo_20: Köszönöm! Ígéretes! 
leslieke, ne lázadj! Ha már te is háborogsz, akkor lehet, tényleg 2012-ben érkezik az armageddon 
[ Szerkesztve ]
◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►
Csodás! Most megy a Kies, plug-in nélkül. De így meg nem férek hozzá a Samsung Appshoz, mert telepíteni akarja mindenáron. 
Ezt az elcseszett egy programot.

Biztos kell Neked a Wave 3? 
SGS2-vel is szar a kies, de legalább csak annyi a dolog vele, hogy 1x feltelepíti az ember a driverek miatt, utána el sem kell indítani.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
Igen, kell a Wave 3.
A Kies is csak a frissítés miatt kell. Most megoldottam úgy, hogy nincs fent a plug-in, A store nem megy, de ez nem is érdekes, úgysincs mit letölteni. ha meg mégis lesz, azt leszedem mobillal.
[ Szerkesztve ]

Mai akciós ajánlatban: BattleBallz 560Ft helyett most ingyen letölthető.
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

A kies mindig kiütéssel győz.Állítom hogy az első Kiesek jobbak voltak.Ha nem kellene Kies a telefonhoz 10 évvel tovább élnék.

hali
felraktam ezt az uj bétát és a samsung apps-ból próbálok letölteni ingyenesen valamit mindig kéri h jelentkezzek be majd ha ezt megteszem akkor kiírja h az ön országában nem elérhető vagy vmi ilyesmit...
erre valakinek ötlet?
előre is köc
ui.: amugy z is foscsi még...a híváslitámat folyton átállítja ismeretlen számokra, műrmint mindegyik "ismeretlen" lesz