Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#47001) TomWexX válasza bokrosolajos (#47000) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Az úszásról mesélj, pontosan hogy oldod meg? ;]

<< D3 onboard > < S8500_LA1_namiV2 >>

(#47002) Binyi01 válasza TomWexX (#47001) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

Csak bal vagy jobb karját használja :DDD :DDD

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#47003) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnap volt időm tesztelgetni a zenelejátszót.
Az eredmény az lett, hogy az 5.1-es beállítással szólnak a legszebben a metál istenei. :)
Ennek csak az a hátránya, hogy minden alkalommal aktiválni kell, mert ezt nem jegyzi meg a lejátszó. Szerencsére gyorsan elérhető, két "kattintással" megvan.

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#47004) TomWexX

TomWexX
(őstag)

????? :F

(#47005) leslieke válasza TomWexX (#47004) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nocsak, kész a 2.0-a?

(#47006) consono válasza TomWexX (#47004) üzenetére

consono
(őstag)

Mi ezzel a gond???

(#47007) TomWexX válasza consono (#47006) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Semmi, félreértettem! :DDD

(#47008) F-ECT$: Azzal megoldható, de én azért jobban féltem annál a mobilt... :)

[ Szerkesztve ]

(#47008) F-ECT$ válasza TomWexX (#47001) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Vízálló tasakkal pl.

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#47009) Goldmen75 válasza leslieke (#47005) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Valaki valahová feltolhatná mááár:D

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#47010) bokrosolajos válasza Goldmen75 (#47009) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Goldmen75: Biztos sok Wave III tulaj hasznosíthatná! :D

TomWexX: megkéred a barátnőd, hogy vigye fel-le medence mellett, amíg hosszokat úszod! :DDD

[ Szerkesztve ]

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#47011) Goldmen75 válasza bokrosolajos (#47010) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

:) Na de ha van már full 3 rom, akkor az azt jeletni hogy a bada 2.0 kész. Tehát?:)))

(#47012) leslieke válasza Goldmen75 (#47011) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Wave 3-ra készült rom nem kompatibilis azokkal, amik a Wave 1-2-re jók. Vagyis, azért, mert kész van a Wave 3 rom, az nem jelenti azt, hogy a Wave 1-2-re is elkészült.

(#47013) Goldmen75 válasza leslieke (#47012) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Én úgy értelmeztem eddig, hogy a 2.0 mindhárom kütyüre jó lesz s ugyanaz lesz...

(#47014) leslieke válasza Goldmen75 (#47013) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindhárom telefonra lesz 2.0, de a Wave 1-re és a 2-re is külön béta fw-verzió szivárgott ki.

(#47015) ADAM1337 válasza Goldmen75 (#47013) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

proci más lesz a wave3-ban szóval nem valószínű.

cars1dA

(#47016) study válasza ADAM1337 (#47015) üzenetére

study
(fanatikus tag)

A PC-nél az AMD-re nincs más Windows mint az Intelre,ezért én is azt hittem hogy egyforma .

(#47017) Karma válasza study (#47016) üzenetére

LOGOUT blog

A beágyazott rendszerekben hely szűkén nem szokott lenni hardver-absztrakciós réteg amivel ilyesmit össze lehetne hozni, továbbá szintén pazarlás lenne egy konkrét vasnál több támogatást belerakni a binárisba. Felesleges, lebuildelik az anyagot minden célpontra automatizáltan és minden telefon kapja a maga karcsú szoftverét.

Break Driven Development

(#47018) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Frissítették a Kiesben a Samsung Apps-ot. Most már rendesen működik és látszódnak a fizetős alkalmazások árai.

(#47019) study válasza leslieke (#47018) üzenetére

study
(fanatikus tag)

Ezt illett volna egyszerre,de örüljünk hogy nem szívatnak tovább.

(#47020) consono

consono
(őstag)

Yes! Van a 2.0-s firmware-ben FOTA :) Majdnem biztos, hogy lehet akkor duálbootolni Androidot!

[ Szerkesztve ]

(#47021) bokrosolajos válasza consono (#47020) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Végre egy jó hír a badával kapcsolatban! :D :C
Akkor ideje lenne belehúzni !!! :)

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#47022) consono válasza bokrosolajos (#47021) üzenetére

consono
(őstag)

Idő,idő,idő... Meg modemdriver,modemdriver,modemdriver :(

(#47023) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Kies Samsung Appsban minden alkalmazás QR kódot kapott:

(#47024) TomWexX válasza leslieke (#47023) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Fejlődnek, még ha baromi lassan is. ;]

(#47025) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Ezek a sárgák beindultak, mint állat :D

Ajánlom magamat figyelmetekbe!!!

(#47026) TomWexX

TomWexX
(őstag)

Frissítettem a KIES-t, és nekem nem írta bele a gépnevet a Firm verzióba.
És erre van is egy ötletem miért nem: Amikor frissít a KIES, szerintem nem jó ötlet ha már csatlakoztatva van hozzá a teló, mert akkor keverhet be. Akinél benne van a PC név az aktuális firm verzióban az hogy frissítette a KIES-t? Össze volt már csatolva a telóval?

(#47027) mrhitoshi válasza leslieke (#47023) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez jó, bár a KIES még mindig sz@r nálam. :W

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#47028) leslieke válasza TomWexX (#47026) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem össze volt kapcsolva és nem került bele a gép neve a firm verzióba.

(#47029) consono válasza mrhitoshi (#47027) üzenetére

consono
(őstag)

Nálam is, nem tudok semmit sem telepíteni, telóról meg simán. Legalább már addig eljutottam, hogy a Kies nem fagy le, ha rádugom a telefont...

(#47030) consono válasza consono (#47029) üzenetére

consono
(őstag)

Illetve de:) Csak mikor letöltöm az alkalmazást, akkor nem lehet rádugva a telefon a gépre. Ha úgy töltöm le, utána már tudom telepíteni... Sztranzsé...

(#47031) duvi válasza TomWexX (#47026) üzenetére

duvi
(őstag)

Kipróbáltam az általad említett megoldást. Telefon csatlakozás nélkül telepítettem a legújabb KIESt, egy Win7 32 bit laptopra. Nálam bevált az 5leted! Igaz erre a laptopra még soha nem volt KIES telepítve, de most elsőre jó lett :K

Az asztali gépen nem változott a helyzet frissítés után se. Ott még mindig "nem hivatalos" verziót ír ki a T-s Wave II-re.

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#47032) unrealnoise

unrealnoise
(tag)

Egyébként nem tudom droidnál hogy van, de a 3G-t remélem végre fentről azonnal be lehet kapcsolni, kibaszott idegesítő, hogy állandóan be kell menni a menübe...

most láttam egy videót, 1:57-nél itt nincs semmi 3G vagy ilyesmi... Nyomi. Persze lehet testreszabható, oldalra csúsztatható az a négyes "lista", és akkor ott van még pár gyors gomb.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

(#47033) Kicsimix válasza duvi (#47031) üzenetére

Kicsimix
(fanatikus tag)

Az első telepítésnél mindig jó. A telefonnak meg semmi köze hozzá. Frissítésnél romlik el majd. : (

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#47034) mrhitoshi válasza unrealnoise (#47032) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyenről ne is álmodj. ;)

(#47035) duvi válasza Kicsimix (#47033) üzenetére

duvi
(őstag)

Az asztali gépen elsőre is azt írta ki, hogy nem frissíthető. De valszeg igazad lehet. Kiderül majd a következő KIES frissítésnél.

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#47036) TomWexX válasza Kicsimix (#47033) üzenetére

TomWexX
(őstag)

Már akinek elromlik....
A telefon pedig csak egy tipp volt, ami akár még be is válhatott volna. ;)

(#47037) csuvarszkia válasza duvi (#47031) üzenetére

csuvarszkia
(újonc)

Nálam valami nem stimmel. Most frissítettem a KIES-t. Nincs alkalmazás bolt, na meg a firm-frissítés is gyanús.

T-set multiztam vagy fél éve.

[ Szerkesztve ]

(#47038) duvi válasza csuvarszkia (#47037) üzenetére

duvi
(őstag)

A multi miatt most függetlennek látja a telódat a KIES. (XEH)
Az appstore hiánya viszont baj :(( Ha a számítógép restart után is így néz ki, akkor marad a KIES reinstall.

(#47039) boszitom

boszitom
(lelkes újonc)

Hali!

Kijelzőhírek, forrás: pcpult.hu

"Amikor a Samsung lecserélte a Plus szót HD-ra a legújabb kijelzőjében, mindenki nagyon örült. A legfrissebb hírek szerint azonban a Plus tényleg pluszt jelentetett, ám a dolgok jelenlegi állása szerint semmi ok az aggodalomra. Fogd a törölköződ, és ne ess pánikba: a Super AMOLED HD, ellentétben elődjével, RG-BG PenTile technológiát használ majd. És hogy ez mit is jelent ránk, földi halandókra nézve?

Többnyire semmit, hacsak nem fél centiről, nagyítóval nézed a kijelzőt. De nézzük a dolgok technikai oldalát először:

A Super AMOLED Plus kijelző gyönyörű képét az RGB csíkokkal történő megjelenítés eredményezte. Lényegében minden színt egy RGB réteg, valamint az alatta található másik RGB állított elő. Ezzel szemben a Galaxy Nexus, valamint a Note AMOLED HD kijelzője PenTile technológiát használ majd, melynél a két réteg az RB valamint a GB pixelekből áll. Ez a fajta PenTile azonban fényévekkel jobb, mint a Motorola által használt RGBW PenTile.

Ráadásul a 316 PPI (pixel per inch) mellett az átlag emberi szem nem fogja érzékelni a különbséget. Ezt bizonyítják a Galaxy Note-ról első beszámolók is, melyek egyikében sem lehet arról olvasni, hogy gond lenne a kép minőségével.

A dolog hátulütője azonban, hogy a jobb minőség oltárán áldozni kell némi akkumulátor időt. De ez várható volt az első HD kijelzőknél.

Várhatóan a Super AMOLED HD Plus kijelzők megjelenésekor a Samsung visszatér majd az RGB-RGB megjelenítéshez, de addig sincs semmi ok a pánikra."

Független,XXJl2,16GB-C4Kingston,Samuvévjó

(#47040) leslieke válasza csuvarszkia (#47037) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezzel a módszerrel próbáld meg megoldani: Kies 2.0.2.11071_128 Samsung Apps probléma megoldása

(#47041) Kicsimix válasza duvi (#47038) üzenetére

Kicsimix
(fanatikus tag)

Szerintem XEH-re ő rakta át mert egy t-mobilos telefon tmh-s ra állítja be magát.. (ha a csc-ben elérhető a tmh)

Multi nem csinál semmit ugyan azt rakja fel amit a kies :)

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#47042) szimike79 válasza duvi (#47038) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Multis frissítés után sajna nem XEH a produkt kód, marad TMH. Azt a preconfiggal lehet módosítani. :K

boszitom: Ez hasznos infó, nem tudtam. Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#47043) duvi válasza Kicsimix (#47041) üzenetére

duvi
(őstag)

Igen. Úgy értettem, hogy mivel ő magának cserélte le multival a T-s szoftvert (és egyúttal prekonfigolt is), ezért érzékeli független szoftnak a KIES. A KIES nem tenne fel egy T-s telóra független JL2/JL1-et.

[ Szerkesztve ]

(#47044) pezolka

pezolka
(újonc)

Hali!
Tudtok valamit a VIBER-röl ?
Esetleg BADA 2.0 már elfogadja ?

(#47045) duvi válasza pezolka (#47044) üzenetére

duvi
(őstag)

Még csak érdeklődés van a fejlesztők részéről a bada irányába. Forrás

[ Szerkesztve ]

(#47046) unrealnoise válasza mrhitoshi (#47034) üzenetére

unrealnoise
(tag)

most ez komoly? nem értem miért nem lehet fent csatlakozni gyorsgombbal 3G hálózathoz, illetve ennek mi értelme? vagy csak poénkodsz? :((

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

(#47047) mrhitoshi válasza unrealnoise (#47046) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Is - is. Nem lesz olyan fül felül, hogy 3G ki-be kapcsolása. ;)

(#47048) pezolka válasza duvi (#47045) üzenetére

pezolka
(újonc)

Köszönöm !
Akkor marad a reménykedés, SKYPE vagy VIBER .

(#47049) Tomajdon válasza pezolka (#47048) üzenetére

Tomajdon
(senior tag)
LOGOUT blog

A viberre azt írták hogy elképzelhető hogy lesz... de majd meglátjuk! Először a samfirmware hozza ki már végre a full bada 2.0-t :D

Samsung Wave S8500 --> Samsung Galaxy S Plus

(#47050) ettee

ettee
(újonc)

Sok nagy kijelzős telefonnál szerintem a pót akksi a megoldás.

magyar tejet iszok (pedig nem vagyok "magyarkodó") Ellen Gould White képben volt. A Föld kora, Az Éden kertje c. videók a youtube.com-on Dr. Kent Hovindtól

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.