szép téma, különösen az ikonok szépek!
MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.

szép téma, különösen az ikonok szépek!

Eddig nagyon hidegen hagytak a témák, a gyárit használtam. Pár hete olyan újíthatnékom lett (talán a 2.0 hiánya hozta ki belőlem), és elkezdtem keresgélni. Egy kis változás jót tett a telónak.
Paca2: Az ikonok kinézete a lényeg, mert a kezdő képernyő páromé és fiamé. A téma háttere igazából lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

ígérem befejeztem
ez az utolsó, bocsánat 

[ Szerkesztve ]
Szerintem ne hagyd abba. Legalább mindenki megtalálja a neki megfelelő verziót. 
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
(#49005) brendoncsopi válasza leslieke (#48986) üzenetére

Az igazat megvallva már leszoktam a progi letöltögetésről. Az meg hogy 100.képnézegetőt leszedjem,nem izgat. 1-2 jó progin kivül számomra nem ér tul sokat a market. Nekem egy jól,stabilan működő,laggmentes,gyors,átlagtól jobb üzemidővel rendelkező teló kellene,nagy kijelzővel,aminek nem gond a netezés,mailezés,dok kezelés és talán a multimédia is átlag feletti.
Már nagyon várom én is az első beszámolókat a w3ról..csak nehogy az enyém legyen az. :-D

Egy kérdés: feltöltöttem a mysamsungwave.hu-ra 4 csatolmányt, mert 5-nél többet nem enged hozzászólásonként, ez ok
DE: 4 csatolmánnyal indítottam a topicot, új hozzászólásban pedig tovább 4 csatolmányt akartam, de így sem engedi... "max 5..." oka? megoldás?
kösz
Hm, megnézem.
Szerk:
Elvileg üzenetenként maximum 5 db csatolmány lehet és összesen 5 MB-ot lehet feltölteni.
[ Szerkesztve ]

én is várom, és remélem minél előbb jön egy stabil verzió mert eléggé kiakaszt a legutóbbi beta..
Samsung Galaxy S II @ XWLPD/WanamLite v11.6 ~ 8GB Kingmax @ Class10

Olaszoknál november 3-tól kapható az ottani Saturnban a Wave M, 199 €(61.000 Ft) kezdőárral. Független induló árnak nem is rossz ez. Ez alapján még megállhat 100K-nál a Wave III is 
![]()
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

Sziasztok!
Segítsetek egy lámának...
A Kies azt mondja, frissíthetem a Wave-em sw-jét
.
A jelenlegi: S8500BSJF2/S8500TMHJF2 (TMH)
Amire frissíteni lehet: S8500BSKG1/S8500TMHKG1 (TMH)
Miben különbözik ez a verzió a most rajta levőtől? Tud magyarul? Érdemes erre frissíteni?
Ha a Kies-szel frissítek, megmaradnak a telón azok a cucok, amiket én raktam rá (Route66, filmek, képek, e-book olvasó sw, stb ), vagy frissítés előtt mindent el kell menteni?
Köszönöm a segítséget előre is
Ha a Kies akarja frissíteni, akkor biztos tud magyarul és megmarad minden a telefonon.

lehet én vagyok hülye de az egy SGSII a képen 
(#49014) szimike79 válasza brendoncsopi (#49005) üzenetére

Egy ellentét sajna van a dologban. A nagy kijelző és a kiemelkedő üzemidő. Sajnos a mai okostelóknak ez az egy rákfenéje van. A Wave3 üzemidejéről nem nagyon tudunk nyilatkozni mert még senki nem próbálta közülünk de valószínű, hogy az SGS környékén lesz. A WaveI üzemidőben egész jó, de jóval kisebb a kijelző 4 col-nál 3,3 col.

sikerült feltölteni:
sztem 2 oka lehetett a hibának:
1. rögtön a topicindító hozzászólás után nem lehet újabb hozzászólással 5+ csatolmányt feltölteni
2. egyáltalán nem lehet 2 egymás utáni hozzászólással 5+ csatolmányt feltölteni
(#49016) brendoncsopi válasza szimike79 (#49014) üzenetére

Persze tudom,de azért reménykedni lehet hátha kitalálnak valami okosságot.
Nekem a 3"omat napi 2x kell töltenem. :-)
(#49017) the radish válasza Paca2 (#49003) üzenetére

Köszi, ez a kedvenc témám és hála néked most okosítva lett!

(#49018) duvi válasza brendoncsopi (#49016) üzenetére

-Az előzetes infók alapján 1500 mAh akksi kerül a Wave III-ba is. Ez sajna megegyezik a Wave I és II akksijával. Fejlettebb procit kapott a III, de a nagyobb kijelző miatt a végeredmény akkor is rövidebb üzemidő lesz. Ha 2 napig bírja átlagos használattal akkor már örülhetünk. Nem is értem, hogy miért nem tesznek bele legalább egy 1750 mAh akksit
Nem hiszem, hogy annyira megdobná a gyártási költséget. 
-Milyen telód van, hogy napi 2x
kell töltened és mennyit/mire használod egy nap alatt?
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Nekem elég lesz a 2 napos üzemidő. 

A 2 nap még beleférne az elvárásaimba, de azért örültem volna egy kicsit izmosabb akksinak. Komolyabb igénybevétel esetén se kelljen már nap közben rátölteni! Mind1. Hamarosan ez is kiderül 
(#49021) Paca2 válasza the radish (#49017) üzenetére

szívesen 
50.000 hozzászólásnál buli? 
gondolkoztatok már rajta h kéne megünnepelni? ill. egyesek szerint megemlékezni... 
(hiszen a Bada halott - boldog halottak napját!
)
[ Szerkesztve ]
Erősen közelítünk az 50.000-hez, még idén bőven meglesz.
(#49023) brendoncsopi válasza duvi (#49018) üzenetére

Vagy inkább 2000feletti akkukat nyomni. :-D
Jelenleg egy x8at+régebbi nokiát használok. Telefonálás mellett netezés,mail,kis zene amire főleg használom. Ha csinálna ez a vacak jó fotót,akkor arra is;-)
Én nem nézek 1080p-s filmeket meg nincs 10terabájt film,zene rajta, nem játszom, ellenben az hogy jöjjön a mail,menjen a net, kiváltképp fontos. De a legfontosabb hogy telefonálni lehessen vele,mert ez a funkció is sajnos kezd a háttérbe szorulni.
A híváskezelő "gombok" ezért is tetszenek annyira,mert az okostelefonnal hívni/fogadni is akarok:-)
(#49024) wertigo1984 válasza Paca2 (#49015) üzenetére

köszi a widgeteket, nagyon szép munka! 
" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

hát tökre hasonlít 

Azért nem adnak, hogy utána külön el tudják adni a 2000-es akksit 8-10e ft-ért 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Azt hiszem az Euró árfolyama miatt most jobban kell aggódnunk.
Pedig lesz az még rosszabb is.
(#49029) the radish válasza Paca2 (#49021) üzenetére

Szia!
Megnéznéd a BGT téma "Applaunch" widget-jét, mert nem működik.
Köszi.
(#49030) duvi válasza brendoncsopi (#49023) üzenetére

Az X8-ban 1200 mAh akksi van, jóval alacsonyabb felbontással és kisebb kijelzővel. Elvileg 2 napig (de egyet tuti) el kéne mennie az általad leírt igénybevétel esetén is. Ennek ellenére 2x töltöd naponta. Új korában is ennyit bírt csak egy töltéssel?
(#49026) F-ECT$
Igazad van. Valszeg üzleti alapon "tervezik" az akksikat is. Hála istennek nekem elmegy 2-3 napig a Wave II, ezért nem kell nagyobb. Viszont nem láttam nagyobb kapacitású(1500<) gyári aksikat a Wavekhez. Az utángyártottakban nincs sok bizodalmam...
(#49031) szimike79 válasza brendoncsopi (#49023) üzenetére

Ezen kitételeknek a WaveI szinte tökéletesen megfelelne, + jó képeket, videókat lehet vele lőni. Azért szinte, mert van akinek gondja volt az E-mail szinkronnal. De üzemidőben az egy napot szerintem simán hozná még erőteljesebb használat mellett is. Nálam simán megvan, ha visszafogottabban használom akkor a 2 nap is megy. Kérdés hogy a Wave3 a nagy kijelzővel és a magasabb órajelű procival mire lesz képes, valamint a bada 2.0 milyen hatással lesz majd a fogyasztásra. Mi is kíváncsian várjuk a Wave3 hivatalos megjelenését, és a magyar tesztet a végleges verzióról. Egy valami azonban biztos, már a WaveI kontra X8 is ég és föld a Wave javára. Szerintem biztos leesne az állad a különbségtől. Valszeg a Wave3 is hasonló téma lesz. 
Aksi témában csak akkor lesz komolyabb előrelépés, ha belehúznak a fejlesztésekbe. Kompakt méret a szükséges teljesítménnyel. 

mit jelent a lagg?
(#49031) szimike79: decemberbe megyek asszonnyal osztrákiába, nyertünk egy 7végét telelni, ha ott lesz már Wave3, a kis kacsómba veszem, megnézek rajta mindent, amit lehet, és csinálok róla videót, bár a német tudásom gyér...
[ Szerkesztve ]
" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

Attól függ, hogy mit nevezünk intenzív használatnak. A wave I kb 5 óra játék után adja meg magát.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
(#49034) Paca2 válasza the radish (#49029) üzenetére

szia
letöltöttem a feltöltöttet, telepítettem, működik
nálad pontosan mi nem jó?
wertigo1984 laggol=akadozik, szaggatottan működik (asszem)
[ Szerkesztve ]
(#49035) szimike79 válasza wertigo1984 (#49032) üzenetére

Reméljük addigra talán itthon is ki tudod próbálni. Ha nem sürgős a vásárlás, mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed.
Laggolást akkor veszel észre, ha csinálsz valamit a telódon és kisebb nagyobb akadásokat lehet észrevenni. Az X8-ra jellemző a lagg. 
(#49033) F-ECT$ : Az intenzív használat mellett nem arra gondoltam, hogy 5 órán keresztül nyomom a játékot.
Annál nekem is kifekszik a teló, de szerintem az összes más készülék is. Mondjuk napi 15-20 telefonhívás, összességében 1-1,5 óra internet 30-40 perc játék. Ez már nálam az intenzív kategória. 
[ Szerkesztve ]
(#49036) wertigo1984 válasza szimike79 (#49035) üzenetére

akkor az enyém laggmentes, mert elég gyors.
annyira nem sürgős, csak már nagyon várom én is a megjelenését...
ha pl osztrák tmobile-nál veszek telefont, azt itthoni tmobilos kártyával is tudnám használni?
PACA: 
(#49037) szimike79 válasza wertigo1984 (#49036) üzenetére

Szerintem nem fogod tudni használni itthoni T-s kártyával.
A Wavei-II-re nem igazán jellemző a laggolás.

nov. végére bőven meglesz, főleg ha jönnek ez új wave-ek

Jöjjön a 2.0-a, és lesz itt hsz. tűzijáték.
leslieke: Az itthoni árat sajnos főleg az Euró fogja meghatározni. Mire megjelenik ki tudja mennyi lesz. 
[ Szerkesztve ]

Az a 145 Euró egész baráti ár. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#49042) wertigo1984 válasza leslieke (#49039) üzenetére

Wave 2 képet raktak a Wave 3 helyére.
Ha így halad felfelé (vagy lefelé a lejtőn), akkor jóval több, mint a mostani árfolyam. Sajnos.
[ Szerkesztve ]

Újabb 2.0 alá készült ingyenes alkalmazás: Karaoke 2.0

Én a T-s árra leszek kíváncsi. De valószínűleg azt is emelni fogja az Euró mizéria.
Emelnek ők anélkül is. Meg a többi is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#49047) brendoncsopi válasza szimike79 (#49031) üzenetére

Wave I,II -t már nem akarok venni,az I meg már kicsi. Valami ujabbra fenem a fogam,ami kihúz vagy 1,5-2 évet.
Valaki,ha jol emlékszem Duvi irt valami új navirol ami a 2.0-hoz jön. Erről mit is lehet tudni? Offline?
Erre a Chatre is kiváncsi leszek,mert ha lesz PCre is akkor csudába a skype-al:-)

vége a masinámnak , megűtödött a kijelző és nem reagál semmire ,oldalra fordítva látszik hogy be van pókhálósodva,szóval kampec
még ha volna rá garancia ezt kicserélik ? 
a glass üveg nem törd be de alatta látszik .. pff
[ Szerkesztve ]
Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

Az igaz, jó példa erre az SGSII ára. 
Pofajenő: Ha összetöröd, azt soha nem javítják garanciában.
[ Szerkesztve ]
(#49050) szimike79 válasza brendoncsopi (#49047) üzenetére

Szerintem is érdemesebb megvárni a Wave3-at. A WaveI-et csak példának hoztam fel.