Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#12001) Jadro válasza lackaba (#11997) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Félig-meddig jogosan, hisz nem jönnek olyan ütemben a javítások/frissítések, mint ahogy reméltük. Ez igaz. Másrészről viszont aki tájékozódott a rendszerről, tudhatja hogy vadi új dologról beszélünk. Én nem mertem volna belevágni ha üzleti telefonnak kellett volna. Arra egy jól bevált és kiismert rendszert szokás használni. Nincs mese, ott pénzekről van szó. (Mellékes hogy én is melóhoz is vettem, de amit használok azt pont jól és biztosan tudja.)

Aki filózik, annak csak azt tudom javasolni, hogy olvasni, olvasni és olvasni. Lehet valakinek bazi jó készülék is, másnak meg kompromisszumokkal teli szenvedés.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#12002) user137 válasza s4hu|SyD^ (#11994) üzenetére

user137
(őstag)

kies-sel mindened megmarad...

Jadro: úgy látszik te nem szenvedtél 4 évet valami S60 Nokián.... :DD

[ Szerkesztve ]

Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

(#12003) gazfickó

gazfickó
(tag)

Üdv mindenkinek!

Volt itt egy tag akinek volt egy csomó filmje a mobilra,és tárhelyet keresett nekik. Na én most ezen téren szeretném megérdeklődni hogy sikerült-e helyet szerezni nekik vagy elérhetőek-e valahol?? Mert engem érdekelne a dolog :)

Minden nős hős, de nem minden hős nős! :) -SE Xperia Mini :)

(#12004) 641147 válasza s4tch (#11999) üzenetére

641147
(újonc)

A HIDSWVER sorban a második "8500"-nál kimaradt az "5", lehet ez a gond.

Más: T-s telóról lementhető a T-s firmware, vagy meg lehet-e vhogy szerezni (mint régen az Omnián)?

[ Szerkesztve ]

(#12005) lasarus1988

lasarus1988
(tag)

És végre sikerült frissítenem. Az eddigi JF4/JF3-ról JH3/JH1-re. Végig izgultam az egészet. Registry buhera nem kellett hozzá, hazaértem, feldugtam és már jött is a figyelmeztető ablak, hogy frissítés létezik a készülékhez! A wave független.

Samsung S8500 - Wave (XXLC1)

(#12006) Jadro válasza user137 (#12002) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Ööö izé. Elég régen kezdtem a Symbianos pályafutásomat. Még anno 6680-al.A vége felé E50 volt másfél évig azt hiszem, utána E71 majdnem két évig, azt cseréltem Wave-re. :) ( Bolhafasznyi Pulse és kicsit pár hónap Omnia2 kitérővel.) Pedig utáltam a Samsungot. :)

Amire kellett jó volt az S60, szerettem ezeket a telefonokat. Egyszerűen másként használjuk és ez más igényeket támaszt.

(#12007) s4tch válasza 641147 (#12004) üzenetére

s4tch
(senior tag)

:C :C :C Köszi az észrevételt! Copy/paste volt lackaba hozzászólásából. Felajánlja a frissítést, éljen!

(#12008) krisi047 válasza lasarus1988 (#12005) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

T-snél nem működik ez a registy buhera, csak a multiloader?

(#12009) 641147 válasza krisi047 (#12008) üzenetére

641147
(újonc)

Működik. Legalábbis felajánlja, de a frissítést nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#12010) lasarus1988 válasza lasarus1988 (#12005) üzenetére

lasarus1988
(tag)

Első észrevételek!

Megváltozott az ébresztés ikonja a felső sorban :B

Billentyűzárnál JF4-nél a teljes képernyőn a háttérkép volt látható, JH3-nál a felső sort is mutatja, habár legördíteni nem lehet!

Samsung S8500 - Wave (XXLC1)

(#12011) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Megy most az update,meglestem.Most kell próbálkozni. :C

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#12012) peterk válasza user137 (#11933) üzenetére

peterk
(senior tag)

"én már nem emlékszem az első gen. szifonra, mindenesetre sztm nem volt ennyire gyenge. Mindenesetre amit tudott, azt tudta, akadás és hibamentesen, nem kellett rá havonta update-eket kiadni (azt vágjátok, h az Apple kb *évente* ad ki teló upgrade-et?), és az update-ek nem bugjavítások voltak, hanem új feature-ök."

Pedig de. ;) Az első generációs iPhone-ról közeli tapasztalataim voltak. Lényegében egy ipod touch volt, amibe beleraktak egy gsm modult. Ha bármilyen telefon funkcióra szükséged volt, akkor már jöttek a gondok, kezdve az ékezet nem kezeléstől egészen olyan dolgokig, mint pl. egyszerűen nem volt normális felület az események (nem fogadott hívások, események) jelzésére. Az első gen. iPhone-hoz képest a mai Wave fényévekkel jár előbbre a fejlődésben. Van magyar nyelv (iPhonra nem volt), korrekt ékezet kezelés (IPhonera nem volt), van navi (lehetne jobb is, de iPhone-ra csak maps volt), van SDK (iPhone-ra 1 évvel a megjelenés után adták ki), van appstore (iPhone-ra csak jóval később lett - SDK hiánya ugye...), a telefon funkciók rendben vannak (iPhone-ra lásd előbb), van jó kamera (iPhone-é gagyi), tudja a legújabb szabványokat (iPhone ugye 2G-s volt), stb. És nehogy azt hidd, hogy ezek akkoriban nem is léteztek a telefonokra, az én akkori winmos telefonomnak jobb kamerája volt, iGo-t használtam vele, exchange-el szinkronizáltam, magyarul tudott, volt hozzá ezernyi külső app, játék, stb. Az iPhone mégis jött látott és győzött, mégpedig egyedül a multitouch-nak és az akkor elképesztően gördülékeny és fasza UI-nak köszönhetően. Senkit nem érdekelt, hogy telefonnak csak nagy kompromisszumokkal jó, a multimédiás funkciók és az "érzés" mindent negligált.

A Wave-nek megvannak a problémái, ez tény. És az a gond, hogy nem tudjuk, hogy mikor oldódnak meg. Lehet, hogy 3 héten belül jön egy új fw, ami minden olyan hibát/bugot orvosol, amit téged érint, de az is lehet, hogy erre az 1.1-ig kell várni. Sőt, az is, hogy soha nem lesz tökéletes. Ha olyan funkció hibás/bugos ami nem olyan fontos, akkor érdemes várni, mert valószínűleg a Samsung nem fogja megtenni azt amit egyébként sok telójával megtett korábban, nevezetesen, hogy abbahagyja a frissítését. A Wave flagship, nem csak a készülék kínálat flashipje, hanem a Bada platformé is, ezért bízhatunk benne, hogy lesz itt még sok javítás/fejlődés. Ha viszont fontos funkció hiányzik/bugos, akkor nem érdemes várni, akkor kell venni egy olyan telót ami tudja azt, és elfelejteni a Wave-et.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#12013) cryingdr4g0n válasza leslieke (#11967) üzenetére

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

Csatlakozom a felsoroláshoz: Kingmax-ból is elég a Class2. Tesztelve.

Flies around shit - bees around honey.

(#12014) s4tch válasza krisi047 (#12008) üzenetére

s4tch
(senior tag)

De, működik, most próbáltam.

S8500XXJF4/S8500OXDJF3 (Köszi, lackaba és 641147!)
GT-S8500BAAXEH

Lefutott rendben a frissítés, majd beszámolok.

(#12015) krisi047 válasza 641147 (#12009) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Hajrá s4tch!

[ Szerkesztve ]

(#12016) s4tch válasza krisi047 (#12015) üzenetére

s4tch
(senior tag)

Köszi. :D

Első bibi megvan:

(#12018) Jake88

Jake88
(kvázi-tag)

Tud valaki playlist kreáló progit wave-re? Gyári lejátszó playlist készítő nem felel meg. Vagy pc-re is jó lenne. Csak lássa a wave lejátszóján belül a playlistet.

Másik kérdés érdemes-e a filmet konvertálgatni vagy elég csak rádobnom az avit felirattal. JF4-es sw-n ha jól tudom feliratban már kezeli a ékezetes betűket.

(#12019) user137

user137
(őstag)

na urak, DonMedve úrral :R kipróbáltuk az általam érzékelt naptár szinkron bugot és nála nem jelentkezik az én saját accountommal.
egyrészt: most akkor mi a f@sz van?
másrészt: hogyan jelzem ezt a Samsungnak, ha mondjuk nálam egy véletlen hiba(?) van a sw-ben? Hiszen ugyanazt a SW-t kell használjuk, azonos hardveren! De akkor miért nem determinisztikusan ugyanaz a dolgok eredménye?! :F

mindenesetre van remény!! :))
(már elkezdtem nézegetni alternatívákat, de rosszabbnál rosszabbak közül lehetne választani...)

ha valakinek lenne rám 1 órája JH3-at tesztelni, és van netje (wifi vagy 3G), szóljon priviben kérem!

[ Szerkesztve ]

(#12020) DonMedve válasza user137 (#12019) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Örülök ha segíthettem.Csak most azt árul el ha törlöm a fiókod,ugye az összes bejegyzés eltűnik?A másik,hogy ilyen cuccra hol lehet szert tenni?Ez jó!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#12021) user137 válasza DonMedve (#12020) üzenetére

user137
(őstag)

igen simán törölheted a fiókot, minden lehúzott adat eltűnik belőle (naptár, email, stb). :R

ez a cucc Google-el is megy, ha használod, nekem ez a céges XCH accountom, + az exchange oldalon van mobil támogatás (egy Yes-No kapcsoló az adott felhasználónál). Érdeklődj a céges IT-snál, ha érdekel a téma. :)

(#12023) DonMedve válasza zack (#12022) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Köszönjük!

user137:Jólvan, mint boldog munkanélküli szólok az Asszonynak,hátha megcsinálja. :C Vicceltem! :R

(#12024) s4hu|SyD^

s4hu|SyD^
(senior tag)

Azt valaki észrevette, hogy ha ékezettel írom az SMS-t sokkal többe jön ki. Ékezet nélkül 1 SMS, ékezetekkel 3 kb... :((( Valami megoldás erre?

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!

(#12025) gazfickó válasza zack (#12022) üzenetére

gazfickó
(tag)

Köszönjük szépen ;)

(#12026) leslieke válasza s4hu|SyD^ (#12024) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Írd ékezet nélkül.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#12027) csabám válasza s4hu|SyD^ (#12024) üzenetére

csabám
(őstag)

@zack: köszike

@s4hu|SyD^: üzeneteknél be kell állítani a karakter támogatást korlátozottra.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#12028) s4hu|SyD^ válasza csabám (#12027) üzenetére

s4hu|SyD^
(senior tag)

Köszi! (de nálam nincs, korlátozott, csak Ékezetes, Ékezet nélkül, Automatikus) :(((

Zenék, Beállítások, Rádió widget van valakinek, esetleg letöltött játékokhoz tudok magamnak csinálni vagy ilyesmi?

Fécbúk megoldást még mindig keresem, amit találtam itt fórumon az ismét megszivatott. :DDD :(((

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!

(#12029) Kis@

Kis@
(kvázi-tag)

Sziasztok. Haza jöttem, gondoltam felteszem az XP-s gépemre (asztali pc) is a KIES-t, de telepítés közben a Samsung Kies Installer azt írja ki, hogy

"Nem tud csatlakozni a fájl kiszolgálóhoz.
Kérem ellenőrizze a kapcsolat beállításait."

Mi a fene lehet ez?

=== Samsung Wave JI2/JI2 + 16GB TakeMS ===

(#12030) gazfickó

gazfickó
(tag)

Eszembe jutott még az is hogy egyesek képernyőmentésein láttam a mobilaréna ikonját , mint widgetet.Ezt honnan lehet megszerezni ha lehet egyáltalán? :)

(#12032) user137 válasza s4hu|SyD^ (#12028) üzenetére

user137
(őstag)

milyen FB megoldás kell?

(#12033) s4hu|SyD^ válasza user137 (#12032) üzenetére

s4hu|SyD^
(senior tag)

Hogy hogy lehet ingyen böngészni. Dominos vagyok T-s, van Netstart beállítva stb. de ugyanúgy szedi lefelé a pénzt... :(((

(#12034) Jadro válasza gazfickó (#12030) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Én ebben találtam meg. (Egyből ide a fórumra hoz az ikon.)

(#12035) csabám válasza s4hu|SyD^ (#12028) üzenetére

csabám
(őstag)

ékezet nélkülire kell állítani akkor:)

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#12036) kali válasza Kis@ (#12029) üzenetére

kali
(PH! félisten)

menne ki a netre település közben, de nincs net, vagy a tűzfal nem engedi...stb!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#12038) Jadro válasza zack (#12037) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Nem erőltetted meg a fantáziádat jelszóilag. :DDD Legalább nem felejtem el. :)
Köszi!
(Hogy is lett ez tömörítve? Mert eddig nekem a divx-es South Parkokat és Beugró részeket simán vitte a kütyü.)

(#12039) Kis@ válasza kali (#12036) üzenetére

Kis@
(kvázi-tag)

Na közben sikerült negyedszerre. :) Valszeg a samsung szervere nem volt elérhető. Mindenesetre én nem állítottam át semmit az biztos. :) Most van egy KIES az XP-n is. Fel is ismerte a telefont szépen, és fel is ajánlotta a firmware frissítést (XXJF1 van rajt jelenleg). Namost a kérdésem az lenne, hogy merjem-e? (Mondjuk ha elb@ssza akkor, holnap beugrom a szervízbe megint :) ) A másik kérdésem, hogy fw frissítésnél kéri, hogy húzzam ki az usb-s cuccokat, de nekem az egerem is meg a billentyűzetem is usb-s, anélkül meg nehezen menne a frissítés :)

Szerintetek nekivágjak? (Az újak kedvéért, egy hete elszállt a telóm kies-es frissítés közben és szervíz-látogatás lett az eredmény).

(#12040) Jadro válasza Kis@ (#12039) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Bátraké a szerencse. Max ha nem sikerül, elkezdesz jobban összebarátkozni a szervizesekkel. Növelni kell a kapcsolati tőkét, akármikor jól jöhet. :)

(#12041) DonMedve válasza Kis@ (#12039) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Maximum mégegy köröd lesz! ;]
Maradhatnak,nekem is USB-s az egerem meg a Billem is.

(#12042) bajusz15 válasza s4hu|SyD^ (#12028) üzenetére

bajusz15
(fanatikus tag)

ha az én megoldásomnál szívtad meg, akkor bocsi :B
én is megszívtam nyugi, csak 2k-t vesztettem :C Ma délutáni keresgélésem alatt rátaláltam h a dominósoknak nem ingyenes. forrás: az itt lévő kommentek. Én is dominós/aktív díjcsoamgos vagyok, az első nap még nem szedte, aztán hupsz 2k eltűnt ma reggelre :DD :W

(#12043) fatty válasza gazfickó (#12030) üzenetére

fatty
(kvázi-tag)

Felraktam kölönálló widgetként, két méretben ide a mobilaréna fórum link widgetet.

[ Szerkesztve ]

- samsungwave.hu -

(#12044) fatty válasza Kis@ (#12039) üzenetére

fatty
(kvázi-tag)

Én is ma frissítettem JH3-ra, minden usb-t bent hagytam bill, egér. Ment minden frankón (a muszáj preconfig-ot leszámítva)

- samsungwave.hu -

(#12045) gazfickó válasza zack (#12031) üzenetére

gazfickó
(tag)

Úgy tűnik megérte feltennem azt a kérdést. :D :))
Köszönjük, ez igazán szép munka! :C Örömmel állunk a többi film elébe is :K

Fatty ,Jadro: : kösz mindkettőtök segítségét :R

[ Szerkesztve ]

(#12046) Kis@ válasza fatty (#12044) üzenetére

Kis@
(kvázi-tag)

De ez a leírás arra vonatkozik, ha nem ajánlja fel a kies. Nos nekem felajánlja. Gondolom így nem kell elvégeznem ezeket. :)

(#12047) bexinho23 válasza bajusz15 (#12042) üzenetére

bexinho23
(fanatikus tag)

Dominó kártyás vagyok, 1 hete 0 ft-al. Szépen megy az "m.iwiw.hu" és a "0.facebook.com". Nem hinném, hogy a következő feltöltésnél levonna egy vagon pénzt, hiszen ez kártyás szolgáltatás.

Eladó WIFI router, olcsón!!! ----> http://bit.ly/zXfAD7

(#12048) s4hu|SyD^ válasza bexinho23 (#12047) üzenetére

s4hu|SyD^
(senior tag)

És akkor valamit állítottál vagy ilyesmi? Mert én már mindent kipróbáltam, ami le volt írva, de vonja lefelé. :(((

Én is felfrissítettem KIES-el, minden rendben ment 10-15 perc alatt megvolt.

[ Szerkesztve ]

(#12049) user137

user137
(őstag)

Karma, és nálam okosabbak!

a SW infó kód azt mondja, h "KOR" régiós a CSC-m, ez nem lehet neki baja? De ugyanakkor simán van rajta minden magyarul... DonMedvétől kaptam preconf kódot, de nem megy a jelszó benne... PM-ben kérhetek jelszót (operator code)? plusz: én megcsinálhatom ezt? nem fog megint beszarni szegény?

(#12050) DonMedve válasza user137 (#12049) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Annak mennie kell,mert én is azt használom!

Amúgy említettem először kérdezz,utána csináld. :B

pre conf.:*#5239870*# jelszónak *#27236*# ->ő is ezt fogja adni. :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.