Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#39001) ABal válasza leslieke (#39000) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyugodtan kikapcsolhatja.

(#39002) leslieke válasza ABal (#39001) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahhoz be kell állítani az automatikus bekapcsolást is.

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#39003) ABal válasza leslieke (#39002) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

És azt direkt hagytad le? Pont ez az oprendszer az, amelynél meg lehet csinálni a kikapcsolva ébresztést is. Csak mert te nem teszed, attól ő még tudhat róla, ha már ilyen lépésről-lépésre részletes leírást adtál neki.

[ Szerkesztve ]

(#39004) leslieke válasza ABal (#39003) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én valóban nem kapcsolom ki. Igen, direkt hagytam le, mert emlékeim szerint többen is panaszkodtak, hogy az automatikus bekapcsolást hiába állították be, a telefon nem kapcsolt be és nem is ébresztett.
De most már tud róla! :D

[ Szerkesztve ]

(#39005) Alan[HUN] válasza ABal (#39003) üzenetére

Alan[HUN]
(kvázi-tag)

Nyugi, ABal... Nehogy pont ti ketten, a keménymag(+:R Karma:)) Elnézést, akit kihagytam, de érezzék magukat megtisztelve: :R) kapjatok össze valami ilyesmin!:DD

[ Szerkesztve ]

"Nem azzal van a baj, ha buta vagy, hanem hanem ha nem tudsz róla!" - Az vagy akinek látnak, de tegyél róla, hogy aki fontos neked, annak lásson, aki vagy!

(#39006) Polllen válasza ABal (#39003) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos megoldást keresett. ;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#39007) szimike79 válasza leslieke (#39004) üzenetére

szimike79
(senior tag)

Egyébként rém egyszerű a megoldás: Próbálja ki hogy működik-e a kikapcsolt ébresztés vagy sem. :))

LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/

(#39008) leslieke válasza szimike79 (#39007) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, úgy van! Próba, cseresznye. :)

(#39009) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Mi lehet a mysamsugwave.com oldallal, bemegyek a wallpapers szekcióba nézelődök, oldalt váltok és már nem töltődik. Várnom kell vagy 1 órát mire újra be tudok lépni, jó netem van, a géppel sincs gond más oldalakkal. :F

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#39010) leslieke válasza F.B.I. (#39009) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is lassan tölt be az oldal.

(#39011) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

Vagy van egy másik megoldás az ébresztéshez
1:beállítod az ébresztőt
2:ki veszed az aksit
3:és reggel felkelsz :DDD

Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

(#39012) Fantomas80

Fantomas80
(kvázi-tag)

A telefonkönyvben a nevekhez a szülinap hozzá rendelést kérdeztem kicsit régebben.
Akkor el is felejtettem kipróbálni most megtettem. De nekem a mezők hozzá adásánál csak nincs olyan mező.

[ Szerkesztve ]

(#39013) PofaJenö válasza Fantomas80 (#39012) üzenetére

PofaJenö
(tag)

van csak tovább kell görgetni mert megy tovább is :K

(#39014) leslieke válasza Fantomas80 (#39012) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogyne lenne olyan mező, csak le kell menni a lista aljára.

(#39015) Fantomas80

Fantomas80
(kvázi-tag)

:C Köszönöm nem gondoltam hogy lehet tovább görgetni ! :DD

(#39016) praicseemuce

praicseemuce
(újonc)

Én még új vagyok itt, azért írok mert problémám van sajnos. Nem tudom, hogy volt-e már a fórumban, avagy sem, ezért előre is elnézést kérek, ha már ez egy megoldott probléma.
Theát a gond az lenne hogy nap közben, a telefon úgy érzékeli, hogy USB-re van kötve és állandóan feljön az ablak, hogy válasszam ki a kapcsolódási módot. Ez 2 dolog miatt is nagyon zavaró: egyrészt a képernyő gyakran bekapcsol magától, ezért az akku jobban merül, a másik meg, hogy bizonyos dolgokat nem lehet kapcsolódás közbe nem lehet csinálni (pl. YouTube videókat nézni). Párszor már újraindítottam a szerkezetet, akkut is kivettem már, próbáltam egyszerűen kinyomni a kapcsolódást, de újra és újra előjött a probléma. Ha meg megpróbálom USB-vel a gépre kötni, akkor nem jön elő a felugró ablak, ezért a gép nem is érzékeli a telefont.
A Wave bada 1.2-n fut JL2-es firmware-rel.
Valakinek van ötlete mit lehet még megpróbálni? Előre is köszönöm! :)

(#39017) leslieke válasza praicseemuce (#39016) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dugd töltőre, kapcsold ki, húzd le a töltőről, majd kapcsold vissza.

(#39018) PofaJenö

PofaJenö
(tag)

nekem is van egy érdekes kérdésem , vett a munkatársam egy Wave-2-öt és amikor kiakarom a menüben választani a kapcsolódási részt mindegy mit választok ki ,nincs rajta a pipa nem engedi ? mi a WTF ? valami usb-s hiba ablak ugrik fel :W
de az az érdekes hogy akár fent van a pc-n akár kivan húzva ugyan az az ablak ugrik fel

(#39019) Teaway válasza Feree13 (#38980) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"minthogy rakjak rá 100000 féle csillivilli widgetet... és 300 játékot."

300 játékot??
120 ikon fér el mindössze a 10 lapon...

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#39020) praicseemuce válasza leslieke (#39017) üzenetére

praicseemuce
(újonc)

Megpróbáltam. Egy ideig tökéletesen működött. Most meg körülbelül 3-4 másodpercenként újból és újból elő jön. Ebben az a gáz hogy így teljesen használhatatlan...
Estleg más ötlet?

(#39021) a510 válasza praicseemuce (#39020) üzenetére

a510
(kvázi-tag)

Csak tippek: 9 mp-es reset (kikapcs gombot nyomd sokáig, amíg el nem resetelődik), és/vagy
akksi ki/be. És belenéznék, belefújnék az usb lyukba, hátha valami rövidre zárja (de csak finoman)...

// Wave@XXLC1/16GBKingston@CL6/CX550II

(#39022) Varszegig válasza PofaJenö (#39018) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

kapcsold ki a BT-t, és próbáld úgy

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#39023) leslieke válasza praicseemuce (#39020) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez működő "megoldás", az általad leírt hiba nálam is előfordult és így sikeresen elmúlt.
Hagyd egy kicsit tovább kikapcsolt állapotban a töltőn.

(#39024) praicseemuce válasza a510 (#39021) üzenetére

praicseemuce
(újonc)

9 mp-es reset nem használt. Kicsit megtisztogattam, egyelőre most jó, de nem akarom elkiabálni, a megtisztogatást próbáltam már párszor. Lehet hogy szerepet játszik az is, hogy az USB-t védő ajtócska már fél éve letört...
A segítséget azért köszönöm! :)

(#39025) Garsza

Garsza
(kvázi-tag)

heló abban kérnék segítséget hogy a S8500 fényképező gombját lehet e külön szerezni vagy csak oldalsó kerettel együtt, esetleg ha valakinek van valami lestrapált oldalsó kerete aszt megvenném.

Asus Crosshair V Formula/Phenom II X6 1090T@3900MHz 1.36V/2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance/Asus ENGTX560Ti DCII/Corsair Force GT 120GB/Cooler Master Real Power 620

(#39026) SirDöme

SirDöme
(kvázi-tag)

Ez azért kemény: "eredeti" kijelző 26k-ért :DDD [ebay]

[ Szerkesztve ]

SAMSUNG Wave I

(#39027) lasarus1988

lasarus1988
(tag)

Másnak is vacakol a gmail push szinkron? Nekem két napja jóformán használhatatlan. Ismeretlen hibával leáll, kézi szinkronra is csak nagy nehezen vakarja le a leveleket. Próbáltam beírni a tartományt, majd kivenni, de nem segített. Újraindítás is volt.

Valakinek ötlete?

Samsung S8500 - Wave (XXLC1)

(#39028) victorio79 válasza lasarus1988 (#39027) üzenetére

victorio79
(kvázi-tag)

Ha tartomány van akkor az exchange lesz, nem push.
Nekem mind a 2 megy most, bár exchange-n csak a névjegyzék van, email nincs.
A premium SH óta (kopp-kopp) semmilyen gondom nem volt vele eddig.

"Si vis pacem, para bellum."

(#39029) bokrosolajos válasza galmat89 (#38893) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Teljes mértékben igazad van!

Kb. két hete nem jártam erre, de gyanítom nincs értelme vissza olvasni, mert úgysincs semmi új a Nap alatt

Jól beszívatott mindenkit a Samsung ezzel a telefonnal. bada 1.x régóta halott,de most már a HW is elkezdte az utolsókat rúgni.

Hozzá tehetjük a gyönyörű SAMOLED kijelző törés-érzékenységét, meg hogy csak egyben lehet cserélni, arany-áron. Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne

Tulajdonképpen futhatunk a pénzünk után, és csak ez az egyetlen, amiért nem váltunk még meg mindannyian tőle.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#39030) EAndrew válasza bokrosolajos (#39029) üzenetére

EAndrew
(kvázi-tag)

"Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne"

Ne el kell hogy szomorítsalak, mert én kb 4 helyen használom a wifi-t titkosítva, de eddig még csak az első alkalommal kellet bepötyögni az adataikat, utána minden egyes csatlakozásnál rögtön fellép. :))

A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk!

(#39031) bokrosolajos válasza EAndrew (#39030) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

cert file-t is használsz, mindegyikhez?
De ha Te mondod biztos igaz, és én meg hazudok ;) Nagyon jó gép. Tényleg.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#39032) leslieke válasza EAndrew (#39030) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az enyém is megjegyzi a titkosított wifik adatait, és gond nélkül kapcsolódik hozzájuk.

(#39033) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Update: a titkosított <> a nem láthatóval,
ezt tisztázzuk gyorsan! Sima egyszerű titkosított WiFivel nincs is dolga...

WPA-Enterprise,TKIP, PEAP0, jelszó, user, undiscoverable + cert file

Ha keresed, nem látod. A probléma, hogy hiába van minden beállítva, megadva, elfogadtatva, minden egyes nap be kell kézzel adni neki a hálózat nevét, de még ezt is képes elbaltázni a a következők miatt:

- nincs bekapcsolva WiFi, Beállítás / Kapcsolatok / WiFi -t ha kiválasztod, automatikusan hálózatot keres, amit természetesen nem talál (lásd fentebb). Az egy dolog, hogy ezzel el is megy 2 másodperc, de ami még zavaróbb, hogy az Egyéb-re mindaddig nem enged, amíg a felső Wi-Fi gombot nem inaktiválom.
Utána már meg lehet neki adni a hálózat nevét, mást nem kér, de még erre is néha kidobja, hogy 'Nem sikerült a hitelesítés', miközben rá azonnal leokáézva csatlakozik. :o

Nagyon frusztráló, főként, hogy egy Galaxy 3-as fostalicska gond nélkül elvégzi mindezt.

[ Szerkesztve ]

(#39034) szebev válasza bokrosolajos (#39031) üzenetére

szebev
(fanatikus tag)

Nekem is felmegy otthon a titkositott wifire.A tobbivel egyetertek!

Lehet Neked mar megerett egy telefoncsere nem? Ennyi baj utan...

[ Szerkesztve ]

BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami

(#39035) peter_k válasza bokrosolajos (#39033) üzenetére

peter_k
(tag)

Azért én 60 rugóért, még mindig ezt választanám. :)
Apámnak most vettünk egy alig használtat, ha jól mondom 45-ért. Nagyon elégedett vele.
Én is csak akkor vágyakozom, ha iphone van a kezemben, (de ezt már írtam a múltkor).
Én szeretek fotózni, netezni és élvezem, hogy van rá Navitel. Ezért az árért, már nekem ennyi elég. Egy Garmin túranavigációs kütyü önmagában ennyibe vagy többe került volna.
Nem hiszem, hogy a nagyon várt 2.0-ás oprendszer számomra nagy előnyöket fog hozni.
Az 1.0-t még jobbnak is tartom a mostaninál, de sok program nem ment fel rá, ezért kellett frissíteni. Hálából bosszankodhatok netezésnél.. :)
Volt a kezemben egy Samsung Ace is a múlt héten. Na az "fostalicska" a Wave-hoz képest!
Azzal nem láttuk még a titkosítás nélküli wifit sem. ( mentségére legyen mondva,csak pont azt az egyet nem látta)

De kérdezek: amennyiért most egy Wave-t kapsz, mit vennél inkább?
Nem basztatásból, csak tényleg kíváncsi vagyok.
( Nekem talán a Samsung Omnia 7 lenne a tippem, de nem tudok róla sokat)

(#39036) Polllen válasza peter_k (#39035) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem már 3 wp7-s telefon (trophy, optimus, omnia) is olcsóbb, mint a wave. Alapfunkciókban hozza a wave-t. A milestone is 60k.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#39037) Karma válasza szebev (#39034) üzenetére

LOGOUT blog

Otthon te is WPA-Enterprise védelmet használsz? Anélkül nem nagyon van értelme beírni, hogy "nekem működik", hiszen teljesen másról van szó :P

60-ért egyébként a Motorola Defy elég jó alternatíva, sőt.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#39038) F.B.I. válasza Karma (#39037) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Nemrég választanom kellett Defy és Wave 2 volt előttem, android már volt, tetszett csak belefáradtam, a rom cserékbe és a program telepítésekbe.
A Defy nagyon stram készülék kézben de összerakva a Wave 2 sokkal jobb fogású, komoly készüléknek tűnt mellette. Hiába a fém, az fém, Wave 2 lett...mellette egy Voda 858, hogy az android felling is meglegyen :DDD . Jah előfizetésben 29K-ba állt meg.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#39039) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Nem 60-ért vettem, akkor még bőven több volt! Otthon senki sem használ Radius szervert, az ho't zicher! :D

Defy, vagy használt AMOLED-es Desire ... ha van ennyiért!

(#39040) consono válasza bokrosolajos (#39039) üzenetére

consono
(őstag)

Vagy vártok még egy kicsit...http://www.youtube.com/watch?v=iyENtUICSC4

(#39041) mZoleee

mZoleee
(tag)

hát nem tudom mit csinálok rosszul de ez a GPS helymeghatározás nem akar működni :(
a hálózati helymeghatározás kivételével minden más kivan kapcsolva elvileg igy mennie kéne de nem megy, se a GPS Status progival amit fentebb linkeltek se a saját helyzet menüpont-al

mit csinálok rosszul? :)

edit: consono: ez saját munka? :) vagy ez más ember alkotása?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II @ XWLPD/WanamLite v11.6 ~ 8GB Kingmax @ Class10

(#39042) ABal válasza mZoleee (#39041) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

"a hálózati helymeghatározás kivételével minden más kivan kapcsolva"

Ha a helymeghatározást nem kapcsolod be, nincs is rá esély, hogy talál jelet.

A helymeghatározás és a hálózati helymeghatározás két külön menüpont

A navigáláshoz elég a helymeghatározás engedélyezése is.

[ Szerkesztve ]

(#39043) consono válasza mZoleee (#39041) üzenetére

consono
(őstag)

Ez a saját munkám más általi továbbhackelése :)

(#39044) mZoleee válasza ABal (#39042) üzenetére

mZoleee
(tag)

a hálózati helymeghatározás nincs bekapcsolva. nem értem mi köze van a hálózatnak ahoz hogy én GPS-t akarom használni :Y mert akkor 3G-t meg amit éppen talál használ és az nem túl jó

edit: consono: grat hozzá, én várom a végleges verziót :)

[ Szerkesztve ]

(#39045) ABal válasza mZoleee (#39044) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól gondolom, csak összekeverted a kettőt, de a helymeghatározásra gondoltál, és azon kívül nincs más aktiválva.

A GPS statusban lát műholdat?

[ Szerkesztve ]

(#39046) Tomajdon válasza consono (#39043) üzenetére

Tomajdon
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha ez a te munkád, akkor miért spanyol, és miért nem magyar??? Nem kötekedni szeretnék, puszta kíváncsiság.)

Remélem pár hét, és lesz egy működőképes android wave-re! Addig is gratulálok a munkádhoz, és kitartást!

Samsung Wave S8500 --> Samsung Galaxy S Plus

(#39047) appel válasza bokrosolajos (#39039) üzenetére

appel
(senior tag)

hehe, abban ne legyél olyan biztos :)
én egy darabig beüzemeltem magamnak openwrt alá :)

(#39048) Teaway válasza consono (#39040) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy látom, még sokat kell várni...de csak így tovább :K

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#39049) mesa23 válasza peter_k (#39035) üzenetére

mesa23
(fanatikus tag)

Na, ez frankó!
Mármint hogy a múlt héten volt a kezedben egy "Ace", ugyanis most akarok beruházni egyre!
De nem a Wave helyett, hanem mellé, hogy kipróbáljam az Androidot is, de mégsem a leg alapabb droiddal próbálkoznék! Tehát engem érdekelne az észrevételed a két telefon összehasonlításával kapcsolatban, akár privátban is! :)

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#39050) mZoleee válasza ABal (#39045) üzenetére

mZoleee
(tag)

nem talál, és így van beállítva

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.