Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#6001) Deeday válasza mesa23 (#6000) üzenetére

Deeday
(fanatikus tag)

Iszonyatosan állati nagy pszichopata vagy :Y :DD

(#6002) mesa23 válasza Deeday (#6001) üzenetére

mesa23
(fanatikus tag)

Napi 500 ingyen sms-es mellet gyakorlom az írást! Nemegész három hét alatt a Wave-be is sikerült bepötyögni már 200db-ot! :DD

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#6003) sziszkoo

sziszkoo
(újonc)

Sziasztok!

ma vettem a T nél e csodás telót, és lenne egy kérdésem.
a CSC száma: TMHJF2 ezt kell e frisiteni?

(#6004) sziszkoo válasza sziszkoo (#6003) üzenetére

sziszkoo
(újonc)

Valamint lenne még1...
nem sikerül összehozni a telót a géppel, a Kiessel mégugyse... mi lehet a baj? próbáltam win7 32 biten valamint xp sp3 32 biten :S

Valahol feljebb olvastam, hogy nem lehet összehozni a Gmail al a telót, nekem valahogy összejött.

[ Szerkesztve ]

(#6005) erdoke válasza sziszkoo (#6003) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miért kellene? Feldobja a Kies, hogy van új szoftver, és veszettül fontos, hogy frissítsd?

(#6004)
Állítsd át az USB-s adatkapcsolatot Kies-re vagy kérdezésre.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6006) csabám

csabám
(őstag)

A nextel gsm shopról van esetleg vmi féle véleménye vkinek? tapasztalat? üdv.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#6007) ImI87 válasza Varszegig (#5993) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Varszegig, mixi10, F-ECT$ : köszönöm, akkor ezügyben most már nagyjából képben vagyok. :R

A térerő miatt én is kicsit aggódtam, eddig a családban minden teló mindig max térerőt mutatott, ez pedig 2-4 csík között ingadozik. De semmilyen hibát nem tapasztaltam hívás közben.

A kijelzőről az újlenyomatot mivel érdemes takarítani? Van ilyen LCD-törlő rongyom, amit TV-hez adtak, az megfelelő?

Tud ajánlani v.ki egy kultúrált fekete tokot? Olyasmire gondoltam, ami puha textil, ilyen "zokni-jellegű". És egy jó bolt is kellene, ahol értelmes kiegészítőket lehet venni. (tok, mem.kari, stb........)

Gondolkodom egy sztereó BT fülhallgató beszerzésén is (mivel azt mondták a Samsung boltban, hogy egyenlőre nincs hozzá semmi jó vezetékes headset), ki mit ajánlana, ami azért nem horribils áron van?

[ Szerkesztve ]

(#6008) peterk válasza ImI87 (#6007) üzenetére

peterk
(senior tag)

Sósavon kívül bármivel nyugodtan takaríthatod a kijelzőt, mert a felülete edzett üveg, nem olyan mint az LCD monitorok/TV-k felülete. ;)

Kiegészítőkért szerintem az Ebay-t érdemes böngészni. Én már évek óta minden telefonomhoz ott veszem a kiegészítőket, mert Hongkongból fél áron kiszállítják ahhoz képest, amennyiért idehaza boltban meg lehet venni - ha meg lehet venni egyáltalán.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#6009) ImI87 válasza peterk (#6008) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

OK, köszi a tanácsot! :R

Más:
Nekem így elsőre tökre bejön a gyári net böngésző. :K Korábban elképzelni sem tudtam, hogy hogy lehet netezni egy "ilyen kis képernyőn", de ahhoz képest egész jól használható. Persze a tördelés jó lenne, de ez van............

Az viszont miért van, hogy a weboldalak színei teljesen le vannak butítva, és a képek úgy néznek ki, mintha fotós negatívok lennének? :F

(#6010) sziszkoo válasza peterk (#6008) üzenetére

sziszkoo
(újonc)

Néztem Ebay on memókártyákat, de sajnos azt egyiknél se láttam hogy class hányas :( Amugy tényleg, töredéke ott az ára mint Mo-n.

(#6011) csabám

csabám
(őstag)

ismeri vki a nextel gsm boltot? üdv.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#6012) F-ECT$ válasza ImI87 (#6009) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Nincs véletlenül bekapcsolva a "Fehéren fekete"?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#6013) F-ECT$ válasza leslieke (#5964) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Ha frissítem a T-s készüléket, akkor mi tűnik el? Gondolom az összes app, widget. De pl eltűnnek a net beállítások, névjegyek, hívásnapló, sms-ek is?

(#6014) leslieke válasza F-ECT$ (#6013) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem!
1, Ha Kiesen keresztül frissíted, minden megmarad.
2, Ha multiloaderrel, akkor eltűnnek.

Nekem független van és még nem frissítettem.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#6015) HaKo

HaKo
(fanatikus tag)

Köszi a válaszokat! Én úgy vettem észre, hogy térerő mindig van, viszont tényleg jobban ingadozik mint a többi telefonnál. Lehet, hogy tényleg csak érzékenyebb a térerő mutatója.
Kikapcsoltam a 3G-t mert nem használom, GSM 800/1900-ra állítottam. Így talán nem keres feleslegesen 3G-t, ami jót tesz az akksi üzemidőnek. :)
Amúgy teljesen jó a telefon, nagyon meg vagyok elégedve vele, ebben az árkategóriában tuti nyerő vétel.
MSN-re van valami megoldás hogy a gyári IM a T-s telefonba is bekerüljön? Le lehet tölteni valahonnan? Nimbuzzt próbáltam, de valamiért nem engedett bejelentkezni, azt írta h rossz felh.név / jelszó.

[ Szerkesztve ]

(#6016) F-ECT$ válasza HaKo (#6015) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Nimbuzz nálam működik. Tegnap írta valaki, hogy hogyan érdemes letölteni/beállítani, úgy próbáltad?

A térerő így is ingadozik, hogy levetted 2G-re?

(#6017) Varszegig válasza ImI87 (#6007) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

azt mondták a Samsung boltban, hogy egyenlőre nincs hozzá semmi jó vezetékes headset

zsenik. minden jó hozzá, ami szabvány jackdugós :DD

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#6018) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mai napon elérhető csomó új widget a appson :) .

Note 2 ?

(#6019) Varszegig válasza AS (#6018) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

a magyaron? annyi appsot látok mint tegnap

(#6020) HaKo válasza F-ECT$ (#6016) üzenetére

HaKo
(fanatikus tag)

Úgy csináltam, de majd megpróbálom még egyszer lehet késő este valamit félrenyomtam. :)

Így is ingadozik, tegnap próbáltam így is úgy is. Nem tudom ezért érdemes-e lenne visszavinni. Mert jelet szerintem nem veszíti el. Nagyon ritkán láttam kis időre hogy teljesen eltűnt a térerő jelző. Ezeket a jelenségeket főként házon belül falak közt produkálja, udvaron 3-4-5, de inkább 4-5 csík van.
Úgyhogy szerintem egyszerűen csak érzékenyebb az érzékelő, vagy lehet az is számít, hogy fogom a telefont. :DDD

(#6021) csimmasz válasza HaKo (#6015) üzenetére

csimmasz
(fanatikus tag)

Mert a nimbuzz hoz elobb regisztralnod kell.Az msn accountodat majd utanna kell megadni amikor mar tagja vagy a rendszernek!

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#6022) HaKo válasza csimmasz (#6021) üzenetére

HaKo
(fanatikus tag)

Jaaa... akkor azért nem ment. :)) Köszi!!!
Majd délután akkor megcsinálom. Vagy érdemesebb mást használni? Egyáltalán milyen más lehetőségek vannak?

[ Szerkesztve ]

(#6023) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Olyan volt már nektek, hogy kiírta, hogy: "Nincs elég memória", vagy valami hasonló? Épp játszottam valamivel, mikor ez történt. A játék ment tovább, viszont mikor kiléptem, akkor néhány widgetem eltűnt. (Valahol olvastam, hogy ez ismert bug, a kérdésem inkább az, hogy ez mennyire gyakori.)

(#6024) leslieke válasza F-ECT$ (#6023) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam eddig egyszer fordult elő, és ugyanígy bezárta az összes widgetet.

(#6025) Karma válasza Varszegig (#6017) üzenetére

LOGOUT blog

Nem akkora hulyeseg, mint ahogy beallitod. A headset tipikusan azt jelenti, hogy mikrofon is van rajta (vo. fulhallgato), es abbol mar lehet, hogy nem olyan idilli a felhozatal. Nem tudom, azert dolt.

Break Driven Development

(#6026) cancerbats válasza F-ECT$ (#6023) üzenetére

cancerbats
(lelkes újonc)

szia!

nekem is többször előfordult már! :) kissé zavaró, de azért nem olyan súlyos, és remélhetőleg minél előbb javítják.

más: lehet végre szilikon tokot kapni rá. mármint úgy, hogy nem kell megrendelni és várni a tokra, hanem konkrétan van a boltban (legalábbis tegnap még volt). leírom a cég nevét, mert ez az egyetlen hely, ahol találtam, úgyhogy nem igazán reklám, inkább segítség: gigatel.
nem a legszebb a tok, de véd. és fesztiválok, nyaralások ideje alatt ez mindennél fontosabb! :)

megint más: kihangosításkor nektek is van, hogy visszhangzik kicsit? mármint a másik félnél?

(#6027) mesa23 válasza F-ECT$ (#6023) üzenetére

mesa23
(fanatikus tag)

Nálam is elöfordul ez a widget bezárós jelenség, föleg akkor, amikor netezek, és nagyítani próbálom az oldalt!

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#6028) csimmasz válasza HaKo (#6022) üzenetére

csimmasz
(fanatikus tag)

En masrol nemnagyon tudok,bar biztos van mas is,javas cuccok kozott keresgess.Ugyam nekem fontvan gyarilag az IM de csak google talkot meg valami altalam ismeretlen programot hasznal.
En meg nemtudtam beuzemelni.

[ Szerkesztve ]

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#6029) Karma válasza csimmasz (#6028) üzenetére

LOGOUT blog

Ami gyárilag IM-nek látszik, az valójában két alkalmazás lehet. Az egyik a Palringo (Java ME környezetben futó, idióta változata), a másik pedig a SevenIM - ez utóbbi csak prémium módban elérhető, és helyettesíti a Palringót. A pech a dologban az, hogy Seven ellenőrzi a prémium SH regisztrációt, azt meg ugye nem tudunk csinálni...

Break Driven Development

(#6030) kakuk100 válasza F-ECT$ (#5987) üzenetére

kakuk100
(kvázi-tag)

igen nagyon sokáig tartott a frissítés nekem is. Köszönöm, megpróbálom, hogy mindent bezárok. hátha akkor tudok csatlakozni a Kieshez. majd jelentkezem, hogy ha sikerült.
Üdv.

(#6031) hoodoo86

hoodoo86
(tag)

Ha a telefonletevő gombbal léptek ki a programból, akkor bezárja azt. Így nem marad feleslegesen futó program a háttérben, és memória is marad. A menügömb programtól függően bezárja azt, vagy háttérbe teszi. Nálam még nem volt kevés a memória, mert szoktam figyelni, hogy bezárjam a nem használt programokat. (menü gombot hosszan nyomva lehet megnézni a háttérben futó alkalmazásokat).

(#6032) Varszegig válasza mesa23 (#6027) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

a memóriakezelés az internet, widget stb.nél ugye a memkarira van irányítva? mert nálam igen, és még soha nem fogyott el a mem

(#6033) Karma válasza Varszegig (#6032) üzenetére

LOGOUT blog

RAM =/= tárhely, az előbbi elfogyásakor vernyog (nálam is előfordult néha), átirányítani meg az utóbbit tudod. Szóval eddig csak szerencséd volt.

Break Driven Development

(#6034) Varszegig válasza Karma (#6033) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

lehet

(#6035) F-ECT$ válasza hoodoo86 (#6031) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Én is így szoktam tenni, csodálkoztam is, hogy mi a gond, aztán kiderült, hogy kicsit bugos a memóriakezelés.

Más: az előlapi kamera hány MP-es?

[ Szerkesztve ]

(#6036) ABal válasza Karma (#6033) üzenetére

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Én még vásárlás előtt állok. Érdemes a 8GB-os verziót kivárnom a memória probléma elkerülése érdekében?

(#6037) leslieke válasza ABal (#6036) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 8GB az a tárhelyre vonatkozik.

(#6038) ImI87 válasza F-ECT$ (#6012) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Ott a pont! :K

Memóriakártyával kapcsolatban:
Van jelentősége pl a Kingston microSD-HC kártyáknál, hogy a gyártó telefonhoz/fényképezőhöz/kamerához ajánlja? Vagy ez tökmindegy, ígyis-úgyis class4-es, és szabványos kártya.............

[ Szerkesztve ]

(#6039) Karma válasza F-ECT$ (#6035) üzenetére

LOGOUT blog

Úgy emlékszem VGA (0.3 Mpix).

Break Driven Development

(#6040) leslieke válasza ImI87 (#6038) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs jelentősége, bármilyen microSD-HC jó a telefonba.

(#6041) Kapanyél válasza Deeday (#5971) üzenetére

Kapanyél
(senior tag)

Ezt mire írtad?

"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#6042) hoodoo86

hoodoo86
(tag)

Azt tudja valaki, ha különböző widgetekben és/vagy programokban beállítom az automatikus frissítést napi 2x -re, akkor ezek a programok egy időben, egy csatlakozással fognak frissülni? Szóval a rendszer kezeli a frissítések időpontját, vagy a program maga? Mert utóbbi esetben 2db naponta 2x frissülő widgetnél 4x is felmehet a netre szerencsétlen esetben.

(#6043) Land

Land
(őstag)

Szóval akkor Omnia2 vs Wave párharcot a Wave nyeri?:)

Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II

(#6044) leslieke válasza Land (#6043) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy fölénnyel!

(#6045) Varszegig válasza hoodoo86 (#6042) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

én láttam már ilyen widget kódját. a widget számolja ki, mikor frissüljön

(#6046) peterk válasza hoodoo86 (#6042) üzenetére

peterk
(senior tag)

A programok/widgetek kezelik maguknak. De nincs jelentősége, mert nem a kapcsolódásért fizetsz, hanem az adatforgalomért, az meg ugyanannyi akkor is ha egyszerre frissít minden, és akkor is ha külön-külön.

(#6047) peterk válasza Land (#6043) üzenetére

peterk
(senior tag)

Attól függ mire van nélkülözhetetlenül szükséged. A Wave hardver szempontból sokkal jobb, multimédiában picit jobb, a felhasználói felülete (szerintem) jobb, és van pár extra funkciója ami az Omnia2-ben nincs (pl. wifi access pointként tud működni, DLNA képes, stb.)

A másik oldalon viszont office jellegű, üzleti funkciókban gyengébb mint az Omnia2. Outlook szinkronizálás Omnia2-n ötből ötös, Wave-en max. kettes. Telefon funkciók jobbak (pl. smartdial, quickdial/speeddial, voice dial). És az iGo miatt navira is sokkal jobb az Omnia2, mint a Wave.

(#6048) hoodoo86 válasza peterk (#6046) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Köszi a választ. Ezzel tisztában vagyok, viszont akku szempontjából nem mindegy a dolog egyre bővülő widgetekkel és automatikusan frissülő alkalmazásokkal.

(#6049) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

emberek, adjatok mar valami tippet honnan lehet/erdemes normalis 16 gbos min class 4es de inkabb class6os microsdt beszervalni ? itt phn nem talalatam semmilyet, ebayen pedig eleg lutri szaguak, nem tuntetik fel hanyas class, kinai kuldi azt lehet csak 2 gset kuld stb stb

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#6050) leslieke válasza -=Libria=- (#6049) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ITT írtam pár linket!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.