Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#7001) cryingdr4g0n

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

@sede7 kolléga, köszönet a háttérért, nekem tetszik. Talán inkább a 2. verza, de a telefonon még nem néztem meg, úgyhogy lehet, hogy az 1. :D

Urak, valaki tudja, hogy a híváselutasítás üzenetben funkciót hogyan kell aktiválni? Mert ott nincsen bekapcsolható zöld pötty mellette, ellenben az elutasítás szövegét lehet szerkeszteni, meg is tettem. Viszont kiválasztani nem lehet az elutasító szöveget, hogy "igen, ezt akarom használni".
Konkrétan egy bejövő hívás elutasításkor sem ugrik fel semmilyen opció, hogy most akkor akarok-e küldeni valamilyen sms-t avagy nem. Kézikönyvbe nem találtam normális leírást róla.

Flies around shit - bees around honey.

(#7002) Varszegig válasza nyesix (#6998) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

megnéztem a kedvedért:) Volt egy levelem, amiben 2 docx csatolmány volt, a neve mindegyiknek gey szép angol mondat volt (mármint ezt adta neki a küldője). Nem nevezte át, meg tudtam nyitni, meg tudtam nézni. Olyanom nincs most épp, aminek a neve Ő-t tartalmaz, de majd mindjárt:) szóval így első körben szerintem nem igaz amit ír

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#7003) DonMedve válasza DonMedve (#7000) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Bocs,már jó!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#7004) Varszegig válasza Varszegig (#7002) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

kipróbáltam, az sem gond, ha árvíztűrő tükörfúrógép.docx a fájl neve. XJF4 firmmel. semmi probléma :R

(#7005) hoodoo86 válasza cryingdr4g0n (#7001) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Mikor jön a hivás, ott a képernyőn van egy gomb, hogy elutasitás üzenettel, vagy valami ilyesmi.

(#7006) mixi10 válasza nyesix (#6998) üzenetére

mixi10
(tag)

Mindent megnyit, az exelt egy kicsit furcsán tördeli, a powerpoint.-ban megnyitja a képeket, de nem vetít. A word doc megnyitja.

[ Szerkesztve ]

(#7007) anrab válasza cryingdr4g0n (#6991) üzenetére

anrab
(őstag)

hát hogyne!
örülünk minél több ujításnak :)

(#7008) blt.62 válasza leslieke (#6995) üzenetére

blt.62
(senior tag)

A telefonkönyvben is le lehet tiltani a nem kívánt számokat? Vagy csak azokat engedi tiltani akik már felhívtak?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#7009) SlyChocolate válasza leslieke (#6999) üzenetére

SlyChocolate
(fanatikus tag)

Köszi így már jó!

(#7010) Varszegig válasza blt.62 (#7008) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

nem a telefonkönyvben, hanem a beállításoknál lehet olyat is megadni, aki soha nem hívott.

(#7011) Bloody86

Bloody86
(újonc)

Sziasztok sracok!

Nah, immaron en is buszke Wave tulajdonoskent irok nektek!:) De ez az imadat sajna nemtartott sokaig, ugyanis - bar hollandiaban vettem a keszuleket - a social hubja ennek is basic! :(( Nekem amugy a fekete valtozat jutott!

Es volna is nehany problemam, mar igy kezdeskor>

1. Nem tudom beallitani a Hotmail fiokomat! Ez masnal is jelentkezett, vagy csak en allitottam el valamit nagyon. Tudna valaki segiteni ebben?

2. A Kies a vilag minden kincseert sem akarja felismerni a telot Win 7 alol! Nem tolti be a programba es gyakorlatilag hiaba csatlakoztattam ra Kies modban... semmi. Xp-n is probaltam kifogastalanul mukodott, viszont a firmware-t ne hajlando frissiteni! Tudna valaki segiteni ebben? Esetleg egy alternativ megoldas? Nekem magyar nyelv nem szukseges, ha esetleg megoldhato, vagy van ilyen, akkor a holland frissites erdekelne, de mivel nem ertek hozza eleg ha egyszer tudom frissiteni, akarhogy!

Egyebkent az adatok:

Sw: Bada 1.0
1006021308LISXXJF1

Kerlek segitsetek!!

Elore is koszi!

[ Szerkesztve ]

(#7012) leslieke válasza blt.62 (#7008) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2. megoldás

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#7013) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

7000 hsz nem semmi :Y :R

Note 2 ?

(#7014) leslieke válasza Bloody86 (#7011) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1, Hotmail beállítások:

Felhasználónév: Windows Live ID, pl.: gipszjakab@hotmail.com
Jelszó:

SMTP szerver: smtp.live.com
SMTP port: 587
Biztonságos kapcsolat: TLS

POP3 szerver: pop3.live.com
POP3 port: 955
APOP bejelentkezés: nem kell bejelölni

SMTP-hitelesítés: Igen
Mint a POP3/IMAP4-nél: Igen

(#7015) DonMedve válasza AS (#7013) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

lassan ráduplázunk a Galaxy S topikra! ;]

Na kicsit megint nyüstöltem a GPS-t!Délután odadobtam a szerkezetet az ablakhoz,mondom hátha nekem is bejön!Na kb 10 perc után megvolt a téma.Jó kilőttem.Most este kibaktattam az erkélyre a galambokat elzavarni :((( ,mondom ha nálam a telcsi akkor már meglesem!Nem kellett két perc és már mutatta is az adatokat! :C

[ Szerkesztve ]

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#7016) peterk válasza sede7 (#6979) üzenetére

peterk
(senior tag)

Az ügyfélszolgálat tényleg borzalmas tud időnként lenni és természetesen abban igazad van, hogy ha egyszer megígérték, akkor tartsák is be a szavukat. De az árképzés módszerével kapcsolatban szerintem nincs igazad. A meglevő vevő esetén a kedvezmény attól függ, hogy mennyi szolgáltatást vesz igénybe. Teljesen érthető, hogy egy havi 2-3 ezer forintot telefonáló ügyfélnek - amiből a T haszna pár száz forint - nem fognak harminc-negyven ezreket engedni egy telefon árából, hiszen az egész üzlet veszteséges lenne a cégnek. Egy havi 15 ezret fizető ügyfélnek viszont simán engedhetnek ennyit. Erre találták ki a hűségpontokat. És működik is, nekem van magán és üzleti előfizetésem is, a magán előfizetésemen havi 5-7 ezer, az üzletin ennek sokszorosa a forgalom, és miközben a magánon két évente talán 10 ezernyi pont-kedvezményt kapok pluszban az alap kedvezmény mellé, addig az üzletin annyi hűségpont összejön, hogy még a drágább telefonokat is gyakorlatilag ingyen megkapom. Nálad az a gond, hogy kezdő előfizető vagy (a kártyás előfizetőt sajnos sehol nem tekintik "igazi" előfizetőnek), ezért hűségpontjaid sem nagyon vannak még. Majd két év múlva.

Az új vevőnél pedig azért magasabb a kedvezmény, mert nyilván nem tudják még alkalmazni a pont rendszert. Ezért gondolom kiszámolnak egy átlagot, amennyit az új vevőkön nyernek, és az alapján lövik be a kedvezmény mértékét. Lesz akin buknak, lesz akin nyernek, de átlagban kijön a tervezett összeg.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#7017) Bloody86 válasza leslieke (#7014) üzenetére

Bloody86
(újonc)

koszonom a gyors reakciot!!

Beallitott mindent, de olyan hogy hitelesites nincs a beallitasok kozott. A nelkul ralottem egyet a teloltesre es azt irta ki hogy nincs visszajelzes! :(

*** bocsika, elneztem!! Tenyleg van olyan es most javitottam!!!

[ Szerkesztve ]

(#7018) peterk válasza user137 (#6954) üzenetére

peterk
(senior tag)

Köszi a tartalmas beszámolót! :C Most már csak a városi gyalogos/tömegközlekedős használatról kellene egy hasonló tapasztalat. Sőt, ez utóbbi talán még fontosabb is, hiszen azért a telefon nem igazán autós navira van kitalálva (no meg nem is érdemes kínlódni vele, amikor 25 körül full extrás minőségi autós navi beszerezhető már). Viszont a casual városi vagy túrázós használat nagyon is jól jöhet, hiszen az ember nem cipeli magával az autós szettjét.

(#7019) leslieke válasza Bloody86 (#7017) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam van hitelesítés és szerintem ez kell is ahhoz, hogy menjen a levelezés.

OK!

[ Szerkesztve ]

(#7020) peterk válasza nyesix (#6961) üzenetére

peterk
(senior tag)

Nekem excel fájlt gond nélkül megnyitotta mellékletből (xls-t próbáltam, az xlsx-el nem tudom mi a helyzet).

(#7021) blt.62 válasza AS (#7013) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Király telcsi,király fórum.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#7022) Bloody86 válasza leslieke (#7014) üzenetére

Bloody86
(újonc)

beallitottam mindent ugy ahogy leirtad, de meg mindig nincs visszajelzes!!! :S Es tok szar latni, hogy a yahoo es a gmail faszan frissit... :((

(#7023) Varszegig válasza peterk (#7018) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

jaja, nekem sem autóban kell, hanem max gyalogosan. a 2 dines beépített navimat mégsem kaphatom a hónom alá :P

(#7024) leslieke válasza peterk (#7018) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most már csak a városi gyalogos/tömegközlekedős használatról kellene egy hasonló tapasztalat.

Ezt teszteltem a napokban többször is. Ha egyszer talál jelet, akkor szépen és pontosan navigál. Gyalogos navira abszolút jó.

Autós szettet is teszteltem már erdőben, hegyi túra alkalmával.. azzal se volt gond, jől mutatta a helyzetünket.. csak húzta a zsebem. :D

(#7025) leslieke válasza Bloody86 (#7022) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az E-mail profiloknál nézd meg, hogy milyen neten keresztül akar csatlakozni a telefonod.

Én Wi-Fin próbáltam, simán jöttek-mentek a levelek.

(#7026) Kis@

Kis@
(kvázi-tag)

Na srácok nem tudtam tovább várni. Ezz az üzenetet a vadiúj wave-emről írom. Vodánál vettem 55k volt. Gyárilag xjf4 van rajta. Még ismerkedünk, szóval egyelőre ennyi.

Ja még annyi, hogy a gps az első indításkor 1 perc alatt talált poziciót fél méter pontossággal. googlemaps on ellenőriztem le a koordinátákat. A wifit is sikerült rögtön beállítani, meg a gmail-t is. És nem utolsó sorban a vodások nem szedik le az aszfalt 5-öt róla :-)

=== Samsung Wave JI2/JI2 + 16GB TakeMS ===

(#7027) vtechun válasza Kis@ (#7026) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért? kik szedik le rola az aszfaltot ?

(#7028) SlyChocolate

SlyChocolate
(fanatikus tag)

Feliratos filmekkel kapcsolatban!
.srt kiterjesztéshez okosítható-e a tel?

(#7029) leslieke válasza SlyChocolate (#7028) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alapból ismeri az srt-t.

(#7030) Kis@ válasza vtechun (#7027) üzenetére

Kis@
(kvázi-tag)

Állítólag a T-sek leszedik.

=== Samsung Wave JI2/JI2 + 16GB TakeMS ===

(#7031) fhunor válasza vtechun (#7027) üzenetére

fhunor
(lelkes újonc)

T-sen nics semmilyen játék...

----->> SamSung WaVe ------ << & LoVe BaDa

(#7032) Bloody86

Bloody86
(újonc)

csak a wifit tudom hasznalni! Kulfoldon vagyok, magyar sim van benne es penz sincs rajta! A beallitasok hianyarol meg nem is beszelve! Amugy megneztem es a mar korabban beallitott wifi-t hasznalja!

(#7033) csabám

csabám
(őstag)

gyerekek nem tudom, h ez csak engem zavar v mást is? a problémám, h mikor hívnak nem a beállított hangerőn jön a dallam, hanem először halk majd pár mp múlva éri el a beállított hangerőt. . .

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#7034) DonMedve válasza csabám (#7033) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ő ilyen,ezzel együtt kell élni legjobb tudomásom szerint,de azaz 1mp-en nem múlik semmi!

(#7035) leslieke válasza csabám (#7033) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Másokat is zavar, de ez gyári alapbeállítás, nem hiba.

(#7036) csabám válasza leslieke (#7035) üzenetére

csabám
(őstag)

köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ

(#7037) fhunor válasza leslieke (#7035) üzenetére

fhunor
(lelkes újonc)

de belehet állítani hangprofilba nem?

(#7038) leslieke válasza fhunor (#7037) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lehet! Bármilyen csengőhangot állítasz be, gyárilag halkan kezd, majd jön a normál hangerő.

(#7039) sede7 válasza peterk (#7016) üzenetére

sede7
(tag)

peterk: Köszi! Mondjuk erre nem gondoltam. Mármint hogy Dominosként ennyivel kevesebb pontot számolnak el, mint előfizetőként. Az elmúlt 5 évben havi 16-18 körül voltam. Ezért is váltottam előfizetésre, most 11 alapból, amit csak roaminggal léptem át eddig.
Abban tudsz esetleg segíteni, hogy évi 140e Ft befizetés esetén kb. hány pont jön össze ez alatt az idő alatt? Mondom, erre eddig nem gondoltam.

Másik kérdésem mindenkinek szól: kábé mennyi mobilinternet forgalmat bonyolítotok /hó?

Itthon van netem, munkahelyemen szintén. Mobilnetet leginkább GPS, kirándulás, Balaton, számfelismerés, napi 1-2 nem-vagyok-gépnél közbeni e-mail ellenőrzés, esetleg MSN, stb. alkalmakkor használnék, bár ahogy ismerem magam, ha már megveszem, lehet, hogy nyomkodni akarom... 1GB elég a célra?

[ Szerkesztve ]

(#7040) fhunor válasza sede7 (#7039) üzenetére

fhunor
(lelkes újonc)

nekem T-s net500 van és bőven elég :)

(#7041) Varszegig válasza fhunor (#7037) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

ez feature. szándékosan van így:)

(#7042) sede7 válasza cryingdr4g0n (#7001) üzenetére

sede7
(tag)

cryingdr4g0n: Köszi! Majd írd már meg légyszi, hogy milyen telefonon. Esetleg küldhetsz privátban egy print screent. Mondjuk még csak prototípus, már van pár ötletem, hol tudok csiszolni rajta. Bár egyelőre elég gyér az érdeklődök száma ;)

(#7043) DonMedve válasza sede7 (#7042) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Én is érdeklődő vagyok!A Powered by SAMSUNG-ot azért irtam,hogy valami frankó betűtipussal bele lehetne tolni! ;)

(#7044) magyarattila

magyarattila
(tag)

Srácok ti mit gondoltok az alkalmazásboltról? Elégedett vagytok vele? Hány szoftver van? Milyen azok minősége? Olvastam hogy szeptember környékén nagyobb robbanás várható bada fronton. Feltudtok világosítani hogy mi lehet ez a robbanás? Új készülék, vagy több program? Ha ilyen készüléket veszek, nem kell félnem attól hogy a Samsung idő elött leállítja a platformot? (ez az egy miatt félek tőle)

Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.

(#7045) Cymby

Cymby
(kvázi-tag)

Sziasztok !

Elindítottam én is a fórumot, mivel Fatty fóruma mellett nálam is futni fog egy a témával foglalkozó oldal.

Az oldalt jelenleg a http://mysamsungwave.cybertech.hu/ címen találjátok meg, és még elég gyéren vagyok tartalmilag, de ahogy időm engedi szeretném a végleges domain regisztráció lezárulásáig több tartalommal feltölteni.

Az oldal augusztus 24-től a http://www.mysamsungwave.hu címen lesz elérhető és a Samsung Wave széria mellett a Bada OS újdonságaival is szeretnék többet foglalkozni.

Mivel úgy gondolom, ez a fórum a legmegfelelőbb a tagtoborzásra ezért mindenkit várok szeretettel az oldalra ami egyelőre tesztelési fázisban van, és várom a visszajelzéseket, javaslatokat.

Ha megfelelő létszám jön össze a közösségben, akkor a jövőben számítok fórum moderálásban jártas felhasználók közreműködésére is mivel nem biztos, hogy nonstop lesz időm a hozzászólásokat lesni, és vélhetőleg a tapasztaltabb felhasználókból fog majd összeállni a moderátor csapat.

Várlak benneteket az oldalra, építsük együtt a haza Samsung Wave és Bada OS felhasználók közösségét !

[ Szerkesztve ]

www.badablog.hu - Samsung Wave S8500 (eladó) - HTC One X

(#7046) csabám

csabám
(őstag)

mi az istenért nem tudom összehozni a wavet kiesel? a csík fel alá járkál de nem történik semmi. letöröltem, újratelpítettem de semmi változás. win xp,32 bit . . . vkinek vmi ötlet? előre is köszi.

(#7047) SlyChocolate válasza leslieke (#7029) üzenetére

SlyChocolate
(fanatikus tag)

És ha nem jelenik meg a videón?
Mit tegyek?

(#7048) theomo

theomo
(kvázi-tag)

Sziasztok! Ha valaki a vodánál vásárolt ilyen telót megírhatná milyen szoftver van rajta.

theomo

(#7049) csabám válasza SlyChocolate (#7047) üzenetére

csabám
(őstag)

kapcsold be miután elindult a vidi. . .

(#7050) Varszegig válasza theomo (#7048) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

épp ma írta Kis@, hogy xjf4...
Még egy órája sincs!!! :W

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.