Én először arra gondoltam, hogy oldalt megnyomom és kioldom a billentyűzárat, majd utána sikerül hosszan nyomni a bekapcs gombot, de ezek szerint elég csak az utóbbi. Kár érte, de szerencsére csak ritkán fordul elő.
Samsung S8500 - Wave (XXLC1)
(#16001) lasarus1988 válasza Joe bácsi (#15908) üzenetére

Én először arra gondoltam, hogy oldalt megnyomom és kioldom a billentyűzárat, majd utána sikerül hosszan nyomni a bekapcs gombot, de ezek szerint elég csak az utóbbi. Kár érte, de szerencsére csak ritkán fordul elő.

Karma.Olvastam a hsz-eket,de nem találtam,hogy a virtuális bill bugját javították?Lehet csak nem vettem észre,azt láttam,hogy swype szerű lett,de a bug maradt a badas progikkal?
[ Szerkesztve ]
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
Elég részletes naplója van! Csak 1 példa: szeptember 21-ig visszamenőleg megvan az összes hívásesemény, amit addig 1-1 személlyel folytattam, benne, hogy ki hívott kit, mikor és mennyi ideig. Ez összesen 30 bejegyzés. Azt hiszem ez elég részletes.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
Hívás közben ne a kijelzőn lévő névjegy gombot nyomd meg, hanem a középső, fizikai menü gombot! Azzal bejutsz a rendszerbe.

Ja,Karma,hívásrögzítés,az sincs még?
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

minden számhoz visszamenőleg eltárol 30 eseményt, mikor, hány percig stb. Akinek ez nem elég részletes, az mit szeretne, a beszélgetés szöveges kivonatát?
DonMedve: A billbugot már a JI3 megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8
Ja igen, visszaolvasva nem fogalmaztam egyértelműen: a 30 bejegyzést számonként értettem. Szerintem is elég részletes. Ma meg is néztem, a 30 a limit is egyben. Új bejegyzés esetén a legrégebbi kiesik.

Ok köszi!Kicsit lemaradtam! 

Köszi! 

Egész kellemes game lenne, ha érteném, hogy kell játszani.
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

Belegondolok,milyen igaza lett leslie-nek.A Bada 1.1 semmi változást nem hozott. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nincs hívásrögzítés. Az csak az orosz régióban jellemző...
Break Driven Development

Ja,kell a KGB-nek!
Köszi.
Hát igen. Ennek ellenére lassan én sem húzhatom tovább a frissítést.

Gondolom azt már megvárod amíg a KIEs felajánlja az 1.2-t!Nem?
Valószínű, akkor egy lépésben benne lesz minden frissítés, javítás.
Ja, és KGB már nincs. Legalábbis nem ezen a néven fut. 
[ Szerkesztve ]

Azt tudom,hogy nincs,vagy nem ezen a néven,vagy letagadják!
De mindenki tudja mire gondoltam! 

a mostani szoftban is megy a hangeros leptetes igaz eddig nem tunt fel
MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.

Ez az fw-re várás kicsit emlékeztet a WoW-os patchekre várásra. Minden patch hozott valami újat (néha új bugokat is), de igazi megváltó patch nem volt, és szerintem itt sem lesz.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

JF4-ben még nincs.

elárulnátok mi a nyavaja az a swype /meg swype szerű lett/ mert nagyon idegesítő hogy nem tudom /többek között/, és szar lenne így elpatkolni.

Keress rá youtube-on! Egy gyorsabb gépelési módszer, a gond vele, hogy T9-et használ, ami magyar nyelven kicsit döcögős.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
(#16023) lasarus1988 válasza F-ECT$ (#16022) üzenetére

Tudtommal magyar nyelven nem is elérhető, de ugyanúgy lehet tanítani, mint a rendes T9 szótárat. Csak kicsit sokáig tart 0-ról megtanítani.

nagyon köszönöm, így már ennyiből is tudom miről van szó.

Sziasztok!
Eladom a Wavem mert kaptam a szülinpomra egy Galaxy S.-t. 3 hónapos hibátlan Samsung garis.
ár: 70 ezer. 30-4133086
Van apróhirdetés rovat!
Ez még mindig csak és kizárólag fórum, ahol tiltott a hirdetések közzététele. Látom annyi eszed nem volt hogy elolvasd a fórum szabályzatot, vagy legalább minimum off-ba tetted volna... 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Nézegetem a két új Wave-re (525, 723) való játékokat az appson, és meglepődve látom, hogy elég sok köztük javás. Pl. Assassin'sCreed 2, FIFA10, Spore™ Creatures. Persze ha letölti az ember, akkor .app.img kiterjesztésű mindegyik.
Flies around shit - bees around honey.

A badás böngésző miért válogat a letöltések között? Értem ezalatt azt, hogy pl van, hogy letölt jpg kitrejesztésű file-t, van hogy nem...wgt-ről már álmodni sem lehet, kell hozzá egy pc is... ez azért kissé idegesítő és idióta dolog, nem? Ahhoz, hogy feltelepítsek netről egy widget-et vagy letöltsek egy képet, vagy bármi mást, kell egy pc
Ha van erre megoldás, javítsatok ki lécci...
más...böngészőben ha lementek valami oldalt kedvencekbe, net nélkül nem lehet vhogy előcsalni?
Sry ha már kérdeztek ehhez hasonlókat, de ilyenre rákeresni itt a topikban elég nehézkes lenne. A válaszokat pedig előre is köszi! 
Samsung Galaxy S2 + Archos 101 G9 - Dead Nation fan

nah, van matr par Ndrive fent, igaz meg uk nincs kozottuk :S
miert ilyen lassuak?
meg a sygic is hol marad?
Rozsomak of Power
1) De, idióta dolog, de nem lehet mit csinálni vele. Talán az Opera Mini le tudja menteni normálisan a fájlokat, utána meg megnyithatod őket a fájlkezelővel.
2) Nein, a kedvencek csak könyvjelzőként működik, mentés nincs.
Break Driven Development
Jól látom, hogy 18 meg 25 fontért?
(#16032) cryingdr4g0n válasza scapegt (#16028) üzenetére

Megelőztek, de kapásból én is csak az Opera Minit tudnám javasolni. Ugyanígy a mini úgy láttam, képes komplett weboldalt is elmenteni (a bookmarks ikon alatt van egy saved pages ikon, ott.) Aztán hogy ezt utána engedi-e offline böngészni, azt nem tudom, de egy próbát megér.

Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, különben is a tököm televan, elnémult a hangszórója a telefonnak. Ugyanaz a hibajelenség, mint korábban Atomgeszinek.
Teszt megvolt: *#0*# -> Speaker. Semmi.
Megyek, megcsináltatom, aztán megy a háztól.

Bocsi tényleg nem olvastam el a fórum szabályzatot.Erre nem is gondoltam hogy tilos.Nem láttam az apróhirdetést. Ha gondolod töröld ki.
[ Szerkesztve ]
(#16035) Jadro válasza cryingdr4g0n (#16032) üzenetére

Nekem miniben vannak lementve buszmenetrendek, úgyhogy igen, lehet böngészni offline is. (Mondjuk ki akar menni netre, de csak a szinkronizálás miatt, ha nem engedem ki, akkor is ott az oldal teljes terjedelmében.)
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
(#16036) cryingdr4g0n válasza Jadro (#16035) üzenetére

Akkor jól sejtettem, hogy megy. 
Más.
Urak, hölgyek: Budapesten melyik Samsung márkaszervizbe érdemes vinni a készüléket, ahol normálisak?
Köszi előre is!

Sziasztok.
A nap leghülyébb kérdése címre pályázok.
Meg lehet változtatni valahogy a w'n'w ikont t-mobile-os telón. Eléggé ronda.
Köszi.
--- Windows Phone - kezdetektol napjainkig :) --- Na meg a BB.
Szabályosan nem.

Ezt sejtettem, de nekem megfelel a szabálytalan is 

SW frissítéssel megoldható . . .Első hsz - t olvasd el (multiloader)
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Ez esetben a megoldások:
1, Multiloader,
2, Kies+registry trükk
3, szervizbe viszed, valami kamu hibával és ők lecserélik az fw-t, ha jó fejek.

Lenne értelme? Minden jól működik a telefonon, zavaró dolgot eddig nem találtam.
Egy ikoncsere miatt lehet hogy nem kezdem el barmolni.

Oké, köszi. Este kicsit utánaolvasok, aztán eldöntöm hogy ér-e ennyit.

A legbiztosabb a 3. pont.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Ha minden jól működik, szerintem ezért nincs értelme lecserélned.
Ahogy csabám mondja, a 3. pont a legbiztosabb. Azzal tuti marad a garancia.
[ Szerkesztve ]

Fura nekem, hogy csak úgy kimaradt az 1.1 verzió, rögtön 1.2 lett belőle. Mindezt persze úgy, hogy ezen a csudálatos swype-on kívül nincs benne érdemi fejlesztés, és az sem indokolja az ilyen nagyságrendű verzióugrást. Szerintem csak valami vicceskedvű fejlesztő a Samunál kihagyta az 1.0.2-ből a .0-t.
Samsung Galaxy SII

ezek az Ndrive-ok orok eletre szolnak? Nem kell evente hosszabbitani?
BC2,Xbox 360,Wave JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class. A Wave I, II felsőkategóriás telefonok - csak azoknak, akik megérdemlik... By Swami
Nem maradt ki, 1.1-el a két kicsi badás készülék kerül forgalomba.
[ Szerkesztve ]