A türelem most nem rózsát, hanem bétát terem

www.cgroup.hu (from Pécs)
[Re:] Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

A türelem most nem rózsát, hanem bétát terem

Túl jó és nem bírnak szabadulni tőle 

Amúgy, aki az előző béta előtt csinált backupot az az SMS-eket is maradéktalanul vissza tudta tenni? Nekem nem igazán csinálta meg...
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!

Nekem mivel nem ment a backup s ezt többen is írták, külön mentettem le telszámok, sms, jegyzetek, képek, hangok, stb, egyedül az alkalmazásokat nem, de azt (kinek mennyi volt) percek alatt vissza lehet varázsolni

Ha kirakom a gyorshívásarcokat a főoldalra állandóan összekeverednek!!! Hiába állítom a sorrendet....Ez bug vagy bug vagy béta bug?

ez feature hogy ne legyen olyan egyszerű hívni, legyen benne gondolkodás is! 
Samsung Wave S8500 --> Samsung Galaxy S Plus

Köszi a választ, Duvi! Ez kicsit elszomorít. Kár egy ilyen remek hardvert ilyen programok nélkül hagyni.
Ha lenne Voip szoftver Wave-ra, habozás nélkül ezt választanám. És igen,a Bada azért lenne jó megoldás sokaknak,mert nem mindenkinek (köztük nekem sem) van kedve/ideje programokat telepiteni egész nap. Csak egy kicsit lenne nyitottabb a Samsung, komolyan megszorongathatná az Androidot!

Még akár ez is megeshet, várjuk ki a végét
Ha nem is szorongatná meg, de előrébb léphet a bada s én remélem fog is! Ha ez a telóm esetleg elhalálozna, a következő is badás lesz az tutkó!!

Várható volt, hogy a Nagy testvérnek előbb utóbb elege lesz ebből a kavalkádból és saját vonalat indít. Nem volt rossz a választás, hiszen szinte egyből kispadra tudja küldeni a többi gyártót. Egészen biztos vagyok benne, hogy a következő droidos fw-k (nyílván nem a kis javítások) hónapokkal hamarabb lesznek Moton, mint pl samsungon vagy akármin. Biztos tanultak az SGSII 85 napos sikerén.
Szóval íme az isteni segítség, ami komoly lendületet adhat a Bada részére. Reméljük, hogy a Samsung is felismeri a lehetőséget (és persze a kényszert) és odateszi magát! Ezek után a 2.0 tényleg eldöntheti a project sorsát.
Lehet, hogy néhány hónap múlva a nagyközönség bőszen válogathat az IOS, a Bada, a WP7, a HTC vagy a Google saját op-ja között. Ez egy komoly verseny lehet, ami a mi malmunkra hajtja a vizet.
(#44010) SeriouS_77 válasza wargar (#44007) üzenetére

Én azért örülnék ha tudnék telepítgetni programokat. 
Nem értem mért hiszik többen azt, hogy más rendszereken állandóan telepítgetni kell a programokat. 
(#44011) Goldmen75 válasza SeriouS_77 (#44010) üzenetére

Jah...nem windows ez!
D

forrás bada-WORLD.pl
S8500XPKH2 / S8530XPKH2 time to realase : 2 h 36 min
Samsung Galaxy S II @ XWLPD/WanamLite v11.6 ~ 8GB Kingmax @ Class10
SamFirmware:
Hi, Just make it 21:00 Netherlands time greetings @Miamra. Here you are... release time 21:00. S8500XPKH2 / S8530XPKH2.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

jajam
kérdés hogy mivel fog többet tudni

Ha csak kicsit gyorsabb lesz, nekem már az is elég. Ne legyen igazam, de eléggé feature complete-nek néz már ki a 2.0, nem lennék meglepve, ha nem lenná már semmi új, csak egyre stabilabb lenne.

Ilyet ne is mondj! Rengeteg még a hiányosság... Olyan dolgok nincsenek benne, amik az 1.2-ben is benne voltak.
Szóval akkor mikor is jön a firm? Lusta és fáradt vagyok számolni... 
Vagy az időzóna ugyanaz? Komolyan nincs ehhez most agyam. 
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Samsung Wave Bada 2.0.1 BÉTA -> Mielőtt kérdeznél 1. hsz.-t olvasd el!
Ugyanaz az idozona.
Break Driven Development

Regisztráltam én is új fiókot, de a saját oldal menüben nincs olyan, hogy kuponok.
Hitelkártya nincs regisztrálva, mert az én bankkártyám nem használható netes vásárlásra. Lehet ez a baj? De gondolom nem csak én vagyok itt akinek ilyen a kártyája és mégis használja a kupont.
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

Nekem a Bada mellett még a vas kialakítása nagyon fontos. A Waven minden gomb megvan ahhoz, hogy normális telefonként is használható legyen.

Mi nincs benne az 1.2-ből? Hetek óta használom, de a javás beállításokat leszámítva nem hiányzott semmi... Mondjuk nem próbáltam összehasonlítani a kettőt.

SMS mappák, hívásnapló rendezések, képszerkesztő pl. csak, hogy a legfontosabbakat említsem. Képeknél nem lehet név szerint rendezni stb. stb.

Érdekes módon elfogadta a kártyámat, de még így se jelent meg a kupon. A -3 forintos terhelés megtörtént, kaptam róla sms-t a banktól. De kupon sehol. Ilyenkor mi van?

Szeva Goldmen75!
Tapasztalat a Samu karival:
Az enyém 8 gigás class6-os. A Régi 2 gigás Kingston kártyámhoz képest hasít mint a szél!
A samura az írás olyan gyors, mint a régiről az olvasás, ha nem gyorsabb. PL.: MP3 másolás pc-ről, alig lenyomtam az egér gombját, és már át is másolta. HD videót szépen akadás mentesen viszi, és mintha a komolyabb játékok is gyorsabban töltenének róla.(bár ez lehet hogy csak érzéki csalódás) Ha már ilyen helyen dolgozol és olcsóbban hozzá jutsz, szerintem ruházz be egy class10-esre. Ha lett volna több pénzem rá akkor én is 16 gigást vettem volna. 
LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/
Kiesben vagy mobilon regisztráltál? Mert csak ezen a kettőn keresztül ad kupont.

saját oldal - saját utalványok.

S az még mindig nem lehetséges, hogy telefonon keresztül "vásároljak" meg egy alkalmazást a kupon segítségével?
Mert én már szenvedtem a kies-szel,de... Több verziót is kipróbáltam, az egyik hihetetlenül lassú volt, a másik gyorsabb, de "vásárláskor" csak kérte a kártyaregisztrációt. 
A kapcsolat lépései: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban. :D Samsung Wave... :D

És valóban. Először az oldalon regisztráltam, utána pedig kiesben másik emaillel és így megkaptam a kupont. Köszönöm 

Viszont vettem egy 290-es alkalmazást és a vásárlás után az egész 1400-as kupon eltűnt. Nincs a kuponok között, KIES sem írja. Ez most miért van?
Telefonon is lehet regisztrálni, akkor is kapsz kupont. A 128-as végű Kiesben nem kell hitelkártyát megadni, ha normál árú, azaz nem akciózott (leárazott) alkalmazást akarsz megvenni.
(#44029) joni55 Megoldás itt: [link]
[ Szerkesztve ]

HTC-nek szerintem nincs a sufniban saját op rendszer. Marad az ios, droid, bada, wp7, és a futottak még kategóriában a meego, bb.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Köszönöm! Próbálkozok akkor a 128-assal. 
A kapcsolat lépései: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban. :D Samsung Wave... :D
Megjelent: S8500XPKH2.rar
Password: samfirmware.com
[ Szerkesztve ]

Várjuk a tapasztalatokat! 
LG BL 40 ---> Samsung Wave S8500 LA1\LA1 2.0-a /XEH/
Tőlem sajnos nem fogsz tapasztalatot hallani. Linuxon nem megy a multiloader. (Tudtommal)

Szia!
Lyrics az az mp3-as fájlokban elmentett dalszöveg. Abada 2-ben az alkalmazás beállításoknál lehet megadni, hogy megjelenítse-e a zenelejátszó. Ha az mp3-as fájlban van szöveg mentve, akkor lejátszás közben kiteszi a képernyőre.
A szinkronizáció az a feliratra vonatkozik. Ha el lenne csúszva a szöveg a videotól, akkor állíthatod, hogy a felirat hamarabb / később jelenjen meg, mint ami a feliratfájlban van kódolva. Egyébként a videolejátszó jobb felső menüjét kell lenyitni, és ott adható meg.
Üdv.

Ma már nem hiszem, hogy felrakom, de holnap majd írok róla.

már szedem is, csak kicsit lassan jön
~1 óra míg lejön de nem baj remélem megéri 

hello urak. megint egy kérdés ha megengeditek. a telcsimen ha bekapcsolnám a GPS-t , még 10 perc után sem jelentkezik be ,( nem talál holdat ) mi lehet a baja ? esetleg azért mert közben haladtam ? de régebben mindeggy volt neki . elöre is köszi. 

én feltolom ma de írni már nem fogok róla
sztem ugyse tudnék mit..

nagyon szépen köszönöm!
már fent van. megyek nyomkodni. 
[ Szerkesztve ]

nekem régebben az 1.0-val még szarakodott a gps, az 1.2-vel viszont már semmi baja nem volt...max. 1 perc alatt összeszedte magát, de általában 20-30mp is elég...
ezzel persze tudom, hogy nem vagy kisegítve...
valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy stune-nal ki kell törölni az almanach és ephemeris adatokat, majd gps menüben letölteni újra, így 1 hétig okés lesz...anno szórakoztam vele, és bejött (vagy amúgyis magától jó lett...)
ja, és semmilyen segítő érzékelő nem kell, csak a gps beállításoknál a legfelsőnél legyen pötty..
[ Szerkesztve ]
Nekem lent van, ha kell felteszem valami gyorsabb helyre.. csak mondj egyet...

Nekem mindenféle hibákat dobál.. 
cars1dA

zippyshare 
Ott 200 MB a limit, és 208 MB-t kellene feltennem. 

nekem is most 3madszorra úgy fest sikerül...

LOAL.. akkor megaupload?