Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omega81

    senior tag

    Sziasztok kedves Fórumtársak!

    Már egy ideje nem játszottam, de most 4 év után újra van rá időm. :D :(

    Egy 8800GTS (g92 512MB)- om van. 19"- on 1280x1024- ben játszom, egy 3,6GHz- re húzott C2D E6600- al, 4GB RAM. Win7 64bit.

    Azt tapasztalom, pl. a Test Drive Unlimited 2 is csak kompromisszumokkal fut akadás mentesen, szűrőket vissza kell venni, high/ultra helyett medium beállításokat kell használnom. Tiszta recés minden... más játékot nem is akarok mondani. Na, nem ezt szoktam meg anno.

    Próbáltam több driverrel (jelenleg 301.42), de sajnos úgy tűnik, nem azokkal van a gond, kevés már a kártya az újabb játékokhoz, ha magas minőségben szeretnék akadás mentesen játszani, még ha a felbontásom szerintem alacsonynak számít manapság, amikor 21-23"- os HD és FULLHD kijelzőket dobálnak pár tízesért.
    / De cáfoljatok meg, hogy pl. a TDU2- nek high- on szűrőkkel simá kéne futni! /

    ...
    Itt jön a gondom. Nézegetem, 10-12 ezer forint körül lehet max. eladni ezt, ugyanakkor 10-20 ezer forint között árult újabb nVidia és AMD kártyákat vagy eszi, vagy közelükben van, főként, mert az én példányom elfutkoz a 8800Ultra feletti órajeleken.

    Kérdésem, mire váltsak. Túl sok levesbe aprítani valóm nincsen. Használt kártya megfelel, nem újat kell javasolni, az az idő már elmúlt.

    Köszönöm, aki végigolvasta, a válaszokat pedig főleg! :)

    értékelt üzletek: 42+ 0-

Új hozzászólás Aktív témák