- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz BioNiCMaN #20349 üzenetére
Szerintem is gebasz a Zalman oldala , sok féle Fatal1ty nincs Zalman-ban csak asszem kettő. Ez a FC-ZV9 és a VF700-as Fatal1ty verziója. Sokban nem kölönböznek ezek a verziók a többi alapmodellnél, csak annyi, hogy turbinára tudod tekerni a venti fordulat számát. Ha feltekerem 3600-ra az enyémet...elviselhetetlen süvítésbe csap. 2000-en használom, így hangtalan.
Meg persze szép bordó fényben világít...ami jól megy a Fatal1ty lapomhozOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz buherka #20352 üzenetére
Gondolom most csak a VGA hűtőkről beszéltél, mer' azé' vót még Fatal1ty hűtője CPU-ra is. Asszem másra nagyon nem. Nekem egy VF700-as Fatal1ty-m volt még a 6600GT korszakomban, el is adtam. Egyébként nekem hangos a Zalmi, nem szeretem. Ez van, én már csak ilyen whitefülű vagyok.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
buherka
addikt
válasz BioNiCMaN #20353 üzenetére
[OFF]Igen a VGA hűtésre gondoltam csak, a CPU hűtése Fatal1ty verzióban akkora batár, hogy az hihetetlen. Nem is férne el a házamban akkora. Beleütközne a tápomba.
Amiatt hangos a Zalmi, mert a 2 Ball Bearing csapágyzást alkalmazza, ami a leghangosabb sajnos. Sok venti gyártó ezért állt már át a mágneses Enloball technologiára, amit az Enermax-ék fejlesztett ki
Engem annyira nem zavar ha van hangja a gépnek, persze turbina ne legyen.
Amikor átmegyek a haverokhoz és hallom hogy csak úgy süvít a gépezetük akkor mindig megnyugtatom a lelkem, hogy az enyém a leghallkabb ( jó módszer próbáld ki )[/OFF]Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Tigi
őstag
válasz ImpersonatoR #20348 üzenetére
Nekem ilyen van (XpertVision), de 512-es lassan 1 hónapja, eddig jó.
Mondjuk nem biztos, hogy megéri azt a pénzt, ennyiért én inkább 512-es GTS-t vennék.Viszont a jelenlegi gépedhez én a helyedben biztos nem venném meg egyiket se.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
arty
veterán
uj, nem referencia inno BIOS verziója:
62.92.16.00.05hömérsékleteket minden kijelzi rendesen, 200/400on (600/900rol) idle fokok:
atitool0.26: 47fok
everest 4.20.1231beta: 47fok
gpu-z 0.1.6: 39foknincs még kitesztelve, egyelőre 680/960 lett, 1-1.5 órányi krizissel tesztelve (1280/high)
atitoollal huzom, az képes állitgatni a 2D/3D orajelet automatikusan. rivatuner egy káosz ebből a szempontbol sajna nvidiára nincs olyan szintu util, mint atira az atitraytools (volt)
venti fordulatot viszont semmivel sem sikerül szabályozni, GPU-Z szerint 2D idle esetén 30% (van itt is hangja, de nem visit és nem morog, simán 'surrog'), rivatuner szerint 29%. Hiába huzom fel 100%-ra, nem hangosodik, ergo nem gyorsul.
haver vette iponban (47k, ghost recon2 bundle-vel), de átadta, mert szerinte iszonyat hangos tény, h a 2900PRO (sapphire, 256bit, 2 slotos hűtés) után ez egy 'orkán'
olcso alternativ hütés van rá, ami ér is vmit és egyszerű felhelyezni? 6-8ezerért egy zalman szvsz tulzás egy ilyen kártyára ... elvégre 2 év garis ;)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
be szeretném lőni a karimat egy stabil 24/7es beállításra. (gw 8800gt gs)
most voltmod nélkül 720/1850/1000-en stabil, de gondolom voltmoddal ez mehet még feljebb.kérdésem:
-voltmodról van valamilyen részletesebb leírás valahol?
(mennyit emelni, hol stb)köszönöm!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz shouryuken #20357 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz shouryuken #20359 üzenetére
A gondolat olvasóm úgy látszik még nem tökéletes, mindjárt szedek le hozzá új firmware-t.
-
ati2
őstag
Nem is fog gyorsulni, mivel a 2-eres ventik max-on, mennek
A kiirt fordulat pl. 29%, az a PWM-es ventikre vonatkozik.
Nálam is szabályozza a csuszka szerint auto-n, de a valóságban maxon megy a venti (12 V-ot kap fixen).Melyik atitool szabályozza külön a 2D/3D órajelet, mert nálam se a riva se az atitool nem kezeli külön (beállítási lehetőség van, de átáll mindkettő egyformára)
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
EVGA 8800GT-t tudnék beszerezni 60K-ért, vagy MSI-t. Vélemény ill. tapasztalat érdekelne, tuning, hűtés terén.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Urbi8
csendes tag
Szevasztok!
Tudtok nekem olyan helyet mondani, ahol Direct X 10-et le lehet tölteni???
Előre is köszi. -
dan31
csendes tag
Srácok ezt mennyire ajánljátok S1 helyett ???[link]
Tudom,hogy drágább de nem az árkülönbség hanem a minőség érdekel.
Kösz Dani -
kiopb
csendes tag
hello! vettem egy asus 8800gt-t nem referencia hűtéssel a gond az hogy nem találok olyan progit ami kiírja a gpu hőmérsékletét, everestet(4.20) meg riva tunert próbáltam de 1ik se írja ki.
van erre valami megoldás? vagy miért nem írja ki??
-
Gerisz
addikt
Nekem ilyenem van
Türhető! reggel óta megy a gép 39°C estére 42°C szokott lenni,
most alapon van 625/900 (alap ventivel (hangosabb az oldalsó ventim 7Vra szabályozva))
725/1000-en 61°C volt a max pár óra game után. (De nem állandó 61°C)
Igazából nekem ref hűtővel 58-62°C volt az idle tehát nekem megfelelő.
Max ventivel se nagyon hangos de hőmérsékleben se dob sokat 4-5°C-t[ Szerkesztve ]
-
-
LSL1337
őstag
valaki korábban írta hogy asus saját progijával meg tudom nézni a hőmérsékletet, de nekem se a game OSD se a smart doctor nem jo
629/1572/1000-n eddig stabil, de ez kicst kevés nem?
-
buherka
addikt
bugjack tollából:
Olvastam, hogy sokak problémája, hogy nem látja a hőfokot és a ventillátor fordulatszámát. Nos ezt megírtam a gyártóknak, erre azt válaszolta, hogy a rev2-nél nem is fogja, csak az Ő szoftverükkel. Esetleg egy későbbi bios frissítéssel, de arra még várni kell...
Asszem a "Ő szoftverük" ez a ASUS Smart Doctor ha jól tudom.
Mással nem fogod tudni monitorozni sajna. Vagy még ezzel sem
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
BemAnyó
senior tag
Hali
EVGA 8800 GT re értelmes hűtést mit ajánlanátok?
-
kiopb
csendes tag
megtaláltam a mellékelt cdk egyikén a smartdoctort ami telepítés után kiírja a frekvenciákat, meg lehet vele állítani, de azt nem találom hogy hol lehetne megnézni hogy mien hőmérsékleten fut mindez...
-
Drizzt
nagyúr
Most akkor az Innon valamelyik refhűtő van, vagy nem? Ha nem, akkor képet tudnátok mutatni, meg elmondani, hogy a hangja mekkora? Plussz hőmérséklet?
I am having fun staying poor.
-
cettlee
őstag
na bakker nincs raktáron inno 88gt. hejette hoznának galxy-t 10k val drágábbér de montam h nemkell. iponban van 512es inno? mer a webshopjukban nem találtam.
-
-
Pubszon
veterán
Hali.
Volt nálam kb 1 óráig egy Inno 8800 GTS 512 és csináltam rajta 3DMark tesztet, a 06 nem jött össze mert az online eredményért regisztrálni kelett volna de arra nem volt idő, ezért csináltam egy 03-as tesztet.
A procim csak 2.7Ghz-en ment, minden más alapon és 38449 pontot csinált.
Ez az eredmény jónak számít?
Amugy jó nagy batár ez a kártya, még a winyót is eggyel lejjebb kellet rakni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
kraven54
aktív tag
-
JagelloZ
tag
Galaxy 8800GT 512 cm hűtéses PCI-E 2.0-ban
Mindkét 6pin connectort meg kell kapnia?http://www.valcoldesign.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3060 8GB TI OC RGB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GAINWARD RTX 3070 8GB GDDR6 PHOENIX GS Eladó! 105.000.-
- Eladó modifikált R9 380X
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest