Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz nlb84 #7088 üzenetére

    A 'legjobb' gép csak személyre szabottan értelmezhető. Ezért van az, hogy ha valaki belinkel egy alsókategóriás Acert, egy ugyanilyen Asust, meg mellé még egy ugyancsak belépőszintű Toshibát, hogy mondjuk meg, melyik a legjobb, akkor erre a kérdésre nem létezik válasz.

    Irányelvekre tudjuk felhívni a figyelmet.

    Egy ilyen nagyon fontos irányelv, hogy olyan notebookot keresni, ami teljes értékű helyettesítője lesz a delikvens asztali gépének, eleve azt feltételezi, hogy a kérdezőnek fogalma sincs a notebookokról, valószínűleg az első gépét veszi, és el sem tudja képzelni, hogy mire kéne figyelnie vásárlás előtt.

    Mi elmondjuk a mi tapasztalatainkat, amit ő vagy mérlegel, vagy nem. Érdekes módon azoknak a véleménye, akik már nem az első notebookjukat használják, neadjisten több notbeookkal is személyes hosszú távú kapcsolatba keveredtek, mindig megegyezik, és azok nem értenek egyet, akik most vették, vagy veszik az első gépüket.

    Végső soron mindenki azt vesz, amit akar, mi megpróbáltunk segíteni, innét kezdve az érdeklődők feladata, felelőssége és érdeke, hogy sikeresen eldöntse, hogy melyik oldal véleményére figyeljen, vagy egyáltalán hajlandó legyen józanul végiggondolni, hogy pontosan mire is van szüksége.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Aktív témák