Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Sipi

    addikt

    válasz iza_ #11889 üzenetére

    Te a való életben is ilyen kibírhatatlan vagy? Csak azért nem használom a szokásos harci-pingvin szavaimat, mert eddigi tudásom szerint nő vagy.
    Azt meg leszarom, hogy szőke vagy vörös (de ha sejhajig érő fekete, jelentkezz!).

    Már megbocs, kérdeztél párat, válaszoltak neked olyanok, akik 5-10 éve "notibuzik". Én csak egy gyártó laptopjait szedtem már szét, és típusszámban közel álló darabok esetén sem volt nemhogy a ház, a felfogatás, de még a billentyűzet, TFT-panel csatlakozója sem egyforma.

    Más magyarázatot is hallhattál: egy adott kasztnit úgy terveznek, hogy az adott alkatrészek elférjenek benne, az adott alkatrészek hőjét el tudja vezetni. Ebbe fizikailag nem fér el nagyobb méretű cucc, illetve problémás lesz a hőelvezetés, amitől károsodhat az egész laptop.

    Vannak rendelésre összeállítható laptopok, de ott sem az összes alkatrészt válogathatod meg. Egy adott alaplap (chipset) esetén a csatlakozók kiosztása még állandó, sőt, még a hőelvezetést is lehet úgy tervezni, hogy pl. nagyobb videokártyát tegyél bele. Másik alaplap setén (eltérő alak!!! könyörgök, szedj már szét egy notit, utána beszélj... nem olyan nehéz dolog, max összerakni) már a belső elrendezés is más, ha eleve integrált videóra tervezték, nem lesz benne hely, hűtés dedikáltra.

    Mod: offenzív leszek, sajnálom. Ha azt írod, biztosan szőke nőnek nézünk, aki jó ideje nem dugott, akkor valószínűleg a félelmeidet vetíted ide. Engem egyik sem zavar, de eddig csak tizenéves srácokra volt itt jellemző ez a stílus.

    Sipi

    [ Szerkesztve ]

    Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Aktív témák