Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • sssent

    senior tag

    válasz DeathZombie #11666 üzenetére

    Nyilván az olcsó is legyen, jó is legyen, gyors is legyen, sok garancia is legyen rá, és azt se kelljen használni szempontokkal áll neki az ember a gépválasztásnak. Ez sajnos egyszerre mind nem megy.
    Egy pillanatra azért gondolj bele abba is, hogy ha egy gép elromlik, akkor az a szervizben fog állni egy (időnként jó) darabig, nem a te asztalodon. Akkor is, ha ingyen van a javítás. Persze kérdés, hogy kinek mekkora gond gép nélkül maradni. Mondjuk egy 150K-s asus-on dolgozni szerintem elég bátor dolog. Ugyanakkor ha valakinek az a legnagyobb gondja, hogy 1 hétig nem tud ránézni az iwiwre, amikor rossz a gép, hát az végülis vegyen nyugodtan olcsó gépet sok-sok garanciával.

    "Valóban, minthogy nem vagyok milliomos, olyat még nem használtam."
    Az imént említettem, hogy kb. mennyiért megy el egy használt business class gép alig használtan, még lazán 2 év garanciával. Persze ezekben nincs dzsíforszmittudoménhányezer, sőt még egy nyomorult webkamera se feltétlenül ;] De lehet, hogy csak én vagyok hülye, amiért nem értem, hogy miért vesznek az emberek újonnan teszkógazdaságos gépeket. :U

Aktív témák