Hirdetés

Steelseries Arctis Nova 7 Wireless: gamer headset extrákkal

Az Artis Nova család egyik legfrissebb tagját próbáltuk ki, amelyen akár egyszerre is szólhat kétféle, vezeték nélkül érkező hang.

Hirdetés

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless

A dán alapítású SteelSeries már bő két évtizede látja el gamer perifériákkal a játékosokat és a vezérlőeszközök mellett fejhallatók, headsetek is találhatóak kínálatukban. A vállalat a közelmúltban jelentette be, hogy Arctis Nova családja egy újabb taggal bővült: ez a SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless, amely az előzetes információk alapján sokoldalúnak és felhasználóbarátnak tűnt. Lehetőségünk nyílt kipróbálni; a teszt során a kezelésre, a kivitelezésre és természetesen a hang minőségére fordítottunk kiemelt figyelmet.

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [+]

Korrekt dizájn

Olyan korban élünk, amikor rengeteg gamer termék próbálja feltűnő, bazári, esetenként már-már ízléstelen külsővel felhívni magára a figyelmet, azonban a SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless szerencsére a visszafogottabb modellek közé tartozik. Minden egyes komponense fekete vagy sötétszürke, és a – szerintünk teljesen felesleges – LED-eket is lehagyták róla.

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [+]

A hangszóróházakat fedő kör alakú mágneses "dísztárcsa" cserélhető, a dobozba pakoltak is egy plusz párost. Lehet a headsethez külön is vásárolni kiegészítőket, például színes fejpántszalagot és passzoló tárcsákat, valamint többféle kivitelű fülpárnát, ezáltal a felhasználó egyedi igényeihez és ízléséhez igazíthatja a termék megjelenését.


[+]

A műanyagból készült hangszóróházak 90 fokban elfordíthatóak, ami megkönnyíti a szállítást, viszont nem hajthatóak be, így azért vannak ennél mobilisabb darabok is. A bal oldali készülékházon található egy tárcsás hangerőszabályozó, a mikrofon, illetve az ennek elnémítására szolgáló gomb, valamint egy 3,5 mm-es analóg audió csatlakozó. A jobb oldalin elhelyeztek egy tárcsát, amivel beállítható, hogy egyszerre halljuk a különböző forrásokról származó tartalmakat, ami a termék egyik nagy extrája. Emellett itt található a Bluetooth párosításhoz szükséges gomb, egy bekapcsológomb, illetve egy USB Type-C port is.

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [+]

A dobozban a használati utasítás mellett 120 centiméteres jack kábel, USB Type-C/Type-A kábel (150 cm), USB Type-C/Type-A hosszabbító kábel (150 cm), valamint egy Type-C adóvevő, amely a vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére szolgál.

Főbb paraméterek
Steelseries Arctis Nova 7 Wireless
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 20 - 22 000 Hz
Impedancia 36 ohm
Érzékenység 93 dB
Teljesítmény n. a.
Kábel hossza 3,5 mm jack: 120 cm
USB Type-C/Type-A: 150 cm
USB Type-C/Type-A hosszabbító: 150 cm
Súly 325 gramm
Csatlakozó 3,5 mm jack, USB-C
Tartozékok használati utasítás, kábelek, adóvevő
Extrák Bluetooth támogatás, rádiós adatátviteli kapcsolat
Gyártó honlapja www.steelseries.com
Termék honlapja Steelseries Arctis Nova 7 Wireless
Fogyasztói ár kb. 60 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés