Korrekt Sony tévé emberbarát áron

Sony KDL-40WD650

Bár a Sony szerencsére továbbra is a leginnovatívabb gyártók közé tartozik, és időről időre előáll valamilyen forradalminak szánt technológiával, azért a vállalat kínálatában is megtalálhatóak azok a televíziók, amelyek tudásukban inkább a közelmúlt fejlesztéseit idézik. Ez persze nem baj, hiszen ezekre az alapvetően olcsóbb modellekre is szükség van, sőt a nagy tömegek alapvetően ezek iránt érdeklődnek, és érdeklődtek mindig is.

Sony KDL-40WD650
Sony KDL-40WD650 [+]

E kategóriának egyik jeles képviselője a Sony KDL-40WD650, amelyből hiányzik az egyes Sony tévékben már tavaly felbukkant Android TV platform és a 4K, valamint a HDR tartalmak megjelenítésére sem képes, így be kell érni a Full HD felbontással. Viszont ettől még értelemszerűen korrekt televízió lehet, úgyhogy amint lehetett, lecsaptunk rá, és kölcsönkértük a cég hazai képviseletétől.

Hirdetés

A külsején egyáltalán nem látszik...

...hogy egy alsó középkategóriás modellről van szó, hiszen a dizájn kifejezetten jól sikerült. A vékony, körülbelül másfél centiméteres kávák sötétszürke matt fényezése nagyon jól passzol a kicsit furcsa kialakítású talp színéhez. A formák, élek, sarkok is harmonizálnak, így az állvány és a kijelző kerek egészet alkot.

Sony KDL-40WD650
Sony KDL-40WD650 Sony KDL-40WD650
Sony KDL-40WD650 [+]

6,6 centiméteres vastagságával elmarad a világ legvékonyabb tévéitől, de nem valószínű, hogy ez bárkit felzaklatna. Súlya állvánnyal együtt is csak 8,1 kilogramm, ami azt jelenti, hogy még egy kevéssé strapabíró, rozoga szekrényre vagy asztalra is gond nélkül feltehető. 2-2 HDMI 1.4 (az egyik ARC-támogatású) és USB 2.0 mellett helyet kapott rajta egy Ethernet, analóg- valamint digitális optikai audiocsatlakozó is, illetve a fizetős tévéműsorok kódolásához szükséges kártyák fogadására képes CI+ slot sem hiányzik róla.

Sony KDL-40WD650
Sony KDL-40WD650 [+]

Főbb paraméterek
Sony KDL-40WD650
Panel VA LCD panel
Háttérvilágítás Direct LED
Képernyőméret 40 hüvelyk (102 cm)
Maximális felbontás Full HD
Maximális kontrasztarány n. a.
Maximális fényerő 331,9 cd/m²
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Automatikus, Általános, Fotó, Grafika, Játék, Mozi, Sport, Zene
Hangbeállítások Játék, Normál, Mozi, Sport, Zene
Hangrendszer 2 x 5 watt
Beépített digitális tunerek DVB-T, DVB-C
Interfész 2 db HDMI 1.4 (egy ARC-támogatású), 2 db USB 2.0, digitális (optikai) és analóg audió, SCART, Ethernet, CI+ slot
Extrák digitális zajcsökkentés, EPG, médialejátszó, internetes tartalmak elérése, okostévérendszer, Miracast-támogatás
Teljesítményfelvétel 58 watt, készenléti üzemmódban: 0,5 watt
Méret 92,4 x 54,9 x 6,6 cm (21,2 állvánnyal) cm
Tömeg 7,7 (talppal 8,1) kg
Gyártó honlapja www.sony.hu
Termék honlapja Sony KDL-40WD650
Fogyasztói ár 149 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés