Hirdetés

Vizio tévéket Európába! Azonnal!

A Vizio az elmúlt években komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy a felsőkategóriás, innovatív televíziók piacán is komoly pozíciókat építsen ki magának. De a cég azért nem felejti el, hogy honnan indult, hiszen továbbra is odafigyelnek a belépő szintű, olcsóbb modellekre is.

Vizio E széria
Vizio E széria [+]

Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy hamarosan a boltokba kerül a Full HD felbontású, kifejezetten kedvező árú készülékeket tartalmazó E széria, amelynek legkisebb tagja, a 32 hüvelykes E32-D1 már 230 dollárért megvehető. A 40 hüvelykesért 300 dollárt kérnek el, az 50"-es 470-be kerül, és a legnagyobb, 55 hüvelykes változat sem rémesen drága, hiszen 570 dollár az ára.

A P sorozattal ellentétben ezekből nem spórolták ki a digitális tévétunert, és amellett, hogy irányíthatóak mobil eszközről, jár melléjük hagyományos távirányító. Támogatják a Google Cast technológiát, amelynek segítségével a kompatibilis eszközökről egyszerűen és gyorsan oszthatóak meg a különféle tartalmak. Bár a Vizio Európában alig van jelen termékeivel, itt lenne az ideje, hogy kicsit beleerősítsenek itt is, hiszen például az igen árérzékeny magyar piacon biztos lenne keresnivalójuk az ilyen készülékekkel.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés