Hirdetés

Ilyen lett a Samsung agresszívan görbülő gamer ragadozója!

Nálunk járt a QLED technológiára épülő, G-Sync kompatibilis, Samsung Odyssey G7 monitor.

Hirdetés

Értékelés

A bevezetőben említettük, hogy sokat vártunk a Samsung Odyssey G7 monitortól, és a modell nem is okozott csalódást. A kezelés teljesen rendben van, nagyon felhasználóbarát, azért pedig külön piros pont jár, hogy a grafikus kezelőfelületen a magyar nyelv is kiválasztható. Az apró, kapcsolódó extra szolgáltatások hasznosak, van értelmük, és a hangrendszer sem hiányzott igazán.


[+]

A kép minőségével teljesen elégedettek voltunk, hiszen a színpontosság, a színtérlefedettség és a kontraszt is rendben van. A homogenitás terén az átlagosnál jobban teljesít, a 240 Hz-es képfrissítési ráta, az alacsony input lag és válaszidő pedig a játékosoknak létfontosságú lehet, épp úgy, mint  G-Sync támogatás. A betekintési ugyan szög nem az igazi, de a markáns görbület miatt amúgy is csak akkor használható hosszú távon, ha valaki tökéletesen középről, szemből nézi a képernyőt.

A dizájn szerintünk tetszetős, hiszen az összhatás arányos és egyáltalán nem bazári. A LED-eket mondjuk hamar kikapcsoltuk, de biztos van, akinek ez is fontos. Az Odyssey G7 várhatóan 195 000 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül majd forgalomba április végén, ami nem kevés pénz, de tudását elnézve túlárazottnak sem neveznénk. Aki játékra (is) keres monitort, annak bátran ajánljuk, mindenképpen érdemes ezt a modellt is számításba vennie.


Samsung Odyssey G7 monitor

elefant

A Samsung Odyssey G7 monitort a Samsung magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés