Szóljon hangosan a Leviathan!

Hirdetés

Razer Leviathan

A Razer a karácsonyi szezon elején mutatta be Leviathan fantázianevű kompakt otthoni audiorendszerét. A vállalattól előzetesen kapott információk értelmében egy 5.1 csatornás termékről van szó, ami csak azért érdekes, mert a szett mindössze egy átlagosnál jóval kisebb hangprojektorból és egy sámli méretű mélynyomóból áll.

Kíváncsiak voltunk, hogy a valóságban mi igaz a szép szavakból, valóban olyan jól szól-e, mint ahogyan azt a cég állítja. Illetve, hogy működik-e a Bluetooth-alapú adatátvitel, mert hogy papíron a modell azt is támogatja.

A doboz tartalma

A hangprojektorok termékcsaládjában a dizájnereknek hagyományosan nem jut túl sok terület, hogy kiéljék kreativitásukat. Azért az látszik, hogy itt próbálták kihozni a dologból a lehető legtöbbet, és így egy teljesen korrekt külsejű eszközt hoztak létre. Első pillantásra is megragadja a tekintetet az átlagosnál jóval nagyobb, figyelemfelkeltőbb, ezüstszínű logó, amelyet pont középen helyeztek el. E felett, a tetőn kapott helyet a kezelőpanel, tehát a gombok és a monokróm zöld LCD kijelző.

Az interfészeket hátulra építették, egészen pontosan egy 3,5 milliméteres AUX, egy optikai digitális audió, illetve a mélynyomó csatlakozója kapott itt helyet. A dobozban minden szükséges kábel megtalálható a talpakkal együtt, amiért dicséret jár, hiszen a vezetékekről sokan hajlamosak megfeledkezni. Ezen kívül mellékeltek egy szívhezszóló levelet is, amelyet maga Min-Liang Tan, a vállalat társalapítója és CEO-ja jegyez, és amelyben gratulál ahhoz, hogy a jó hangminőség mellett tettük le a voksunkat, illetve jó szórakozást kíván a termék használatához. Szép gesztus ez, még akkor is, ha csak egy marketingfogásról van szó.

Maga a központi egység jóval kisebb, mint egy átlagos hangprojektor, hiszen 49,5 centiméteres szélességéhez 6 centiméteres mélység és 9,5 centiméteres magasság társul, a súlya pedig 2 kilogramm. A szokásostól eltérő kialakítású, csapott tetejű piramist idéző 25 x 25 x 21 centiméteres mélynyomó 2,35 kilogrammot nyom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés