Beépített mélysugárzós modell a hangprojektorok ősatyjától

A Yamaha ott sündörgött a hangprojektorok megszületésénél, ugyanis a cég az elsők között lépett színre a millennium után néhány évvel ilyen jellegű otthoni audiorendszerével. A vállalat azóta is töretlenül kitart a termékcsalád mellett, hiszen időről időre előállnak új készülékkel.

Yamaha YAS-105
Yamaha YAS-105 [+]

A felsőkategória mellett az egyszerűbb darabokat sem hanyagolják. Ezt bizonyítja, hogy bemutatták a YAS-105 típusjelzésű modellt, amely már Magyarországon is előrendelhető 94 000 forintos áron. A 2.1 csatornás készülékbe a két darab 30 wattos hangszóró mellett egy 60 wattos névleges maximális kimeneti teljesítményt produkáló, integrált mélysugárzó is került. Támogatja a Bluetooth 2.1 technológia használatát, aminek köszönhetően a különféle tartalmak vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről.

Yamaha YAS-105
Yamaha YAS-105 [+]

Rendelkezik 1-1 digitális optikai és koaxiális, valamint analóg audiocsatlakozóval, ezen kívül ellátták egy mélynyomó kimenettel is. Tömege 4,4 kilogramm, szélessége 88 cm, mélysége 13 cm, magassága 5,5 centiméter, tehát egy karcsú darabról van szó, amelynek a tévé állványa előtt is könnyedén helyet lehet szorítani. A kezelését megkönnyíti, hogy egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével mobil eszközről is irányítható. Megkapta a cég saját fejlesztésű Air Surround Xtreme névre hallgató eljárását, amely papíron lehetővé teszi a virtuális térhatású hangzás megteremtését.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés