2019. július 21., vasárnap

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Piros sapkás ajánlatok

A Mikulás csokoládét, virgácsot és árleszállításokat is hozott nekünk a számítástechnika világába – az utóbbiból gyűjtöttünk össze néhányat!

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Az akciós ár ugye nem azt jelenti, hogy nagyon alacsony, hanem hogy az eredetinél kedvezőbb – ezt tartsuk észben, amikor az USAnotebook prémium kategóriás gépeinek akcióját böngésszük, melyben számszerűen egész jelentős összeget spórolhat az, aki most szeretne magának valamilyen csúcskategóriás ThinkPad noteszgépet vásárolni.

Egész pontosan az X1 Extreme modellről van szó, ami nagyjából azt mutatja meg, hogy mire képes a ThinkPadekkel foglalkozó részleg, ha nem kell az árazással foglalkozni: a legkevesebbe kerülő modell most akciósan 798 290 forintba kerül, és ezért egy Core i5-8300H processzort, 16 GB memóriát, 256 GB-os, OPAL2-képes SSD-t, Full HD-s, 15,6”-es matt kijelzőt kapunk. Ez utóbbi egyébként IPS panelre épül és meghajtásáért egy GTX 1050 Ti felel – az erős processzor és dedikált GPU kombinációja mellé pedig egy 80 Wh-s akkumulátor szolgáltatja az energiát.


[+]

A teljes X1 Extreme egyébként mindezzel együtt 362 x 246 x 18 mm-es mérettel rendelkezik, tömege 1,7 kg, és oldalain bőven van csatlakozó is, mutatva, hogy a használhatóságot fontosabbnak tartották, mint az 1 cm alatti vastagság elérését. Ez sorban két Type-C és két Type-A konnektorral szerelt USB portot, HDMI-t, SD kártyaolvasót, Smart Card olvasót és Gigabit Ethernet portot jelent, de belül találni még Bluetooth 5.0 és 802.11ac vezérlőt is.


[+]

Amennyiben kevésnek éreznénk a 256 GB-os SSD-t, akkor némi extráért cserébe duplázhatjuk ennek kapacitását, 821 490 forintért ugyanis 512 GB-tal kérhetjük ugyanezt a modellt, míg 1 149 590 forintért egyrészt a hatmagos Core i7-8750H processzort, másrészt 32 GB DDR4 memóriát kapunk, harmadrészt a képernyő Full HD helyett itt már UHD felbontású, ráadásul érintésérzékeny kivitelben. A GPU ugyanaz itt is, de hát nem játékgépről van szó, ahol a GTX 1050 Ti fájdalmasan elvérezne a 3840x2160 pixel meghajtásakor.


[+]

A csúcs X1 Extreme változat egyébként akciósan 1 277 090 forintba kerül, a fő előrelépést itt az 1 TB-os SSD beépítése jelenti. Legyen szó egyébként bármelyik konfigurációról, három év garanciára számíthatunk, ami a világon bárhol érvényes.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Hódarás akciók

  Elmúlt a fekete péntek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának akciós termékeket a boltok: a következő oldalakon ezek közül mutatunk párat.

 • Hónapbúcsúztató ajánlatok

  Bár (nagyjából) véget ért az idei Black Friday, ettől függetlenül november utolsó hétvégéjére is maradtak ajánlataink.

 • Hardverek az őszi melegben

  Ajánlónkba többek között notebookokat, monitorokat, processzorokat és más hardvereket válogattunk össze.

 • Hardverajánlatok mindenszentekre

  Extra hosszú hétvégénk van ismét, de ez nem jelenti azt, hogy ne akadna pár akciós termék a boltokban!

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.