Hirdetés

2019. május 24., péntek

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Hónapbúcsúztató ajánlatok

Bár (nagyjából) véget ért az idei Black Friday, ettől függetlenül november utolsó hétvégéjére is maradtak ajánlataink.

Memóriák


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az emberek többsége valószínűleg tegnap már kiélte vásárlási hajlamait a Black Friday akciók között válogatva, de biztosan maradtak olyanok is, akik nem találtak megfelelő terméket, esetleg nem voltak elég gyorsak a készletek kimerülése előtt. Az élet azonban nem áll meg, hardverek továbbra is kaphatók, nézzük, mik a legérdekesebb kütyük a virtuális polcokon! Először a memóriák részlegén kutakodtunk. A PCX kínálatában 21 500 forint körüli áron lehet lecsapni a Kingston HyperX Black sorozatba tartozó, 8 GB-os DDR4 memóriamodulra. Maximális órajele 2666 MHz CL16-os időzítés mellett, fekete-fehér színösszeállításának köszönhetően pedig szinte minden konfigurációba illeszkedik.


[+]

Ugyanekkora kapacitás két darab 4 GB-os modulra bontva 23 000 forintért található meg a Crucial palettáján. A Ballistix Sport LT szériás kétcsatornás csomag ezüstszínű tagjainál a 2400 MHz-es órajel eléréséhez 1,2 V szükséges, az időzítés pedig CL16 lesz.


[+]

A mindenhez passzoló dizájn már nem mondható el a GeIL Super Luce White dupla kitjéről: fehér festésének köszönhetően már messziről világítani fog gépházunkban. A világítást pedig szó szerint is lehet érteni, a tetején ugyanis RGB LED-eket találhatunk, melyek képesek együttműködni a legismertebb alaplapgyártók világításvezérlő szoftvereivel. Ez az extra azonban mélyebb zsebbe nyúlást igényel, mert bár a specifikációk megegyeznek a fent említett Crucial modulokéval, mégis jóval többe kerül annál, nagyjából harmincezer forintért lehet a miénk.


[+]

A G.Skill-től három kitet is mutatunk, melyek már a a negyvenezres értékhatár felett szállnak harcba a vásárlókért; mindhárom csomagban két darab 8 GB-os DDR4 modult találunk. Az Aegis sorozatba tartozó példányokért 41 000 forintot kell a kasszánál hagynunk, ezért az összegért 3000 MHz-es órajelet kapunk CL16-os időzítéssel.


[+]

A G.Skill Ripjaws V 16 GB-os kitjei már extra hűtőbordát is kaptak, dizájnjuk mellett 1,35 voltos feszültségértékük is megegyezik. Ám míg a 47 000 forintos csomagban 3000 MHz-es, addig a 49 000 forintos verzióban 3200 MHz-es modulokat találunk, ezek időzítése CL15, illetve CL16.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Hódarás akciók

  Elmúlt a fekete péntek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának akciós termékeket a boltok: a következő oldalakon ezek közül mutatunk párat.

 • Piros sapkás ajánlatok

  A Mikulás csokoládét, virgácsot és árleszállításokat is hozott nekünk a számítástechnika világába – az utóbbiból gyűjtöttünk össze néhányat!

 • Ajánlatok a karácsonyi hajrá előtt

  Aktuális csemegézesünkbe sok notebook került, de akadnak komponensek és monitorok is.

 • Hazai pálya: gyors menet karácsony előtt

  Az ünnepi készülődéshez még pár utolsó pillanatos akcióval, a sál, sapka, csíkos zokni kombinációt kiváltó ajándékötlettel készültünk.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.