Melyik a legjobb elit tablet?

Hirdetés

Felvezetés

Meglepő, de még csak bő négy év telt el azóta, hogy az Apple az iPaddel újradefiniálta a táblagépek világát, mondhatni elindította az ágazat diadalmenetét. Még megdöbbentőbb, hogy tavaly ősszel már az ötödik generáció, az iPad Air mutatkozott be. Sokáig úgy látszott, hogy a konkurensek nem tudnak mit kezdeni ezzel a termékkel, bár a Samsung, az Asus és a Sony is megcsinálta a maga közvetlen konkurensét, melyek idővel mind jobbak és jobbak lettek. Gondoltunk egyet, és összegyűjtöttük az iPad Air közvetlen konkurenseit, hogy megnézzük, mire mennek az etalonnak számító almással szemben.


Steve Jobs az első iPaddel 2010-ben

Az Asus oldaláról a Transformer Pad termékvonal csúcsmodelljét, a TF701T-t választottuk, a Samsungtól a Galaxy Note 10.1 2014 Edition, a Sony-tól pedig az Xperia Z2 Tablet érkezett megmérettetésre az iPad Airrel szemben. Mind a négy tablet a nagyok és legjobbak kategóriájába tartozik tíz hüvelyk körüli képernyővel, bikaerős hardverrel és prémium kivitelezéssel, plusz az áruk is hasonlóan magas.

Külön-külön megfordultak már ezek a gépek mobilarénás kollégáink kezében és megkapták jól megérdemelt, pozitív értékelésüket, hiszen mindegyik nagyszerű darab. Mi most arra vállalkoztunk, hogy egymás mellé állítva vizsgáljuk őket, hogy közvetlenül lássuk a különbségeket, melyek eldöntik, hogy a potenciális vásárló melyik cég számlájára fizesse be a kétszázezer forint körüli összeget.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés