Hirdetés

Kompakt okosprojektor korrekt fényerővel és felbontással. Kipróbáltuk!

Nálunk járt az LG egyik új LED-es üdvöskéje, a webOS-t futtató CineBeam HF60LSR.

LG CineBeam HF60LSR

Az LG az utóbbi egy évtizedben a projektorpiac egyik meghatározó, megkerülhetetlen szereplőjévé vált. Ez többek között annak is köszönhető, hogy a cég rengeteg energiát feccölt abba, hogy termékeivel a lehető legszélesebb vásárlói réteget tudja lefedni. Ennek érdekében kínálatuk szerves részét képezik a szokatlan modellek, például állítva és fektetve is használható 4K projektor vagy különféle kompakt eszközök.

LG CineBeam HF60LSR
LG CineBeam HF60LSR [+]

Ez utóbbiak csoportját erősíti a viszonylag új, HF60LSR típusjelzésű modell, melyet mi is kipróbálhattunk! A masina az előzetes információk alapján ígéretesnek tűnt, hiszen papíron korrekt a fényereje és a felbontása, ráadásul webOS okostévérendszerrel is ellátták.

Hirdetés

Téglaszerű külső

Az LG nem idegenkedik a különleges kialakítású projektoroktól, hiszen a cég korábban több meghökkentő külsejű terméket is letett már az asztalra. A CineBeam HF60LSR esetében azonban a tradicionális stílus mellett tették le a voksukat. Nincs mit szépíteni a dolgon, leginkább egy hófehér téglára hasonlít, amelynek az orrán található a szellőzőnyílásokkal körülvett, manuális fókuszú lencse.


[+]

A tetején kapott helyet a zoom tárcsa, illetve egy mini joystick, amely beépített kezelőpanelként funkcionál, és akkor jöhet jól, ha a távirányító valamiért nem használható. Az oldalára pakoltak két USB 2.0 port társaságában egy HDMI 1.4-et és egy Ethernetet, továbbá analóg és digitális optikai audiocsatlakozót, és a hátlapon is szorítottak helyet még egy HDMI-nek. Aranyos kis szánkótalpszerű, gumírozott talpacskákon nyugszik a projektor, melyek közül az elsőnek a magassága állítható, így döntött pozícióban lehet "feljebb" is vetíteni.


[+]

A cél láthatóan egy kicsi és könnyű eszköz megalkotása volt, ami viszonylag könnyen hordozható. Azt nem állítanánk, hogy pikoprojektor kategória a CineBeam HF60LSR, de a 13,2 centiméteres szélesség, 22 centiméteres hosszúság és 8,4 centiméteres magasság egyáltalán nem vészes, mint ahogyan a másfél kilós súly sem. A masina tehát kényelmesen befér egy átlagos méretű hátizsákba vagy táskába, és egy bőröndbe is kényelmesen bepakolható. A dobozban a távirányítón, a használati utasításon, a tápon, valamint tápkábelen kívül más nem kapott helyet, úgyhogy aki abban reménykedik, hogy talál majd itt HDMI kábelt is, az csalódni fog!


[+]

Főbb paraméterek
LG CineBeam HF60LSR projektor
Képalkotási technológia DLP
Fényforrás LED
Fényforrás élettartama 30 000 óra
Maximális fényerő 1400 ANSI lumen
Maximális felbontás 1920x1080 (Full HD)
Vetítési távolság
(képátló - távolság)
Közepes
(40" - 110 cm; 100" - 300 cm; 150" - 430 cm)
Maximális kontrasztarány 150 000:1
Zajszint Normál mód: 30 dB; energiatakarékos mód: 21 dB
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Élénk, Eredeti, Színház, Sport, Játék, Szakértői világos szoba, Szakértői sötét szoba
Hangrendszer 2 x 3 watt
Beépített digitális tunerek -
Interfész 2 db HDMI 1.4, 2 db USB 2.0, optikai digitális audió, 3,5 mm analóg audió, Ethernet
Extrák WebOS 4.0 okostévé, beépített médialejátszó, beépített hangrendszer, távirányító, trapézkorrekció, Miracast-támogatás
Akkumulátor -
Teljesítményfelvétel 100 watt
Méret 13,2 x 22 x 8,4 centiméter
Tömeg 1,5 kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG CineBeam HF60LSR
Fogyasztói ár 245 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés