Hirdetés

Végre egy valóban életképes, és ráadásul olcsó zsebprojektor!

Kipróbáltuk az egész jó képet produkáló, tenyérméretű LG PH30JG vetítőt.

LG PH30JG projektor

Az elmúlt években jó pár mini, hordozható projektor megfordult kezeink között, de az az igazság, hogy többségük egyáltalán nem nyűgözött le minket. A túlságosan kis fényerő és az alacsony felbontás olyan kompromisszumok, amelyeket túlzásnak éreztünk a rendkívül kompakt kialakításért és a mobilitásért cserébe. Az LG a közelmúltban viszont színre lépett egy ígéretesnek tűnő, vezeték nélküli modellel.

LG PH30JG
LG PH30JG [+]

Az egészen baráti árú PH30JG korrekt felbontással, és már élvezhető kép megteremtését biztosító fényárammal kecsegtetett az előzetes információk alapján, ráadásul, mint ahogyan az később kiderült, jó pár extra funkcióval is rendelkezik, úgyhogy mindenképpen szerettük volna kipróbálni.

Hirdetés

Tégla dizájn

A dizájnnal nem sokat variáltak, hiszen a masina leginkább úgy néz ki, mint egy lyukacsos fehér tégla. 8,5 centiméteres szélességéhez 14,6 centiméteres hosszúság és 3,6 centiméteres magasság társul, azaz egy NBA játékos tenyerében vagy egy nagyobb kabátzsebben, kisebb táskában is kényelmesen elfér.


[+]

A hagyományoknak megfelelően a lencse az orrán kapott helyet, a tetejére pedig a régebbi LG projektorokról már ismerős mini kezelőpanelt helyezték el, ami akkor jöhet jól, ha a távirányítót megeszi a kutya vagy lemerül benne az elem. A jobb oldalán található egy 3,5 mm-es analóg audió (fejhallgató) kimenet, valamint egy USB Type-C port, vele szemben pedig egy-egy HDMI 1.4 és egy USB 2.0 (Type-A) csatlakozó kapott helyet egy Kensington zárnak való rés társaságában. Az alján kihajtható állványt helyeztek el, aminek köszönhetően egyszerűen kitámasztható. A dobozban a távirányítón, a használati utasításon, a tápon, valamint tápkábelen kívül más nem kapott helyet, úgyhogy aki abban reménykedik, hogy talál majd itt HDMI kábelt is, az csalódni fog!


[+]

A projektor rendelkezik beépített akkumulátorral, ez 4 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes, ami szuper! A zajszint normál módban 29 decibel, ami azt jelenti, teljes csöndben már hallható a ventilátor. Energiatakarékos módban ez 22 decibelre csökken, viszont ilyenkor már olyan alacsony a fényerő, hogy a kép élvezhetetlenné válik. Az alkalmazott LED fényforrás élettartama 30 000 óra.


[+]

Főbb paraméterek
LG PH30JG
Képalkotási technológia DLP
Fényforrás LED
Fényforrás élettartama 30 000 óra
Maximális fényerő 250 ANSI lumen
Maximális felbontás 1280x720 (HD)
Vetítési távolság Közepes (65" - 188 cm; 40" - 120 cm; 11" - 30 cm)
Maximális kontrasztarány 100 000:1
Zajszint Normál mód: 29 dB, energiatakarékos mód: 22 dB
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Élénk, Játék, Normál, Mozi, Sport, Haladó1, Haladó2
Hangrendszer 1 watt
Beépített digitális tunerek -
Interfész HDMI 1.4, USB 2.0 Type-A, USB 2.0 Type-C, 3,5 mm analóg audió
Extrák Beépített hangrendszer, Netcast okostévérendszer, távirányító, trapézkorrekció, Miracast-támogatás, Bluetooth-támogatás
Akkumulátor üzemideje 4 óra
Teljesítményfelvétel 34,9 watt
Méret 85,5 x 146,9 x 36,5 mm
Tömeg 1,1 kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG PH30JG
Fogyasztói ár 90 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés