Hardverek tűzijátékkal

A hosszú hétvégére extra mennyiségű notebookkal, grafikus kártyákkal, monitorokkal és kiegészítőkkel készültünk.

Notebookok I.


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Többször ajánlottunk már felújított (refurbished) notebookokat az USAnotebook kínálatából, és most ismét így teszünk. Ha például a lehető legolcsóbb változatot keressük egyszerű Skype-ozáshoz, a net olvasgatásához, levelezéshez, akkor a Lenovo Ideapad 320 15 69 990 forintért egy kétmagos, 1,8 GHz-es AMD E2-9000 processzorral érkezik, 4 GB memóriával, 500 GB-os merevlemezzel és optikai meghajtóval, mindezt egy 15,6 hüvelykes HD kijelzővel társítva.


[+]

Az E2-9000 APU a AMD Stoney Ridge kínálatának belépőszintű darabja, és a két CPU-mag mellett egy Radeon R2 GPU-t, illetve egy egycsatornás DDR4-1866-os vezérlőt is tartalmaz, alapórajelét pedig szükség esetén 2,2 GHz-ig emelheti. Sebességben nagyjából az Intel Pentium N szériájával mérhető össze, de a fent említett feladatokra és filmnézésre például teljesen megfelelő. Ami az Ideapad 320 15 további részleteit illeti, két USB port (egy 2.0 és egy 3.1), HDMI kivezetés, kártyaolvasó és webkamera is került rá, de rendelkezésre áll Bluetooth 4.1, 802.11ac-s WLAN és Gigabit Ethernet is.


[+]

Még mindig 100 000 forint alatt, egész pontosan 94 990 forintnál vagyunk a Lenovo IdeaPad Z50-75-tel, amelyben már a Kaveri architektúrára épülő A10-7300 található. Ez már összemérhető sebességet kínál a legalsó kategóriás Haswell Core i3-akkal, tehát nyugodtan rábízhatunk kicsit komolyabb feladatokat, szövegszerkesztést, táblázatkezelést, háromnál több weboldal megnyitását is.


[+]

A továbbiakat illetően 4 GB memória, 500 GB-os HDD és optikai meghajtó is rendelkezésre áll – ami viszont ezért az árért kifejezetten jól jön majd, az a Full HD felbontású, 15,6”-es kijelző, amelyet egy Radeon R6 M255DX hajt meg. Ha játékra nem is javasoljuk, de filmnézésre tökéletes lesz, és csatlakozókból sincs hiány, hiszen ac-s Wi-Fi, Gigabit Ethernet, HDMI és D-Sub is rendelkezésre áll, illetve kapunk három USB portot is.


[+]

Nem refurbished, hanem új készülék a 121 480 forintos Ideapad V310 15, benne Intel Core i3-6006U-val, 4 GB RAM-mal, 1 TB-os merevlemezzel, DVD-íróval és Full HD felbontású, 15,6”-es matt kijelzővel. Ugyanez a gép Core i5-7200U CPU-val és Radeon M530 GPU-val 150 890 forintba kerül – mindkét esetben viszonylag jól hordozható, 1,8 kg-os tömeget, 380 x 262 x 23 mm-es méreteket kapunk a pénzünkért, illetve kártyaolvasót, 720p felbontású webkamerát, három USB portot, HDMI-t és VGA kivezetést.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Vissza az iskolába

  A "back-to-school" időszak örömére kijelzők és notebookok kerültek összeállításunkba, de a szórakozásról sem feledkeztünk meg.

 • Hardveres ajánlatok az ősz kezdetére

  Monitorokat, notebookokat és egyéb kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és tartanak még az iskolakezdési akciók is.

 • Szeptember közepi ajánlatok

  Ezúttal nemcsak házakat, monitorokat és kiegészítőket, hanem néhány szórakoztató kültéri eszközt is bemutatunk.

 • Ajánlatok meleg őszi napokra

  Még nem érkezett meg az igazi ősz, de mi azért újabb notebookokat, processzorokat és sokféle kiegészítőt gyűjtöttünk össze.

Előzmények

 • Dinnyeérlelő ajánlatok

  Ezen a héten processzorok, gamer perifériák, noteszgépek, házak és még Threadripperre készült hűtő is került ajánlónkba.

 • Új hónap, új ajánlatok

  Augusztus elejének örömére számítógépházakat, monitorokat, kis bluetooth-os hangszórókat és notebookokat válogattunk össze.

 • Júliust lezáró ajánlatok

  Ismét eltelt egy hét... Friss ajánlónkba két csokor monitor, néhány notebook és különböző hardverkomponensek kerültek.

 • Szórakozás kint és bent

  Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.

Hirdetés