Hirdetés

2019. június 25., kedd

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Ajánlatok meleg őszi napokra

Még nem érkezett meg az igazi ősz, de mi azért újabb notebookokat, processzorokat és sokféle kiegészítőt gyűjtöttünk össze.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Időről időre új notebook-családokkal jelentkezik a Lenovo: a V330 például idén tavasszal jelent meg, és a kis- illetve középvállalkozások számára készült, a ThinkPadoknál valamivel olcsóbban, de még mindig kifejezetten az üzleti igényekre szabott felszereltséggel és dizájnnal. Az olcsóság tetten érhető az USAnotebook kínálatában most 146 890 forintért elérhető modellnél, amely ugyanakkor a kedvező ár ellenére is teljesen jól használható konfiguráció, egy Intel Core i3-8130U processzorral, 4 GB memóriával és 1 TB-os merevlemezzel.


[+]

A noteszgép 15,6”-es, Full HD felbontású matt kijelzővel rendelkezik, és DVD író is került bele – grafikus kártyaként a processzorba integrált UHD Graphics egységet kapjuk, míg a szögletes, sötétszürke gépház oldalain két Type-C és két Type-A csatlakozót találunk, mindegyik esetben USB 3.1 Gen 1 sebességgel, de rendelkezésre áll még VGA, HDMI, SD kártyaolvasó és kombinált hangcsatlakozó is. Hálózati kapcsolatként vezeték nélküli 802.11ac és gigabites Ethernet áll rendelkezésre, de nem hiányzik a Bluetooth 4.1 sem – az üzleti gépeknél elvárt szolgáltatások között 720p felbontású webkamera illetve ujjlenyomat-olvasót találunk. A Lenovo V330 egy 375 x 253 x 22 mm-es házba került és 1,7 kg tömegű.


[+]

Aki az előbbi konfigurációt kevésnek érezné, az 199 900 forintért már több lépcsővel feljebb léphet: ugyanezen házban, és szintén Full HD felbontású 15,6”-es képernyővel kombinálva Core i5-8250U processzort, 8 GB memóriát és 256 GB-os NVMe SSD-t kapunk.


[+]

Tízezer forinttal kerül többe, azaz 209 900 forintért vásárolható meg a V330 hasonló konfigurációjú, de jobban hordozható, 14”-es változata. Ez a fentivel egyező alapokra építkezik, és a kisebb méretű panel is Full HD felbontást nyújt, viszont meghajtásáról már egy Radeon 530 gondoskodik, 2 GB saját memóriával.

A kisebb méret ellenére a csatlakozókínálat nem változik, és nem kell lemondanunk a gigabites Ethernetről sem, viszont csak egy 343 x 247 x 20 mm-es, 1,6 kg tömegű gépháznak kell helyet találnunk a táskánkban.


[+]

Egészen csúcskategóriás V330-at kapunk már 299 900 forintért: ebben az összeállításban Core i7-8550U, 8 GB memória, 256 GB-os NMVe SSD és Radeon 530 grafika található – ennél a számítógépnél a kijelző szerepét egy 15,6”-es Full HD tölti be, az árban pedig a Windows 10 Pro operációs rendszer is benne van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Szeptember közepi ajánlatok

  Ezúttal nemcsak házakat, monitorokat és kiegészítőket, hanem néhány szórakoztató kültéri eszközt is bemutatunk.

 • Hardveres ajánlatok az ősz kezdetére

  Monitorokat, notebookokat és egyéb kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és tartanak még az iskolakezdési akciók is.

 • Vissza az iskolába

  A "back-to-school" időszak örömére kijelzők és notebookok kerültek összeállításunkba, de a szórakozásról sem feledkeztünk meg.

 • Hardverek tűzijátékkal

  A hosszú hétvégére extra mennyiségű notebookkal, grafikus kártyákkal, monitorokkal és kiegészítőkkel készültünk.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.