Hirdetés

Szeptember közepi ajánlatok

Ezúttal nemcsak házakat, monitorokat és kiegészítőket, hanem néhány szórakoztató kültéri eszközt is bemutatunk.

Házak, hűtők, komponensek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Számítógépházak

Heti gyűjteményünket kezdjük most a számítógép-építőknek szóló ajánlatokkal! Kívülről befelé haladva az első komponens, amihez hozzáérünk majd, a számítógépház lesz, amelyek közül most a Foramax a Spirit of Gamer márkából kínál több modellt is, leginkább azoknak, akiknek feltett célja a készre szerelt, RGB-sített konfiguráció közszemlére tétele.

Nekik például 20 670 forintért adják most a stílusosan Deathmatch VII RGB-nek nevezett modellt, melyben bizony ott forog három RGB LED-ekkel ellátott, 12 cm-es ventilátor, amelyek fényét az átlátszó műanyaggal burkolt előlap mögött csodálhatjuk meg, míg egy negyedik példány hátra került. Ez a ház egyébként összesen hat légkavaró fogadására képes és ATX alaplapokra készítették fel – ezen felül pedig 2 darab 5,25”-es, 3 darab 3,5”-es és 2 darab 2,5”-es adattárolót tudunk beépíteni, és nem hiányzik az USB kivezetés (két 3.1 és egy 2.0), illetve a hangcsatlakozó sem.


[+]

Ha RGB helyett megelégszünk egyetlen színnel, akkor a Spirit of Gamer Deathmatch V elérhető fehér, kék és piros világítással rendelkező ventilátorokkal rendelkező változatban is, és 13 560 forintért vehetjük meg. A 436 x 191 x 426 mm-es ház ATX méretű, gyárilag pedig három szellőztetővel érkezik. Az előlap itt is átlátszó műanyagból készült, az oldallap pedig ablakos. Processzorhűtők számára 145 mm hely áll rendelkezésre, a VGA kártyák pedig 355 mm hosszúak lehetnek maximum, míg 3,5”-es HDD-ből három darabot, 2,5”-es egységből pedig két darabot építhetünk be rendszerünkbe.


[+]

Számítógépház témakörben igencsak jól csengő név a Cooler Master, akiknek MB511-es háza mesh, tehát hálós előlappal 19 070 forintért vásárolható meg – egy ATX alaplapok fogadására felkészített egységről van szó, mely 496 x 217 x 469 mm-es külső mérettel rendelkezik, és legfeljebb két 3,5”-es vagy legfeljebb hat 2,5”-es tároló számára van benne hely. A többi lényeges specifikációt illetően előre három, felülre kettő, hátra pedig egy ventilátor kerülhet, a CPU-hűtő 165 mm magas, a grafikus kártya pedig 410 mm hosszú lehet.


[+]

Szintén a Cooler Mastertől származik az MB500 ház, melyet már több változatban is ajánlottunk – a legújabb az ASUS-féle TUF vonalhoz csatlakozó modell, mely 24 970 forintba kerül. A TUF név persze elsősorban a fekete/okker színekre és a terepmintára utal, a burkolat alatt a többi MB500-nál megszokott tulajdonságokat találjuk. Ez jelenti egyrészt a kétkamrás kialakítást, másrészt az előlap mögötti bőséges helyet a különböző hűtési megoldásoknak. Ezen felül egyébként felülre és hátulra is kerülhetnek a szellőzést, hőleadást segítő szerkezetek, mindezekre, illetve a többi hardverre pedig az átlátszó oldalfalon keresztül nézhetünk be.

Tápegység és hűtő

Ha már megvan a számítógépházunk, akkor következhet a tápegység: a Cooler Master kínálatánál maradva, az MWE Gold család 550 wattos modellje 5 év garanciával érkezik és 22 900 forintba kerül. Ezért 80 Plus Gold szintnek megfelelő hatásfokot és teljesen moduláris kiépítést kapunk, a mellékelt kábelezés pedig egy 4+4-es CPU és két 6+2-es PCIe csatlakozót is tartalmaz. A további konnektort illetően 8 SATA és 3 molex, valamint egy floppy az, amivel gazdálkodhatunk.


[+]

Hogy a számítógép generálta hőt csendesen de hatékonyan elszállíthassuk, a Spirit of Gamer már vízhűtést is kínál, mégpedig 120 és 240 mm-es kiépítéssel is – előbbi 17 690 forintba, utóbbi 21 060 forintba kerül. Mindkét esetben LED-ekkel kirakott ventilátorokat, illetve szintén LED-es hűtőblokkot kapunk, míg a csőhossz 32 cm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ajánlatok meleg őszi napokra

  Még nem érkezett meg az igazi ősz, de mi azért újabb notebookokat, processzorokat és sokféle kiegészítőt gyűjtöttünk össze.

 • Hidegfrontos kedvezmények

  Erre a hétre sem maradhatunk monitorok, noteszgépek, játékosoknak összerakott PC-k és mindenféle kiegészítők nélkül.

 • Felkészülő ajánlatok októberre

  Ezen a héten a monitorok és notebookok mellett egy sor SSD is került összeállításunkba, de mesh hálózati rendszerekről is lesz szó.

 • Októberben sem maradunk ajánlatok nélkül

  Heti ajánlónkba került pár noteszgép, monitor, megjöttek az RTX GPU-k és a kiegészítők sem maradhattak ki.

Előzmények

 • Hardveres ajánlatok az ősz kezdetére

  Monitorokat, notebookokat és egyéb kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és tartanak még az iskolakezdési akciók is.

 • Vissza az iskolába

  A "back-to-school" időszak örömére kijelzők és notebookok kerültek összeállításunkba, de a szórakozásról sem feledkeztünk meg.

 • Hardverek tűzijátékkal

  A hosszú hétvégére extra mennyiségű notebookkal, grafikus kártyákkal, monitorokkal és kiegészítőkkel készültünk.

 • Dinnyeérlelő ajánlatok

  Ezen a héten processzorok, gamer perifériák, noteszgépek, házak és még Threadripperre készült hűtő is került ajánlónkba.

Hirdetés