- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A UPC stream szolgáltatása, vannak élő csatornék, műsorújság, videotár. Ha van UPC eőfizetésed vagy valaki ad neked felhasználó/jelstó párost akkor lehet nézni, használni, visszanézés is van, nem rossz dolog.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Antonio #2054 üzenetére
Sajnos nincs uhd tv-m és ebben nem tudok segíteni. max 2-3 db nagyfilmem van ott mindegyik ment az új fw-n. Nálam is volt 1x 2x hasonló csak fhd filmeknél is de gy újra indítás megoldotta. Hálózati hiba lehetett.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hozelujiz
tag
válasz Beni2360 #2055 üzenetére
Én tegnap ugyan így jártam Stranger Things-el, bizonyára ugyan azzal a forrással... Ilyen apró folyamatosságbeli "reccenések" vannak, ami zavaró. A lejátszó alatti FPS beállításokkal próbálkoztam, de nem lett javulás, szóval nem tudom én sem mi lehet a gond, tuti nem a hálózat miatt, de jó volna rá valami megoldás...
Másik problémám, hogy többnyire sorozatoknál, FHD, mkv-k, olyan 5-8GB-s méret... A hang nem indul vagy, ha megállítom utána nincs, esetleg, ha hangsávot váltok akkor megy el. Elég randomba és csak akkor jó újra, ha teljesen megállítom és újra indítom a filmet. Ez mitől lehet? ZDMC-ből , külsővel, hang át van víve az erősítőbe egy az egybe, de egyértelműen már a lejátszóból sem jön ki...
Köszi.
-
Antonio
senior tag
válasz hozelujiz #2056 üzenetére
Okés annyi akkor talán biztos hogy nem beállításokkal van a gond. Feltettem a kérdést másik (milyen asztali MP ... topicban is)
Este ha lesz időm kipróbálni Himedia q5pro val is (még nálam van)
remélem azzal is szaggatni fogSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Beni2360
Topikgazda
A lejátszó alatti FPS beállításokkal próbálkoztam, - ez akkor azt jelenti, hogy nem a ZDMC-vel játszod le a filmet?
A hang nem indul vagy, ha megállítom utána nincs, esetleg, ha hangsávot váltok akkor megy el. - ilyen nálam a ZDMC lejátszás alatt volt. Ráadásúl elcsúszott és az újra indítás segített, de ez az előző fw és zdmc.nél volt.
Véletlenül nincs bekapcsolva a kép igazítás a képernyőhöz?
Mostaninál még nem teszteltem, de ismételten előjött tegnap 2 x a ZDMC leállt figyelmeztetés.
Biztos ZDMC hiba szvsz. Mert a mellette futtatott a fórum oldaláról letöltött KODI amiben benne van a kapcsoló ilyet nem produkál csak a végén felugrik a nyomj OK gombot ami ha jól emlékszem a Hm-nál volt.
-------------
Még valami amikor kis felbontású xvid filmet indítok nem indul a külő hanem csak a ZDMC lejátszó ez AVI-nál is így van. ( Maradék régi cuccokat próbálgatok) meg a Rosewood 2 maradékát nem tették fel hd-ben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Xtre
tag
Nálam sajnos minden UHD filmnél van akadás (microlag) egy percenként, FHD filmeknél ez nincs. Hiába áll át a megfelelő 23.976-ra, akkor is 1 percenként egy pillanatra látszódik, hogy nem folyamatos a kép. Abban bíztam, hogy az új FW ezt javítja, de semmi.. Szerintem az emberek nagy részét nem is zavarja ez a pillanatnyi akadás, de engem sajnos igen
-
LógaGéza
veterán
1.4.16 alatt megy a 16-os ZDMC? Valahol mintha olvastam volna, hogy .12-től csak a 17-es megy, átmigrálni a dolgokat meg nem nagyon van kedvem most...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Antonio
senior tag
válasz Beni2360 #2058 üzenetére
Én csak a MP saját lejátszóját használom, ZDMC fel sincs még rakva.
Van amúgy bármiféle plusz/kényelmi szolgáltatása (szép kezelőfelülettől eltekintve*) amiért érdemes vele szüttyögni?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
nyakec
tag
válasz Antonio #2061 üzenetére
Ezt amit pár napja jeleztek[link] ez a Zidoo-nak 1 uj Media center-je lesz ? Régebbi FW nekem volt még MC de már az ujabbakban nincs csak Explorer.1 régebbi Panasonic kamerábol felvett videokat szeretnék lejátszani /ami nem is tudom milyen modban van/,de nem is látja a ZMDC Koszi az infot....
-
Beni2360
Topikgazda
válasz LógaGéza #2060 üzenetére
Megy az de a legfrissebb zdmc a 14-16-ra van optimalizálva.
És nem tudod átmigrálni legalább is nekem még a média tárt mentését sem vette be. Más alapokon van. Krypton ha jól emlékszem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Antonio #2061 üzenetére
Hát még ilyet nem is hallottam, hogy nincs fent a ZDMC.
Csak ha gyári visszaállítást vagy img fw. cserét csinálsz akkor nincs ott.
Hát a teljes média tár miatt használják általában egyebek közt. És abban vannak olyan beállítások ami az egész gépre hat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
A link nem jó, vagy levették. Nem új MC-t írtak hanem új főoldalról volt szó.
Régebbi FW nekem volt még MC de már az új ablakban nincs csak Explorer.1 - Hát ezt nem értem mert most az új van fent v1.4.16 és ott a MEDIA CENTER a szokott helyén.
Ha valamit nem lát a ZDMC akkor a MC-ben vagy az Explorerben keresd meg mint fájlt.
Egyébként egy média infóval meg tudod nézni milyen a videó összetétele.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hozelujiz
tag
válasz Beni2360 #2058 üzenetére
ZDMC-ből indítva, külsővel játszom le... Aztán ott options/advanced-et próbáltam.
De szerencsére itt egy kép, amin látszik is miről beszélek... Viszont egyik ki-be kapcsolási variációval sem lett jobb. De próbáltam már 70GB+-os HDR-es UHD-t is, az tökéletes volt. Itt rls-el lesz valami, csak kérdés hozzá lehet állítani valahogy a lejátszót...FW 1.4.6. ZDMC meg talán 17.3 -as. Ilyen leállós dolog még nem történt nálam.
Ha jól rémlik a lejátszó hangbeállításaiban nincs tús sok lehetőség amivel variálni lehetne, de majd megnézem, próbálkozok. -
LógaGéza
veterán
válasz Beni2360 #2063 üzenetére
A médiatárral nincs bajom, direkt olyan rendszerben tartom a NASon a cuccokat, hogy egyből felismerje, a látottakat is a WatchedList addonnal mentem egy külső MySQL adatbázisba, azt is vissza tudom tölteni... Igazából nem sok meló lenne, csak örülök, ha sorozatokat van időm nézni, nem hogy még ezzel is küszködjek
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Antonio
senior tag
válasz Beni2360 #2064 üzenetére
Senki nem használja sima MC-et?
Amúgy play store ból kell letölteni ZDMC-t ? milyen beállítások vannak benne ami egész gépre kihatnak? (befolyásolják a képminőséget?
egyébként lehet azért nincs fent mert anno az elején mikor beüzemeltem véletlen HDMI IN be dugtam a kábelt és ugye nem volt kép én meg márt minden csináltam többek közt félig meddig egy factory resetet (15 sec gomb benyomva fogpiszkálóval, de mivel nem volt kép így kb semmt nem láttam a történtekből), miután rájöttem hogy rossz helyen van kábel akkor meg már szokásos képernyő fogadott ...
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2068 üzenetére
Itt rls-el lesz valami, csak kérdés hozzá lehet állítani valahogy a lejátszót... - egy hibás rls-hez nem tudod beállítani szvsz.
Mi van az 5 gigás filmek hangcsúszásával?
Most csináltam egy profil ahol a ZDMC indul és nézem a sorozatokat.
---------------[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Antonio #2070 üzenetére
De igen van akit nem érdekel a média tár.
Innen tudod letölteni a ZDMC.
milyen beállítánnak benne ami egész gépre kihatnak? Egy módosított KODI erre a boxra. Hogy milyen hatással van a gépre azt nem tudom. Képminőségre nincs hatással ha nem a ZDMC választod lejátszásra. De pl a DVD iso-t evvel kell lejátszani és akkor a menü is ok. Ezt a Quck settingssben kell beállítani.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Hát most tesztelem a zdmc lejátszóval a sorozatokat igen csak gondok vannak , vagy nem indul a hang,pause után néha nincs hang csak ha átváltok másikra és vissza de volt, hogy csak a váltást megnyomva maradt magyar de megjött.
Most átmentem a külső lejátszóra ott csak 1-2 mp hang kihagyás van de minden megy tovább.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Antonio
senior tag
válasz Beni2360 #2072 üzenetére
Na akkor megnyugodtam, ha nincs befolyással képminőségre (miért is lenne)
akkor én se vacakolok vele.
Ettől függetlenül még izgat miért szaggat Stranger things 4k.
Ebédkor volt szerencsém hazaszaladni és letesztelni Himedia Q5 pro-t azza nem szaggatott ...
gyorsan visszaraktam Zidoo-t és mintha most azon se szaggatott volna, de mivel csak pár percem volt az egészre, ezért ezt most nem mondanám mérvadó tesztnek.Este jobban rámegyek
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
hozelujiz
tag
válasz Beni2360 #2071 üzenetére
Bizonyára van vele valami, amit ez a lejátszó nem szeret. Letölthették pár 100-an és nincs panasz a hsz-ek közt. Én azért reménykedek, hogy hátha lesz valami beállítás, amivel megoldódik...
Hang nem csúszik.Ha van, akkor jó, csak ugye nem mindig van, főleg azután, ha megállítom vagy beletekerek...@Chris Kiki:
A legnagyobb magyar torrentoldalon megtalálod, ha ezt beilleszted a keresőbe:Stranger Things S02 2160p[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #2074 üzenetére
Lehet az volt a gebasz hogy mivel NAS ról ment a film, de mellette nagyon sokan töltöttek vissza torrentkliensből.
ez belassította a NAS-t másra nem tudok gondolni mert most meg jó volt a kép.ha legközelebb lesz ilyen lassulás minden le/fel töltést szüneteltetek.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Antonio #2077 üzenetére
Hm Hm, torrentról eddig egy szó sem volt.
Én ha valami filmet nézek nagyobb méretekkel akkor leállítom vagy leveszem 500 KB/s-ra a létöltést .Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2076 üzenetére
Na kimegyek a boltba és veszek egy szál virágot és megsasolom.
Pedig nem egy nagy valami.
Bit rate : 38.3 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 1 920 pixels
Display aspect ratio : 2.000
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits[ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
válasz Beni2360 #2079 üzenetére
Kicsit próbálkoztam... NAS-on megy 80 torrent. Megállítottam csak a ST-et ugyanúgy akadozás, megállítottam az összeset, akkor sem szűnt meg teljesen (bár lehet csak úgy tűnt, hogy abba a részben kevesebb volt). Vasásnap ezt néztem: Transformers.The.Last.Knight.2017.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.TrueHD7.1.HEVC.HuN-HyperX
Ugyan így NAS-ról, futó torrentek mellett és semmi gond nem volt.
Pedig ez:
Video:
[HEVC] / 62.1 Mbps / 3840x2160 / 23.976
16:9 / Main10@L5.1@High / 4:2:0
10 bits / HDR / BT.2020Azt még megjegyezném, hogy 1. részt indítottam, amit folytatott ugye a végéről, rányomtam hogy kezdje az elejéről... Nincs hang, Csak úgy lett, ha megállítottam, újra indít, beletekertem többször, hang ok. Pause, majd Play, hang nincs. Újra ugye "vissza-vissza"(megállít), megint indít, belepörgettem 3x, pause-play 3x és jó, nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2080 üzenetére
Második bejegyzés:
És ez mind a külső lejátszóval?
Próbáltad médiacenterből indítani?
Ugyan azt mutatja?
Hát most nézem és csak amit írtam pause, tekerés után 2 mp hang kihagyás és megy simán. S02.e.01.
Tekerem ide oda a csúszkával is megy simán.
A külső lejátszóban nincs 3x pörgetés csak 1x-2x-4x-8x.
Ott valami beállítási hibád lehet. Más ötletem nincs.
Ui: Feliratot linkelnél? Lehet, hogy az nem stimmel és ezért van a gond. Én német fí kapcsoltam mert azt értem. Magyart nem talált a box.
Ez volt ott : stranger.things.s02e01.720p.webrip.x264-strife.srt[ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
válasz hozelujiz #2080 üzenetére
Játszottam vele még egy kicsit...
Nuplayerről átállítottam dvd playerre, semmi változás (sőt, amúgy sem tudom mi ez), aztán azt vettem észre, hogy a felbontás a HDMI mode-nál 1080p/24-en van (emiatt, hogy átállítottam? korábban 2160p/24-en volt), de a TV kiírta, hogy 2160p, mikor indítottam a filmet... Érdekes.... Aztán átállítottam 10bit-ről Auto-ra a a DCM.-ot és megint belenéztem pár percre, kis pörgetéssel is és mintha nem láttam volna hibát... Később, ha lesz ma még időm megpróbálok megnézni egy komplett részt. De lehet, hogy emiatt? Nem értem...Igen, külsővel, ZDMC-ből indítom. Felírat, torrenten belül...
Úgy veszem észre, hogy inkább csak pause vagy első indítás, de próbálkozok vele majd még, kicsit szűküljön, mikor csinálja inkább.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2082 üzenetére
HDMI mode-nál.. korábban 2160p/24-en volt - NEM jó ott a TV felbontását kell beállítani.
A Tv azt írja amit ő tud, nálam is 720p-nél 1080p ír csak a fps-nál vált.
Aztán átállítottam 10bit-ről Auto-ra - az nálad jó mert tudja mindkettőt.
A 720 felirattal sincs semmi gond és akadás.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szasanyi
félisten
Van vki aki szokot minőségi zenét hallgatni? Érdekelne, hogy mivellehet lejátszani DSD hangfájlokat (X8). Egyáltalán képes rá? Nem találok erre vonatkozó adatot.
-
blakey
titán
válasz szasanyi #2084 üzenetére
ZDMC-t, Kodit próbáltad?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #2084 üzenetére
Hát a saját lejátszója nem remekel.
Erre gondoltál? Ez egy 3 éves cik a fene sem tudja. Őszintén most hallottam róla előszór. De szerintem nem valószínű, hogy tudja, ki kell próbálni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
veterán
válasz szasanyi #2087 üzenetére
ZDMC lejátsza, most próbáltam. Legalábbis egy Stereo DSD 64 2.8224Mbit/s-es fájllal. Ha HDMI Passthrough engedélyezve van, akkor a hangba se kéne belenyúlnia.
Ha valami más formátum is érdekel, szólj, és meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz szasanyi #2087 üzenetére
Pedig lejátssza, próbáld ki a ZDMC-t, Kodit, SPMC-t.
-
szasanyi
félisten
válasz LógaGéza #2088 üzenetére
Nálam csak nem megy. Akkor pontosítsuk: nálam van egy Media Center (ez tulajdonképpen egy fájlkezelő, a zenékhez és nem médiatárazott sorozatok indításához használom) és egy Home Theater (itt vannak a médiatárott filmek, azokat innen indítom).
Látja a mappát (Yello - Toy DSD) és benne a fájlokat / zenéket (DSF audio, 1 bit, 5644800 Hz) éselindításra bejön a zenelejátszó aztán semmi. Még léptetni is tudom a számokat, de a lejátszás nem indul el. -
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #2091 üzenetére
Pedig blaky megírta: Pedig lejátssza, próbáld ki a ZDMC-t, Kodit, SPMC-t.
És nem a zene lejátszó. Onnan tallózd be.
Egyébként a Médi Center szvzs egy nagy kalap sz.... pontatlanul találja meg a filmeket és össze vissza rakja. Nincsenek, nem csinál sorozatmappát, vagy én nem jól állítom be.
A ZDMC igaz kicsit macerásabb de szuperül kategorizálja külön a sorozatokat.[ Szerkesztve ]
-
eumano
tag
Sziasztok!
Ha jól látom az új firmware-el előjött ez a hang probléma.
Az előző verzióknál nem volt ilyen probléma?
(Úton van az X8-as és jó lenne tudni, hogy melyik a legstabilabb firmware rá!)Köszi előre is!
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #2096 üzenetére
Hát a 24bit/192kHZ flac is már egy igen jó minőségi cucc.
Én meg a süket füleimmel végképpen nem tudok különbséget hallani, de az MP3 és a gyengébb flc közt már meghallom a mostani rendszeremen.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Antonio
senior tag
Sziasztok, most vettem csak észre pár nap után miután megjött Samsung65KS8000 ami valóban SUHD és örülők mint mint egy bolond, hogy mikor Zidoo ról lejátszok valami 4k tartalmat a film elindulásakor TV alján megjelenik hogy Tv system changed to 1080 xy hz vagy 2160 ...
a probléma az hogy 4k film lejátszásakor sokszor azt Írja hogy tc system changed to 1080/59,94 ... ahelyett hogy 2160 ...
hol van a kutya elásva? vagy félreértek valamit? Zidoo ban vagy tv ben kell állítanom valamit?
TV-n nem veszem észre tű éles minden ... na most közel megyek hozzá hátha látok valamit
De addig is várom a válaszokat
Elképzelhető hogy 2016/60 fps van gondja? és ha olyan a film átvált 1080 ra?
pedig vinni kéne nem?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Antonio #2098 üzenetére
A Zidooban ez a felbontás van beállítva: Felbontás 3840 x 2160 pixel
HDMI kábel rendben?
Nincs ilyen uhd tv-m sajna (900 K szép ára volt) tehát valaki más akinek van.
Más hirtelen nem jutott eszembe.
Hát 2016/60 fps felbontással nem nagyon remekelt amiket teszt filmekkel próbáltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest