- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
válasz Kean_Sorbo #34949 üzenetére
Miért nyomod folyamatosan a gombot? Tüzelni úgyse fog hamarabb mint hogy betöltene, de az automata célzásmódosítást inaktiválod.
-
Zeratul
addikt
válasz SoulReaver #34950 üzenetére
Most melyik auto aimra gondolsz? A fullra mikor jobb klick és rajta tartja célkeresztet vagy a célzásmódosítóra amikor csak ráhúzod a célra és módosítja a röppályát?
-
Zeratul
addikt
válasz SoulReaver #34953 üzenetére
A modell közepére céloz, ha az nem weak point vagy tereptárgy van előtte akkor simán csak lőszerpocséklás.
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #34956 üzenetére
OMG van ember aki az autoaimot használja?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
Hmm. Light tankra nem is gondoltam. Mondjuk a 13-90 az egyetlen komolyabb lightom, azzal meg valahogy sose használtam. De ha ennyire ajánljátok akkor kipróbálom én is.
-
Enzolord
addikt
Kipróbáltam teszt szerveren a nyolcas japán vasat, nekem egész kellemesnek tűnik...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
-
Enzolord
addikt
Ja, a küldetésre gyúrsz?
Tesztszerveren próbáld ki őket..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
g85j
tag
válasz Bingisz #34962 üzenetére
Még én sem próbáltam vele, pedig így belegondolva.....
Hogy megy neked egyébként a 13 90-el?
Nekem az elején tűrhető, aztán egy nagy holdpont, mostanában pedig darálok vele.....Az utóbbi időben ritka, hogy 1000xp alatt hozzak le vele 1 kört, prém nélkül. Le is kopogom gyorsan....
Kíváncsi leszek a Lorra, hogy lesz-e olyan jó? -
Bingisz
addikt
Hát én leginkább ESL-re meg team battlere viszem. Tegnap például volt olyan köröm 7v7-en ahol 2500 dmg + 5 killel sikerült kihúznom döntetlenre a csatát, aztán másodszorra el is vertük őket. A random csatákban nem vagyok vele annyira ügyes, mondjuk 70% win rate van rajta. A lóri már régóta ki van fejlesztve, de csak mostanában fogom elkezdeni.
-
Enzolord
addikt
Aki tolja a tesztszerveren is, az tapasztalta e azt, hogy ott sokkal simábban fut a játék?
Optimalizálnak valamit 8.10be, vagy csak azért van ez, mert 15k játékos van a szerveren, nem pedig 100k..?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Kakumix #34973 üzenetére
Nekem sem mai darab, és mégis klasszisokkal szebben futott ma, mint a rendes szerver..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #34974 üzenetére
December végégi a győzelemért pont, hogy 20%-al több jár pénzből és xp-ből is. Klánból is többen 7v7-es meccseken húzogatták a tankjaikat, mert eléggé megérte. Gyorsabbak a meccsek, mint században és mégis temérdek lóvét hoznak.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne olyan modra ami chatbe beírja F8 lenyomására, hogy mennyi idő van vissza mire betölt az ágyú (artyknál meg táras tankoknál). Mod packok nem érdekelnek, csak erre a modra lenne szükségem.
Köszi!
-
Fel
addikt
válasz Enzolord #34970 üzenetére
Valamit mókoltak rajta..
(Patch notes-ból elég sok mindenre választ lehet kapni.)
A teszt első verziójában még nagyon ratyi volt (konkrétan játszhatatlanul lassú, tele árnyék bugokkal, stb..), de tegnap megnéztem a teszt 2-t és az már valóban jobb, gyorsabb. (Ma meg már kiadták a harmadik verziót is).
Van, ami nekem nem tetszik.. A tankok texturája kapott valami film grain szerű effektet, ami az egészet olyanná teszi, mintha ez a réteg külön életet élne a tankon. Nekem zavarja, bántja a szemem..
Talán ezen a képen látszik:Arra a sávos, szemcsés, szürkés maszlagra gondolok a roncs texturáján.
Külön Film Grain opciót nem láttam a grafikai beállítások között, de remélem a post process. alacsonyabbra vételével megszüntethető (ezt nem próbáltam).
-
dfsz34
őstag
Nem lesz egyszerű az is6-t mexerezni.
T150-el akartam, de ez valami brutális, amilyen csatákba bedobál így stock állapotban. Félhülye idióták hordái és én meg a kis ágyúval igazából csipegetni tudok csak, de nincs mit, mert a csapattársaim egy szempillantás alatt meghalnak. A 85mm-esre beruháztam szabad xp-ből, de azzal is inkább csak arannyal lehet biztosan sebezni. Flankoláshoz lassú a tank. Ez egy kínszenvedés lesz a nagyágyút kihúzni, mert ugye gyorsan kell, nincs idő szöszmötölni. Nem adják könnyen az IS6-t
-
Dictator^
veterán
Srácok, van ez a 7 mission Jan.16.-ig , viszont az utolsó mission, a Chi-To tankkal 100k XP, de a játékba bent sincs a tank.. (nem játszottam elég régóta, szóval ne kövezzetek meg)
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
emre
veterán
válasz Bingisz #34962 üzenetére
Nem csak light tank esetében.
Majd ha egy célpontra teljesen befókuszált célkeresztnél a második lövésed megy mellé vagy pattan le akkor próbáld ki így is. Ráadásul auto aimmal gyorsabban szűkül a célkereszt is. (nekem legalább is úgy tűnik)
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
mefistofeles
addikt
Most lehet mondani, hogy sirdogálni jövök csak ide de ez már gusztustalan! Nem túlzok, az elmúlt 100 meccsemből talán 6-8 alkalommal nem voltam low tieres a csatában. Ez már nem egy peches sorozat. Vagy ha igen akkor az MM nem szimplán szar, hanem direkt ilyen pocsék! Hozzáteszem, se light se medium se arty harckocsim nincs. Csak TD és heavy. Persze most a pro harcosok majd mondják, hogy így is tudni kell jászani -és gondolom ők tudnak is- de egy a játékot most tanuló 2K csatás noobnak nem hiszem, hogy megkönnyíti az életét ha 3x akkora HP-vel, tűzerővel és páncélzattal ellátott gépek ellen szop. 10 csatában elmegy, de több mint három napja? Nem túl vicces a KV-1S ellenfélnek ha én egy IV-es TD vel nyomorgok.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Snooker
senior tag
Az egy hetes prémiumfiók az mindig is 680gold-ba került?
-
L4mie
veterán
azért az emberi patkányságnak is van netovábbja...amikor kitol a foglalókörből, hogy több pontot kapjon..... az milyen már...
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
SoulReaver
veterán
Én nem tudom mi van ezzel a játékkal, de napról napra szarabb.... ha nem 14:1 re nyerünk akkor 1:14 re bukunk... Hiába van 1-2 unicum platoon a csapatunkba, az ellenség a sima 2k-s játékosaival lerohannak mindenkit és bukunk... 10%-ot esett a winratem 2 nap alatt... azért nem semmi... Nem tartom magam szar játékosnak, de még is szarnak érzem magam, mert nem tudok tenni a nyerésért... most is 20 buktám van és 9 nyerő... egyik sem rajtam múlt... Tök felesleges ezt is leírnom ,mert csak siránkozásnak látszik és nem tud vele mit kezdeni senki sem, de már mind1, leírtam...
-
Cseri0058
őstag
-
Chris0321
addikt
válasz mefistofeles #34989 üzenetére
Régen 3 tier különbség volt a normál, én az alatt húztam ki több tankot. Régi szép idők mikor IS-el mehettem tier 10-es csatába. Meg Tigrissel amit azóta 2x buffoltak. Atrykról ne is beszéljünk, Hummellel ami akkor még 5-ö szintű volt szintű volt, tier 10 ellen. A csapattársaim nyomták ezerrel a helpet és a támogatást kérünk az E-100 ellen én meg sebeztem rajta 100 hp-kat. Szóval most nagyon is jó ez a normál esetben 2 tiernyi különbség,
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nem tudjátok teszt szerón miért nincs arany?
Szerkekem most behalt a rendes játék is (a szerver IP meghatározása a DNS-en keresztül nem lehetséges) WTF? vki?[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #34993 üzenetére
okos, mostantól elég lesz ctrl c ctrl v minden nap
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
mefistofeles
addikt
válasz Chris0321 #34996 üzenetére
Vártam már ezt a "bezzeg az én időmben" szöveget.
Lehet, hogy 3 tier különbség volt a normál, csak azt ne mond, hogy akkoriban lenyomtál 20 meccset zsinórban -3 tieresként.........
egy szóval se mondtam, hogy túlzónak tartom a 2 tieres különbséget. Ha 20 csatából 6 ban lennék top, 6 ban low a többiben meg köztes akkor semmit sem szólnék....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Chris0321
addikt
válasz mefistofeles #34999 üzenetére
Szerinted ez a sokszor vagyok a csapatban a legkisebb dolog új keletű? Régen is sokszor előfordult, mégis sikerült fejlődni. Egyébként ha szeretnéd minden nap bemásolom az előző hozzászólásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest