Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz dorka16 #26355 üzenetére

    Ez a tipikus noob megoldás. Ráadásul semmi értelme sincs, főleg egy elbukott csata esetében. Ez a véletlen játék, akinek nem tetszik, csapódjon századhoz, de azért belelőni, mert nem csinált semmit. Nincs annyi lőszerem, ami elég lenne mindenkire, akik nem csinálnak semmit.

    A másik, amikor nekiállnak izmozni, meg kinek van nagyobb, ha mondjuk az egyik nekimegy a másiknak vagy a szokásos csata eleji üdvözlő lövés során kap egy véletlen sebet valamelyik, aztán elkezdik egymást irtani.

    A harmadik, amikor egymást lökdösik meg blokkolják, mert mindenki csak egy adott pontról tanult meg lőni és ha ott van valaki más, akkor azt ki kell onnan túrni és ha hasonlóan tesztoszteron túltengésben szenvedő van ott, akkor abból megint szép csetepaté alakul ki.

    A negyedik, ami ritka, hogy szó szerint szoros emberfogással állandóan követ, odadörgölődzik valaki és nem tudok semmit csinálni tőle. Na ilyen esetben azt szoktam csinálni, hogy finoman rávezetem őt az ellenségre, ügyelve arra, hogy takarjon engem és az ellenség megoldja a problémámat :)

    Az ötödik, amit én ismerek, amikor a noobok ölni akarnak és kilövik az éppen foglaló csapattársukat. A normálisabb előtte legalább a chat-ban figyelmeztet, de van aki nem pazarolja az idejét figyelmeztetésre. Aztán az esetek legalább felében, de inkább nagyobb részében el is vesztik a csatát utána, ahogy kell, mert nem jól mérték fel az ellenség erejét.

Új hozzászólás Aktív témák