- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz Looserke #26297 üzenetére
Ha te nem találsz damagepanel.xml-t, az nem jelenti azt, hogy a kereső sem fog a fájljaid közt...
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26302 üzenetére
öööö... izé.... chaten írkálunk, sajnos az ÉN netem nem bírja el TS-t
és még a magyar internetet szídják... itt Londonban SOKKAL szarabb. vagy csak én vagyok rossz helyen éppen... de ilyen egy elmaradott szar internetes szolgáltatást még nem láttam... -
04ahgy
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #26286 üzenetére
A KV-1 messze van a lassútól. Átlagos heavy sebessége van, próbáld meg ezt a gondolkodásodba beépíteni, és előre gondolkodni, használni a fedezékeket, nem bemenni az ellenséges bojba. Vannak nála sokkal lassabb tankok, amikhez képest a KV-1 egy fürge jószág. Azt hiszem, hetedik csatára meglett vele a tank-ász!
Amíg a legfejlettebb löveg nincs rá meg, próbáld ki az 57 mm project 413-as löveget. Igazi fun, és lehet vele sniperkedni! Nagyon jól penetrál, mondjuk a tankon viccesen néz ki, de az ellenfél nem számít rá...
Vicces, mikor 2 másodpercenként lősz. A lőszer is olcsó bele.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz 04ahgy #26305 üzenetére
Elfelejtettem említeni, hogy az a löveg még az egy szinttel feljebb levő T-150-en is megállta a helyét, amíg a legnagyobb löveget ki nem fejlesztettem rá, pedig az még 8-as ellenfelekkel is összesorsolásra került néha.
HGyu
-
uniqm1
tag
válasz TESCO-Zsömle #26296 üzenetére
Egyetértek a többiekkel, a KV-1 egy baromi jó tank. Én nem is adtam el, inkább új legénységet toboroztam, amikor feljebb léptem a KV-1S - re. Ha meglesz a 85 mm F-30 löveg , azt használd, ne a 122 mm-est. Ha jó helyen lövöd meg, még a Tier VII-es ellenfelekkel szemben is tudsz kellemetlenkedni.
-
mefistofeles
addikt
Ez már röhej.... Tier1 ben is egyfolytába gold lőszerrel lőnek. Egyáltalán nem értem miért kell ilyen ?...
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #26310 üzenetére
biztos? tuti? le kellene tesztelni ezt a gold detektort gyakorlóban...
a kis újoncok azt se tudják hogy kell lőszert váltani -
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26312 üzenetére
tény az utóbbi időben nagyon durván szórták a kreditet a játékosoknak...
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26314 üzenetére
nem kell befejezni a csatát... ha kilőttek kiléphetsz és mehetsz másik vassal
-
uniqm1
tag
válasz Drenadar #26311 üzenetére
Nem biztos, hogy kezdők... Én ritkán ugyan, de néha (ne kérdezzétek miért, magam sem tudom :-) ) előveszem az MS- 1-et vagy a Loltracktort és nem egyszer meglepődtem azon, hogy nem én vagyok a legtapasztaltabb játékos a kb. 4000 csatámmal. Van, hogy olyannal összefutok, aki mögött már 15-20 ezer csata is van.
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26318 üzenetére
persze hogy megkapod...
mefistofeles:
Minek a gold? azért, hogy aki szembejön veled át tudd lőni (persze van hogy azzal sem megy)most képzeld el a szitut, hogy egyből szembe jön veled a játék elején egy páncélozott dög, akit nem tudsz átlőni... ha előveszed a goldot, akkor lehet megölöd és nem lesz vége a játék neked ott. Utána ki tudja hány mazsolát lősz majd ki, ezáltal szép summát bezsebelve...?
(#26317) uniqm1 : igen sajnos vannak akik viszamennek a kezdőkhöz... lehet arányjavítás miatt, vagy csak hogy kicsit kieresszék a gőzt. nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz TESCO-Zsömle #26318 üzenetére
+ azért lehet tanulni a csaták nézéséből, pláne ha van fent xvm és kiválasztasz egy jobb játékost követésre...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #26316 üzenetére
1. A gold lőszer nem sebez többet mint a sima, esetleg kevesebbet. Nagyobb páncélt üt át de nem okoz több sebzést.
2. Ha állandóan gold lőszert használsz valszeg csődbe mész ha csak nincs 70%-os WR-ed. -
Drenadar
veterán
válasz dorka16 #26321 üzenetére
Akkor légyszíves nézz rá az angol TD gold lőszerére. Pls. most
illetve gyakorlatilag többet sebez... mert ha a simával nincs esélyed rendesen sebzést kiosztani csak a golddal, akkor bármennyit is sebzel a golddal az több lesz mint a nulla...
a másik észrevételem: a golddal nagyobb az esélyed modulokat elérni, hiszen nagyobb a penje. ha kilövöd az ammo racket akkor meg lényegesen sokkal többet sebeztél hihi
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz dorka16 #26078 üzenetére
Egyetértek!
Mondjuk szerintem a sorrend;
1. pontosság (illetve azzal együtt a célzásgyorsaság, de a kettő általában összefügg; minél pontosabb az ágyú, annál gyorsabban céloz)
2. átütés
3. látótáv (az utóbbi nálam azért van a 3. helyen, mert azért bízom valamennyire a csapattagok spottolásában.)Az átütés fontosabb a sebzésnél, mit érsz a nagy alfával, ha pattansz? Az adott tierű tankok RoF-je amúgy is nagyjából azonos, ugyanolyan hatékony tud lenni az 5X300-at, mint a 10X150-et sebző vas, csak a játékstílusuk más, amire rá kell érezni; döntse el mindenki, neki melyik jön be?
-
mefistofeles
addikt
Jó oké értem én, mikor azt írtam, hogy minek a gold akkor nem arra gondoltam, hogy a játékosnak minek, hanem, hogy a játékba egyáltalán minek? Ennyi erővel plusz lóvéért lehetne repülő vagy víz alatt harcoló tankot is venni esetleg olyant ami mindenkit meglát az egész pályán szikla mögött is....
Lehet, hogy én nem tudom értelmezni ezt a gold indikátort? Minden arany vazze. Az nem lehet, hogy nem is kapok normál lövést.... Szerintem le is veszem ezt a szart és felrakok egy alap damage panelt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #26326 üzenetére
azért van a gold, mert kreditért is megvehető, hogy minél több playert csábítsanak prémiumra, valamint farmolásra, valamint hogy hiába ülsz be egy páncélozott teknős tankba meg tudjanak állítani
-
mefistofeles
addikt
Egyébként ez a gold lőszer vásárlás, hogyan?....
Valaki itt azt írta, hogy arany nélkül is vehető de nálam minden tankhoz három fajta lőszert ajánl csak fel. Van ugye az alap, egy nagyobb sebzésű de rohadt alacsony átütésű cucc (ez még nem aranyért) és az aranyért kapható ahol az átütés és a sebzés is magas. A másodikat nem látom értelmét megvenni, olyan alcsony átütést ír mellé, hogy csak papírcsónakok ellen lenne hatásos.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #26328 üzenetére
a gold lőszernél ahol az árat írja hogy hány gold, ott az egy legördülő menü és át tudod váltani kreditre...
aminek alacsony az átütése az a HE lőszer. főleg taktikai értelme van, kis túlzással az mindig sebez, mert robban. Modulokat azzal a legkönnyebb tönkretenni, illetve ha foglal az ellenség és BIZTOSAN meg akarod szakítani a foglalását, lőjj rá egy robbanót, és elveszti a foglalási pontjait. Persze ennek nem tier 4ben van értelme, hanem mikor mondjuk egy 8as tankban vagy és mondjuk egy 10-es tank foglal aki beállt neked szögbe, az életbe meg nem sebzed és mondjuk a lánctalpa rejtve van egy roncs által.
Ha ezt el tudod képzelni és belegondolni, akkor máris van értelme a HE-nek mi?
főleg ha megnézel egy AMX 50B szuper heavy tankot aminek az oldalsó páncélja van vagy 30 mm. vagy mennyi is? nem tudom de nagyon kevés.
Volt egy király robbanó lövedék tier 4-5-ben de lenerfelték... egy tank egy lövés volt, mert 450 körül sebzett. Ez a 10centis ágyú ami a hetzereken van, illetve a PZIV-en. de az amcsi M4-en is hasonlóan brutál HE- lövő cucc van/volt, mostmár nem olyan durva... kívéve golddal.
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
Aki a Lorraine 40t kérdezte annak itt a válasz!
Stock suspension traverse buff (30 to 31)
Elite suspension traverse buff (32 to 34)
Turret traverse speed buff (38 to 42)
90mm F3 and 100mm SA47 elevation/depressin buff (-6/+11 to -8/+15)egyéb:
apparently, KV-1S will indeed be split into two: historical KV-85 will be on tier 5 with current speed/agility, on tier 6 there will be KV-85/122, with seriously nerfed speed/agility, but it will keep the 122mm gun (SS: this could be just speculation, not sure)
- in 0.9.0 there will be more graphic improvements and possibly Japanese branch, 0.9.0 will come around New Year
- Foch 155 is going to get nerfed in the upcoming patches.
Foch 155 és a Waffenträger auf E-100 gun összehasonlítás: 8.9 impressions – part 2
-
mefistofeles
addikt
válasz Drenadar #26329 üzenetére
Áh köszi most már megvan... Mondjuk ennyiért nem tudom, hogy éri meg. Én kb. 5-6 darabot (azt se mindig) tudnék kigazdálkodni csatánként...
....ha valaki fel akarja turbózni a kill rátáját......[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #26331 üzenetére
és gondolod hogy több kellene?
Nah jó volt mikor a Churchill III-ba kedves klántársak kitalálták hogy tárazzam be golddal...
öhh... 140 töltény fér el bele, volt vagy 300 ezer az a vásárlás. Most már csak valami 94 arany van benne. (néha érdemes kikapcsolni a lőszer utánpótlást)a lényeg, attól hogy teszel bele goldot, nem kell mindig azzal lőni...
-
dorka16
aktív tag
válasz Drenadar #26325 üzenetére
Az FV215b 183-nál a kommulatív az alap lőszer ami mindenhol a gold ammo. Fordítva is van a lőszerfajták felsorolása. Szóval az lehet, hogy ott a gold ammo a repesz-romboló de mindenhol máshol a kommulatív lőszer a gold ammo. És az nem sebez többet mint a stock lőszer.
Legelöl a páncéltörő van(gold ammo) ami 1150-et sebez és 310mm az átütése. A második a "normál" lőszer ami 1750-et sebez és 275 az átütése a harmadik a repesz-romboló ami szintén 1750-et sebez és 92 mm az átütése.
Szóval amikor azt mondod, hogy akkorákat sebeznek az nem arra utalt, hogy többször sebeznek hanem, hogy nagyokat. A gold ammo nem sebez nagyobbat mint az alap lőszer.
Arról nem beszélve, hogy a T10-es TD téged mennyiben érint? -
-
oPalRx7
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #26296 üzenetére
én a hozzád képest papír BDR-rel toltam, azzal még a kibúj-vissza fedezékbe stílusba kell játszani hogy el is érj valamit. kv1 ahhoz képest elég sokat pattint azért
kv1 helyében mondjuk még a bdr az, ami jobb játékos kezébe veszélyt jelent 250es sebzést mondjuk ritkán adja meg, de a pen elég a bdr-en ahhoz hogy a kv-kat szépen szedegesse le.
-
dorka16
aktív tag
Közbe megint bekékültem. Egy hülye Tiger Karelia támadáson nekiállt hátul középen campelni. 4-en noszogattuk, hogy takarodjon támadni top hevyként. Nem tette. Belehalt. Mentségemre legyen, hogy figyelmeztettem és nem egyedül lőttem ki. Aztán nyertünk. D
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #26334 üzenetére
kétszer megnyomod a lőszer számát.
-
mefistofeles
addikt
válasz dorka16 #26336 üzenetére
Ha még campel...... Nekem az utóbbi időben rengeteg olyan csatám volt (ma is egy) ahol a három nagyfiú közül az egyik a pálya egy tök eldugott részén egész egyszerűen elbújt. Az ilyenektől megőrülök. Mi a túróért játszik?
...mondjuk nekem így is durva, hogy direkt kilövitek a csapattársat......[ Szerkesztve ]
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #26334 üzenetére
1-2-3.
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #26338 üzenetére
Szerintem is durva. De gondolhatod ha éppen vesztőben van a meccs és a legerősebb tankunk veri a fa..át egy szikla mögött az mennyire dühítő. Előttünk volt hát megbüntettük.
-
mefistofeles
addikt
válasz dorka16 #26340 üzenetére
Az tiszta sor. Én is megőrülök tőlük.
Mondjuk tegnap volt, hogy először (~1200 csata) hogy kilőttem egy csapattársat véletlenül. Messze voltak az ellenféllel viszont túl közel egymáshoz. Pont bele mozdult..... Elég szarul esett, megmondom őszintén.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
vendingo
veterán
Megvettem a t1heavy-t
3 mecs: Első meccs: kiváló sofőrjelvény 3. osztály, második meccs: 2. osztály, 3. meccs 1. osztály
Full stock állapotbanCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #26341 üzenetére
Még 1-2000 csata és te is rászoksz.
-
Angel1981
veterán
válasz kisküzdő #26135 üzenetére
Én is hajlamos vagyok felhúzni magamat a játékon, de naivság lenne azt hinni, hogy a WT-nek nem lesznek meg a maga gyíkjai....
Még nagyon új, kevesen használják, azoknak is kevés a tapasztalatuk, nem ütköznek ki az "agyfelk*rós" dolgok.
Ennyi.(Egyébként engem is érdekel a WT, várom az élménybeszámolókat!)
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Szerintetek a Tiger,vagy a Tiger P a jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs